Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А стоит ли здесь опять всё это обсуждать?Поищите в сети , биография Бандеры изложена довольно подробно.Здесь речь не об этом.

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

В С. Бандери є дочка , внук(теж Степан Бандера). І дві внучки.
    Сімя живе в Канаді.
    С Бандера (внук) народився в Вінніпегу , живе в Торонто. Вчився в U of T ( Торонтонський університет) на журналістиці , служив ( мав контракт) кілька років в канадській армії.
    Цікавиться радянським кіно , літературою.
    Любить активний відпочинок , подорожі. Добре грає в біллярд.

....їм ці "превелегии и льготы" не впиралися на хрєн.

Сімя була і є проти переносу/ перепохованню тіла С.Бандери в Україну....краще , щоб тіло залишалося в Німеччині.

Останнє редагування: 23 січ 2010
    • Подобається Подобається x 9
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от... Янукович - реальний мужик.:haha:

говорити - не мішки носити... є таке прислівя...

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

От...не втримався...

И снова на те же грабли! Опять - в выгребную яму,
    Что вечно другим копаем, да сами - ее улов!
    Здесь что говорить о мертвых - живые не имут сраму,
    И бьют колотушки кривды в тамтамы пустых голов.

И вновь чем тупей, тем ближе. Опять чем грязней, тем лучше.
    Внушает не страх - брезгливость казенных шакалов вой.
    Дурдом пополам с борделем. Стабильность протухшей лужи.
    Пародия на державу...

Написано про Росію...але...

5. Fremut

Fremut Well-Known Member

Я бы сказал про СССР

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Про Росію тут...

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

А от я типовий лівобережний, ще й донеччанин корінний і дуже добре пам'ятаю своє раннє дитинство, шахтаря батька, його друзів шахтарів і серед них висланих на Донбас галичан. Пам'ятаю, як вони гуртом збиралися на канонічні свята і після чарки-другої починали теревенити про політику. Потім, вже коли пройшли роки й роки, я, згадуючи про той час, не міг пригадати жодного натяку на якісь непорозуміння між тодішніми українцями сходу і заходу. Серед шахтарів було й забагацько етнічних росіян, але й вони тоді поводили себе на диво (як на сьогодні) толерантно і абсолютно, до речі, не підкреслюючи та не хизуючись своєю "русскостью". Я, як всякий хлопчина, дуже цікавився всякими розмовами про війну і тому стверджую,- говорили дядьки про УПА й про політику і, як тепер мені видається, спокійно знаходили спільну мову. Намертво врізалося мені в пам'ять, як одного разу за нашим святковим столом наш сусід, дядя Толя, підсумовуючи обмін думками всієї компанії, піднявся і вголос заявив, що з цього часу він вважає себе "комуністом-націоналістом"(!!!)
    Реакція всіх присутніх була абсолютно нормальна, а для мене тоді сАма звичайна.
    Ані в школі від вчителів, ані в піонерських таборах, ані на вулицях я тоді жодного разу не чув антибандерівського слова, тим більш якоїсь офіційної пропаганди.
    А чому ж так тоді було і чому так все змінилось у нас на Донбасі зараз, в Незалежній Україні? У мене є готова відповідь, якщо форуму буде цікаво, то тоді й висловлю свою думку з цього приводу.

• Подобається Подобається x 20
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Цiкаво!
    Висловлюйте!

• Подобається Подобається x 2
  9. premium

premium Well-Known Member

провінційність в тому, що якщо воїн з вашого "села", то він герой, а якщо з сусіднього "села" - зрадник ... всі інші факти і аргументи вам пофігу

10. Полковник

Полковник миється в бані

Поставил Вам +!
    Ваш топик - альфа и омега галицкого мировоззрения!
    Вы молодец - уловили суть!

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Почему не возвращаются на Неньку?
    Ведь за неё их пращур жизнь отдал!
    Зрадили идеям пана Бандеры?

• Подобається Подобається x 3
  11.  
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я на Стрийському форумі пропонував запросити С.Бандеру-внука до нас в Стрий, на посаду хранителя садиби-музею його славного діда... Зарплатню дати як працівнику музею, за проведення лекцій гонорар... Це ж який би удар був по несвідомим п"ятоколонцям і клятим москалям... Оце був би козир... А так за рахунок НАШОЇ держави привезли, нагородили, дали листочок для прочитати, і назад відвезли...

• Подобається Подобається x 4
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Не согласен с Вами.
    Если бы они вернулись в город Львов, то просто прогуливаясь несколько минут ежедневно возле памятника пану Бандере могли бы собирать огромный куш от сочуствующих Львовян и гостей из города Станислова.

---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Не схотели запросить?

14. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

"Нет - сказал Василий Теркин,
    и вздохнул, и снова:
    -Нет!" (А. Твардовский)
    (То з пам"яті, можливі неточності. Але від "зірки героя" В.Т. здається таки не відмовився )
    А Бандера - то символ, навіть вищий, ніж кожен з нас собі уявляє
    Він не просив собі відзнак і пам"ятників, просто був лідером і символом послідовного борця.
    А Героєм його зробив ще кілька років тому Савік Шустер, якщо пам"ятаєте його грандіозне шоу про найкращого українця.

Останнє редагування: 23 січ 2010
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Запросити запросили... На сторічча... Не зміг мабуть...

16. Ну-ну, а если кто покушение совершит. В Канаде их мало кто знает, а у нас про Бандеру слышали.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Извините, Вы Заповеди не нарушаете?

18. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Чесно, не знаю, хто є за професією внук Степан, але припускаю, що займає достойне становище в суспільстві.
    Краще, запропонуйте себе на роль хранителя музею Бандери. Думаю, Степан Бандера з власної кишені зможе оплатити Вам достойну зарплату і презент на св.Миколая.

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не делай себе кумира
    А как же
    ?

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дозволю собі втрутитися.
    Ви сидите в себе в хаті, до Вас прийшли, половину родичів виселили, привели кількох чужих, Вас грають у хвіст і гриву.
    Варіанти:
    Ви когось прибили. Тоді Ви - нацист. ( з ваших слів )
    Ви терпете їх, а Вас далі грають - тоді Ви націоналіст (чита йна сході - бандьора). ( з ваших слів )
    Інші Варіанти є?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)