Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Як кажуть в Львові, хто на шо сі вчив...

• Подобається Подобається x 1
  2. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Не треба перти лобом пробивати стiну i термiново "виправляти" iсторiю.
    Ще один приклад вiд сусiдiв. Стоїть на Червонiй Площi мавзолей? Лежить там ВIУ(Л)? I що, це комусь спати не дає? Прийде час, заспокоїться старше поколiння, вирiшить БIЛЬШIСТЬ, що треба його захоронити- приберуть. А зiштовхувати людей з рiзними поглядами не стали, пам'ятають 1993 рiк. Вчитися треба.

• Подобається Подобається x 4
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Коли приспати зло, воно може прокинутись потім, але вже відіспаним і бадьорим.

Якби Україна людям не далася так просто в 91-му, народ цінив би її і не розвалював. Мова не йдеться про те, щоб тут же карати винних (хоч чеський варіант дав результат) - мова йдеться покинути бездоріжжя і почати рухатись вперед. А то всі сплять і вірять словам Кравчука:
    - МИ БУДУЄМО СОЦІАЛЬНО-ЗАХИЩЕНЕ СУСПІЛЬСТВО.

І поки народ тішиться результатом виборів - продаж землі десь іде повним ходом. І мовчать Нашоукраїнці, ПР, Свобода, продажні націоналісти, комуністи та інші. А в Україні янки, араби, лівійці та газпромівці скуповують землі під нові колгоспи, де народ буде знову кріпаком на своїй землі.

А Степан Бандера говорив: - Спочатку Україна а потім Бог.

І що з того, що Кремль береже Лєніна? - Росія лишилася під впливом феодалізму. Брехня, брехня, брехня. Нові піонери вже чекають свого часу боротися із незгідними в усіх закутках великої російської імперії. А імперії вічно не живуть. Похмілля буде ще болючіше. Так ,що впивайся Росія, впивайся! Тільки не треба споювати український нарід...

Тому правду треба поширювати, якою б гіркою вона б не була. Про партизанку, про пропаганду, про царів і генералів. І про бої під час війни, де б і з якою жорстокістю вони б не велись. І описати мотиви всіх, а не тільки визнаних героїв на правах переможця. А то колись так і з'явиться нова фраза: Wahr macht frei.

• Подобається Подобається x 3
  4. vitya

vitya Member

А Степан Бандера говорив: - Спочатку Україна а потім Бог.
    -------------------
    це блюзнирство.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Знайшов цікаве обговорення.

«Польща: Присвоєння Бандері звання Героя-внутрішня справа України»

А тепер – тільки заголовки обговорень:

o Пасіба, дараґія ляхі!!!
    + не пасіба, а маладці!
    # Довго ж вони свою шляхетність стримували
    o Надо же, так ненавидеть Россию!
    + А нафіга її любить?
    + от і мені так здалось що це через їх природну русофобію
    # Все ж,-- тіко на одне. Бо задовго гонор свій чухали!
    o Дякуємо нізащо, бо ми це й самі знали
    o Не ті з точки зору кремлінів стали представляти Україну
    o Але перед тим президент Польщі Качинський висловився інакше
    + Не простий курдюпель
    o Тут і Львову перепало...
    o O, Борусевич дослівно так і сказав?
    + То позиції Польщі є оголошувані публічно саме в Москві? І по-москальськи? Якось важко тому йняти віри.

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То почніть...
    Приводьте приклади "жорстоких боїв" з німаками. Гарбузове насіння я вже взяв, чекаю...
    А навіщо сховали Бандеру в Луцьку?

7. terrible

terrible Well-Known Member

не нервуйтесь :) про все розповісти можна. ось хоча б про цей бій
    http://www.youtube.com/watch?v=y3iFqeNakIw
    камерад зробив реконструкцію того бою в храмі, цілком реально. трохи звільнусь - переповім.

просто щоб не дратувати :)

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

ей, бойци по той бік барикади! ось фото
    Ви згодні, що це німецький офіцер нагороджує вояка УПА? підтверджуєте? я вислухаю. скажу, що то є на фото :)
    хто приймає виклик, а? :)))

• Подобається Подобається x 3
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я на цьому навчений - відстоювати інтереси україни.
    А Ви за яким правилами живете - моя хата скраю?

P.S. Будете звинувачувати мене в безбожності? Подякуйте москалям за храми і за ЦЕРКВИ (без крапки, бо тут повинна стояти хвилина мовчання)

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Добре.
    Наведіть
    під час поділу Польщі 39-го?

9. kron

kron Well-Known Member

Поляков резали в буквальном смысле.Читал статьи по теме.Женщинам отрезали груди,выкалывали глаза;и детям.Весь набор Чикатило.Впрочем такое свойственно всем так сказать партизанско-бандитским формированиям.В Белоруссии пособников немцев часто убивали с семьями самыми жестокими способами.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так і кажіть, що то були москалі!

Як тут казали деякі - куля в спину і весь тобі ангебот. Про знущання над дітьми - в нас таке на Галичині ніколи не було заведено. Культура не та.

P.S. Може напишете щось по білоруськи? Цікаво почитати.

11. Boris_Kiev

kron

Вы еврей?
    Это не про Вас песенка была:

"И тот же алкаш мне сказал после дельца
    Что пьют они кровь христианских младецев
    И как-то в пивной мне ребята сказали,
    Что очень давно они Бога распяли.

Им кровушки надо, он по запарке
    Замучили, гады, слона в зоопарке,
    Украли,я знаю, они у народа
    Весь хлеб урожая минувшего года".

Про ваших ?

12. kron

kron Well-Known Member

Бандеровцы по собственной инициативе устраивали этнические чистки ляхам.Москали не при чём.:sad:

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

В Минске живу,белорус.Как и Вы,русскоязычный.Россия со своей культурой для минчан и киевлян мать родная.:)

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

При ччому тоді Ваше

????

Чи Ви просто москаль?

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

P.S. Може напишете щось по білоруськи? Цікаво почитати.

14. kron

kron Well-Known Member

с рекламы помню
    купiу я жонцы на вясенне у магазiне кетлер-спорт(а дальше не помню)
    или
    паважаныя пасажыры,канцавы прыпынак,падрыхтуйце дакументы для аплаты праезда для праверкi

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

А своїми словами :)

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тerrible!
    З Вами завжди цікаво...
    Не сприйміть як твердження, це припущення
    На фоті якійсь гауптштурмфюрер "біля СС", нагороджений хрестом Воєнних заслуг 1-го класу (це свідчить про те, що геноссе був толковим вояком). За ним стоїть якийсь піхотний єфрейтор. А кого ы чим нагороджують не видно... Я так думаю (с)
    ЗІ В того дядька, що нагороджуе, ще є манжетна стрічка (яку, правда, не видно добре), що дає підставу подумати, що це ...фюрер дійсно вояка з досвідом ;)
    ЗІЗІ Цей геноссе був поранений, хоча я можу помилятись (погано видно) бо знаком За поранення з дірками (не суцільний, штампований) відмічали з 36 по 39 роки... Зрештою це не важливо... Якщо це за поранення, то дядько був поранений більше трьох разів, однако...

Останнє редагування: 11 лют 2010
  17. Boris_Kiev

Я тільки для Вас написав російською. Тож не записуйте мене "у свої".
    Я не розумію, з якою метою Ви прийшли сюди? Пофлудити?
    Схоже, що зі старту Ви хочете конфлікту.

Тут бували білоруси - справжні, полум"яні патріоти.
    Молодий "ЗУБРенок", який ледве вирвався з КПЗ під час громадянської акції.
    Журналіст, якого менти обклали як вовка.

Вони розуміли, що вони - перш за все Народ, який має право на власну мову, власну історію і громадянські свободи.
    І поважали нашу історію та громадянські свободи.

А чого хочете тут Ви? Постібатися? Ну стібайтеся, виставляйте себе на вітрину. Якщо вмієте тримати удар.

18. kron

kron Well-Known Member

Школу у 1999 г. скончыу.Зараз мову толькi на слух разумею,пiсаць ужо складана.

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мне интересно другое, кто готовил командиров УПА, бандеровцев и еже, и зачем ? есть и сколько документов немецких подтверждают действия против них выше означенных, какие потери нанесены ....

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дуже шкода :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)