Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

про бильшесть не знаю, я общался с живим свидетелем, он говорит - боялись и тех и тех ....
    !!!! Вот почему сняли флаг Евросоюза!

ну это уже даже не смешно, вы ж не маленький .... Поддержка Украины Штатами как и Грузии как и Прибалтики заслуга исключительно правительства СССР и Российской федерации, только благодаря опасению перед ними ЮСА поддерживала оных ....

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

God Bless America!

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

[/COLOR]
    Это не она?
    http://www.europarl.europa.eu/sides...reference=B7-2010-0120&format=XML&language=EN
    На чужой роток, как известно, не накинешь платок. В этом месте можно сказать спасибо за высказанное мнение и все.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Стукачу Януковичу вірите?

5. Boris_Kiev

Коли не знаєте - то краще Вам і не знати.
    Ви не захочете це переварити і усвідомити. Займайтеся фермерськими справами, релігією та прожектами створення партії нового типу. Кожному - своє.

6. Spika

Spika Well-Known Member

Януковичу верю больше (и именно потому, как он не корчил из себя праведника и прилюдно покаялся. а это непросто. вы на испведи были..?), но все равно верю с трудом.
    И о его стукачестве - это просто понравившаяся вам ложь. Показания того левого паренька, который якобы с ним вместе сидел и что-то знает, бред сивой кобылы. Ведение агентурных документов, дело "совершенно секретное". ЗЭКи даже работая писарями к ним доступа не могут иметь даже в мечтах. К ним никто доступа не имеет, кроме самого опера, начальника, замначальника по оперработе и работника секретной части. Так, что ЗЭК не мог ничего знать наверняка. Мог только предполагать на основании ваших логических домыслов. И если эту логику применить лично к вам (или ко мне, или к кому-угодно...), то вполне можно доказать, что вы агент КГБ (ФСБ, Мосад, МИ-6, ЦРУ, гестапо...). Выберете себе по вкусу.

Да, похоже кроме вас о поддержке Украины Штатами вообще никто не зает. Во всяком случае - не ощущает.

Да. Каждому-своё. И если учесть, что никакой партии я не создаю, честных людей в единую партию сгонять просто нет необходимости, то очевидно, что я занимаюсь "вечными" делами. И тут работы хватит вечно и для всех.
    Надеюсь, что и вы, когда с ваших глаз спадет орнажевая пелена псевдодемократии и псевдоценностей, перейдете к "вечным" занятиям и жизни по-совести, а не для того, чтоб было больно москалям.

• Подобається Подобається x 3
  7. terrible

terrible Well-Known Member

странненько-

далі...
    "че-то сипалось" (с)
    бачите, з якими високими ідеалами прийшов ВІН на ЛФ? і в що перетворився тепер? де вони, оті ІДЕЇ?

• Подобається Подобається x 4
  8. Boris_Kiev

У мене їх не було ще при совку. Тим, хто хоче щиро покаятися - можу допомогти. А іншим - я не психіатр.

От цікаво, а хто в його молоді роки випустив його (!) до Італії на автораллі?
    Тільки одна організація могла це зробити. Не здогадуєтесь яка?
    А це - не "куму" стукати, кому там з волі горілку або травку передали.

9. UDALA

UDALA Well-Known Member

канешна герой! Не был бы героем - и Ющенко на него бы не возбудился.о_О

10. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Згоден. Не гаразд людей протиставляти. Тiльки спершу добре було б прибрати сам привiд для лайки- звання героя.
    Ось це таки правда http://www.lenta.ru/news/2010/02/25/europar
    Гадаєте, вiдмiнять, до того йде?

Останнє редагування: 26 лют 2010
  11. Romko

Коммунисты приветствуют осуждение Европарламентом героизации Бандеры

І хто б дивувався?:dntknw:
    Виродки завжди залишаться виродками...
    Мало їх товаріщ Джугашвілі з товаріщєм Шикльгруббером вистріляли...:nea:
    Мало....:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А ведь Янукович может пойти на это. С него станется... :sad:

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

А что в :good:этом плохого?

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

А что Галичина уже не входит в состав Украины?:sad:

13. Romko

А ось думка польського політолога

ЄВРОПА ЗАСУДИЛА БАНДЕРУ ТА ЮЩЕНКА

• Подобається Подобається x 5
  14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Лично я считаю, тчо Янукович не будет отменять Указ. Ему ни к чему перстом шевелить, как Президенту. Указ отменит решение суда по формальному признаку - отсутствию гражданства.

Просто Ющенко, собственно и сам, и не знаю кого он там использовал в качестве юридического советника,( а может быть их и не было квалифицированных) законов не понимает, читать их не умеет.

Можно бы было, если подумавши, хотя бы сделать что-то типа категории почетных граждан, а уж потом посмертно награждать.

Ну это только подтвержление неквалифицированности его. Никто ему юридический ликбез не устроил. А собственного ума не хватило - просто спросить.

• Подобається Подобається x 1
  15. syavych

syavych копач

Чому в аналогічній ситуації (Шухевич) суд висловив якраз протилежну думку?
    З іншого боку - якщо указ відмінить, то звання все одно залишиться :)
    Тобто юридично Ющенко все правильно зробив ;)

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А что на Англию и США тоже "западло" было работать?:confused:

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

непогано получилось нє? 25-й кадр :)))

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

І я впевнений, Янукович відміняти закон ЗАРАЗ не буде... Перед багатоступеневими виборами і коліціадами потрібно інше... А згодом просто забудеться. Про Шухевича забули? Забули, Про Стецька в Стрию забули? Забули... І про Бандеру забудуть...
    Я МАВ НА УВАЗІ ЇХ НАГОРОДЖЕННЯ!

• Подобається Подобається x 1
  18. Boris_Kiev

Дитячий садок.
    Невже "синій" електорат не розуміє, що вибори пройшли!
    І про піаристу маячню про "другу державну", "скасувати присвоєння", "соцстандарти" - можете за-бу-ти.
    За рік до наступних президентських виборів регіональчики (в яких навіть останній маргінес розчаруєься) знову витягнуть з нафталіна цю морквинку. Витягнуть, причеплять на вудку, віслюк побіжить на морквинку, потягне арбу з клоуном-вудкою-морквинкою... Перпетуум мобіле під гаслом "камунізм на горизонті".

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не дождётесь!:)

20. Romko

Не забудуть...
    "Мы их не стреляли, мы их убивали просто так, обушком"

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

А від себе....щось згадалось....
    Теребовля...на Тернопільщині...моя батьківщина...
    Старенька..чистенько побілена хата...в інвілідному кріслі старенька жінка...дуже красива...
    Але вся скручена артрітом...кожен рух доставляє біль...
    Пані Марійка Болещак.
    Вона могла напамять читати Лесю Українку...Франка...годинами...
    Я з дитинства любив до неї заходити...слухати її розповіді...а в дитинстві казки...
    Память вона мала прекрасну...
    і потім...коли я став старший,розповіла,чому вона все життя провела в інвалідній колясці.
    Вона була звязковою УПА.
    В 1944-му році її схопили...
    Її память тримала страшні речі.Від яких волосся ставало сторч...
    Про те,як поводились з ними,молодими дівчатами..в застінках.
    І про знущання,безперервні "конвейєри",гвалтування,стояння на розпеченій залізній плиті.
    Її і ще декількох дівчат,"доблесні" офіцери закопали на декілька днів по шию в землю.І зробили там відхоже місце.І це взимку.
    Вона вижила..але вже ніколи не ходила...
    Своїми ногами.
    Багатолітнє увязнення...
    І лише в 60-ті вона змогла повернутись додому.
    У 88-му-89-му роках...ми з хлопцями почули дуже багато таких розповідей...
    І це правда....
    Цього ніколи не забудуть....

Останнє редагування: 26 лют 2010
    • Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)