Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Вернулся.
    Это ОН!

• Подобається Подобається x 1
  2. terrible

terrible Well-Known Member

організьм з горілчаним ніком - виявився чоловічим? ну дякую!

3. syavych

syavych копач

де Героя відміняють? о_О Про скасування указу чув, але не про ГУ...

• Подобається Подобається x 3
  4. UDALA

UDALA Well-Known Member

горилчаный щас не в моде , давай про бурячанку ...она и пахнет для вас веселей.
    А вы , я смотрю , внимательно следите за моим исчезновением , и появлением - это радует!!!
    Только чаще жалуйтесь на меня , а то спуску - не дам!

5. terrible

:) не... по-перше, я ні на кого ніколи не жалувався, не кидайтесь безпідставними звинуваченнями. тим більше, Ви не є тим серйозним опонентом, якого варто усувати. Ви провокативна пустишка :)

ну і радійте наздоровя! потрібні Ви мені, як не знаю що :)))
    гуляйтесь. Ви гарно гуляєте, не плачите. а в мене чемоданний настрій.

6. UDALA

UDALA Well-Known Member

а почему же так распереживались?
    Зачем столько внимания моей скромной персоне?
    И кстати , куда чемрданы собираете? к себе домой - из Украины?
    Ответьте , полняшка.

7. terrible

дивний організм :))) увага проявилась доволі ізвращенно:) дивився недавно, хто в бані - побачив дописувача. сьогодні запримітив його дописи - значить, випустили з бані, от і поцікавився... і все...

і куди ж це, можна дізнатись?:)

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

http://www.newsru.co.il/world/02apr2010/band711.html
    Г-н Оленцевич не только лишил Украину её первого героя, но и лишил прошлого Украину. Украина по Оленцевичу сушествует только с 1991г. Неплохо бы напомнить не в меру шустрому адвокату, что
    http://sushicatering.com.ua/
    Я уже не говорю о более глубоких корнях истории Украины. Кроме этого:
    Говорит С Т А Т У Т звания “Герой України”
    http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=decoration&sub=1
    Даже если Верховный и Конституционнный суд оставит решение донецких любителей юстиции в силе, то для Януковича это может аукнуться, как минимум, ещё большим расколом между западом и востоком Украины и потерей электората, в чём он никак не заинтересован. Кроме этого он или хотя бы его придворные должны осознавать, что будет создан прецедент отмены решений президента, что приведёт к тому , что его решения тоже будут отменены последующим президентом. Какова репутация государства, где последующий президент отменяет решения предыдущего?

• Подобається Подобається x 4
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

10. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Не вигадуйте, в УРСР не було звання ГУ, а закон не має зворотньої дiї.

Краще, нiж будуть смiятися над порушенням законiв. Наприклад, якщо присвоїти звання ГУ Усамi Бiн Ладену- теж казати, що все законно?

11. ricardo

ricardo Well-Known Member

Так, суд скоріше провокативний.
    По-перше: в страсну п'ятницю (з однієї сторони символічно, з іншої - немає часу подати апеляцію).
    По-друге: хвамілія судді Абдулкадирова
    По-третє: 3.40 грв асоціюється з 30 срібняками
    По-четверте: це практично не дає вже навіть вірити, що ТТП намагається стати президентом всієї України (я правда ніколи і не вірив, але у когось може ще є іллюзії)

• Подобається Подобається x 4
  12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А где у меня написано, это?
    Кроме того, что Вы сравнили Степана Бендеру с Усамой Бен Ладеном я причин для смеха не вижу...

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Сам закон прописан не однозначно.

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1549-14&p=1154380333770941

• Подобається Подобається x 2
  14. OldMan

OldMan Well-Known Member

Кроме самого закона, есть ещё статут ордена, там более однозначно.
    http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1114/2002

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Формально - да. У УССР не было собственных наград и не было положений об этих наградах. А пафос это лишь фигура речи, не более.
    Решение принимал суд, а не президент. У Вас есть основания сомневаться в полномочих судов? Тогда на Майдан.
    А расколоть Украину больше, чем это сделал Ющенко - невозможно. Далее только раскол страны. Вы думаете западные области будут инициировать раскол страны?
    Даже если так - никто сильно возражать не станет.

15. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Ну ось, власне, пану KLIBERNу i вiдповiли.
    Я розглядаю цю колiзiю зi знаком "+", тому що повернувся "статус кво"- до стану перед указом, розщепившим суспiльство.
    Тепер неупередженi науковцi можуть не поспiшаючи розiбратися з архiвами, свiдками тих подiй. Будемо знати всю правду- вирiшимо, як вiдноситися до цiєї людини.

16. premium

premium Well-Known Member

При Ющенкові був мир і спокій, а ці яничари втретє доводять країну до межі громадянської війни. Закінчиться піст, відсвяткуємо і побачите що почнеться.

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

В принципе просто справедливости и истины ради, Закон имеет более важное значение, чем Статут. Т.е. назвать героем мог, а давать орлен нет.

Парадокс, и правовая коллизия.

Вообще, кто все это пишет ? Чего не возьми, везде праврвая коллизия. То ли ума нет, то ли грамотных юристов, то ли специально.

18. Kito

Kito Member

А ще булоб краще якби першим президентом України був Чорновіл а не кравчук.тодіб цих янучар за Донбасс викинули б,в Дику Азію

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це йому зарахується... Його камера буде з південного боку і на поверх вища за Йулькіну...
    Згубна звичка ділити позиції і дії на свої і неправильні... Не подобеється - в Печерський суд... Там розсудять... І десять днів на апеляцію дадуть...
    Картоплю, буряк, моркву садити будемо... Стадіон у Львові будувати, аеропорт, дороги, Юльку посадимо, в Америку Президента відправимо... 1 травня відсвяткуємо, сусідів з 3 травня привітаєм... Роботи багато... Як мій батько казав - Нема коли в задницю почухатись!... О! Забув... Сміття з Тернополя вивезти не забути...

20. Kito

Kito Member

обов'язково вивезуть москалів

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)