Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

ну от. так-то краще :)
    ще левандівка говорив часом-що "всі" не буває ніде і ніколи :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якось доручив мені директор розвідати можливість співпраці з одним підприємством Чернігова. Поговорив з одним паном, з другим (обидвоє російськомовні). Переадресували на третього.
    Чиста, зовсім не "чернігівська" українська.

Коли встановили обладнання, запустили (3-4-й візит), накрили ми чернігівчанам "поляну".
    І я запитав того пана, звідки він родом.
    - Народився у Воркуті. Батько - командир загону УПА. А діди - з Житомирщини.

А самому панові, який виглядав років на 37-40, було вже за 50.
    Потисли один одному руки. Наступного разу я привіз йому кілька CD - і пісні, і сайти з історії WW2 - в основному для батька. Пан сказав, що доведеться зібрати для дому комп"ютер, щоби батько потішився.

Живуть ще серед нас герої!

• Подобається Подобається x 4
  3. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Пробачте, шановнi, за мовчання. Часу для розмов на форумах обмаль.
    Саме тому не буду шукати по всьому iнету докази своiх переконань. Для МЕНЕ було досить того, що вже приводилось тут та реакцii Польщi. Так би мовити, склав 2+2. Як би вiн не боровся, соромно мати таких героiв. Бiн Ладен теж за жось там бореться. Хочете, щоб нас з ним порiвнювали?

• Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Боря, складывается мысля, что Вы уже 30-ю жизнь на этой Земле проживаете.
    Столько встреч, столько впечатлений.......

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику,
    життя повне несподіванок.

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, конечно, не теряйте времени, "коменти одесита" намного важнее, чем какой-то Степан... :dntknw:

7. Ну то давайте питати в поляків хто у нас українців герой! У росіян спитаємо теж. А самі будемо у тряпочку мовчати?... Гідність треба мати, пане. Якби не Шухевич та не Бандера, та тисячі українців, що воювали за незалежність, не було б нашої нації. Чомусь мені здається, що Ви б за незалежність не воювали, а здалися б тим полякам та й годі - через сотню років Ваш ополячений онук відповів би на питання хто він є - Polak maly. Jaki znak twoj? Orzel bialy...

• Подобається Подобається x 5
  8. ANTIEXTREMIST

Менi здається, що iснує взаємозв'язок у тому, чи згодна людина з геройством Бандери та з побажанням вступу до НАТО. Всi знайомi з правилами вступу та уставом НАТО?
    Полякiв ще ой як прийдеться запитувати та прохати... Iнакше не бачити нам натiвських вiйськ на нашiй землi.

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Видетели, г-н ANTIEXTREMIST, в политике (и польской в том числе) не руководствуются сипатиями и антипатиями, в политике руководствуются национальными интересами.:sad:

• Подобається Подобається x 3
  10. Мені не треба пєчєнько, мені треба бути українцем і бути гідним пам'яті моїх дідів, які віддали життя за свій народ. Якщо Україну за це не візьмуть до НАТО (яка нісенітниця!), то я все одно не збираюсь торгувати своєю совістю.

• Подобається Подобається x 7
  11. ANTIEXTREMIST

Звiсно, кожен має право на свiй погляд. Проте ви порiвнюєте тепле з солоним. Я не про переконання рiзних людей, а про те, що має вплив на майбутнє України. Про неї не забувайте.

12. Forest

Forest Moderator

Ви теж. Думаю, залишати нащадкам викривлену пропагандою історію не правильно. Ми є поколінням, в залежності від поглядів якого трактуватиметься історія у майбутньому. Пошукайте правду і не беріть гріха на душу.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як і не правильно викривляти її зараз...
    Дайте посилання на ПРАВДУ! Так хочеться знати Істину...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Останнє редагування модератором: 10 лют 2010
  16. Forest

Forest Moderator

Дивіться тут.

17. VasMT

А чому не тут?

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

А хто про Вас напише більше правди? Ваш син, ваші родичі, люди, які були вашими друзями – не ворогами.
    Чи газета-правда.ру.?

19. VasMT

Книга життя, так-би мовити...

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поки що було її виправлення. Ще 40 років не пройшло, щоб навести паритет...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)