Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Навіщо видумувати власний варіант, якщо всі терміни такого роду вже давно визначені і описані.
    Вікіпедія чи будь-який інший тлумачний словник (Російський, англійський чи український, ну тільки не радянський звісно, там і термін приватна власніть в негатовному світлі може показуватись).

Для переконливості на російській мові:

Нацизм
    Национализм

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ого...
    А в профілі пише жи даний Саша зі Львова...
    Певно з отих...
    Далі слюною бризкають.....
    Ні угаманітєсь ніяк?
    Дальше своїми совдепівськими міфами тішитесь?
    Про побєду...про "гдє так вольно дишит чєлавєк..."
    Придумали собі міф,черговий,як і всі совдеповські міфи і пудрять совкам мозги...
    Цікаво,що і деякі нормальні люди на них ведуться...
    Завалили трупами своїх ж людей..і пабєда...
    А головне уміляє безконечна тупість совків....
    ОУН поливали багном і вся ідеологічна машина отого недолугого утворення срср,і отакі наслідки експерименту над людьми совки...тільки для населення де боролися УПА вони були,є і залишаються героями.
    А по темі....
    Отой...президент вирішив аж зараз визнати Степена Бандеру Героєм України
    Бандера і Шухевич в гробі перевертаються,знаючи,ХТО їм дає таке звання. Один з совкових здеґрадованих вилупків,що вкупі з іншою і іншим вже довели до руїни ту Україну...знищили економіку...продали російському капіталу все,що можна було продати,опустивши нижче плінтуса авторитет України в світі... Для самого імені Степана Бандери - ганьба отримати Героя України з рук такої немочі...
    Мені бридке навіть порівняння будь-кого з нинішнього керівництва України з справжніми Героями України.
    Оцей президент - то ганьба для України.
    Тому що фальшивий.Тому що дволичний.Тому що пристосуванець.
    І в питанні про УПА теж.
    І отой указ...підписаний в останні години його каденції - ще одне підтвердження....

Останнє редагування: 22 січ 2010
    • Подобається Подобається x 12
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що ? Маска злетіла?

А то тут хтось гавкав про любов до України. Скільки шила в мішку не таїти, воно все одно вилізе.
    Троль і в Африці троль.

• Подобається Подобається x 9
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Супер. Дуже добре.

5. sasha_b

sasha_b Active Member

Чого так є? Ми читаємо один текст а бачимо своє. Ви читали ці статті?
    Я дуже хочу, щоб ми порозумілись.

6. Bogun

Bogun Well-Known Member

А чому, він саме зараз це підписав, я ще розумію до першого туру на День народження Бандери чи після, але цього він не зробив. Під час активної виборчої компанії.

Москві, якщо Янукович прийде до влади, він відмінить цей указ з таким пафосом!!!!

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але зробив! Зробив те, що ніхто до нього не міг зробити і не бачу тих, хто б це зробив з потенційних президентів. Чому? Бо у всіх них закороткі штани... З такими штанами хіба що до Росії бігати на поклін.
    Ще раз непожалів, що віддав за нього голос. Голодомор, Бандері героя. Це тільки плюси для Ющенка.

• Подобається Подобається x 8
  8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ви чули фразу: "Лебедина пісня"?

Я погоджуюсь: "Голодомор, відбудова Батурина" - це добре, але потрібно розбудовувати державу (нормальний закон про меценатство, розбудова економіки) і займатися було ПРОСВІТОЮ серед населення (у цих питаннях), а не розбитими глечиками.

Мав розбудовуватися український кіноматограф та культура, як хоча би в Росії, кажуть там така пропаганда, але російська і для росіян - це правильно. А те, що робив Ющенко, мені нагадувало "синдром малороса".

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Її теж тре вміти заспівати.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Випередили Ви мене, Bogunе!
    Ні на 100-річча, ні до дня народження, а так, межи датами...

Ромко! +1000

І ще... В центрі Стрия стоїть пам"ятник Я.Стецьку. Проходячи біля нього 19 січня мене здивувало ;) , що ні прапорів, ні мітингу, ні урочистої академії в Народному домі... Навіть букетика трьохрубльового не було... Забула влада, жи день народження... Ось! І С.Бандера їм потрібен тільки під щось...

11. Bogun

Bogun Well-Known Member

Це пісня була проспівана дуже фальшиво. І якщо Янукович переможе, то одну виборчу обіцянку, він виконає обов*язково!!!!!

12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ромко, а інші Президенти взагалі цього не зробили. І наступні теж не зробили би.

• Подобається Подобається x 5
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Кучмо кого вам нагадував?
    Я розумію, що Ющенко в певній мірі провалив те, на що ми сподівалися, але немудро думати, що він є бог.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Янукович навіть українською мовою став говорити...
    А Ви кажете...

15. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я можу посперечатися, я б не здивувався, якби при зміні поколінь, такий указ би підписав, президент, який був би родом з Донецька. Теж саме, ніхто в житті би не подумав, що колись президентом США стане темношкірий.

16. VasMT

Хе! Нині він сказав, жи воскресне... Як Термінатор - “I’ll be back!”

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Знаєте, нам не бог був потрібний, а хоча б справжній "мужик". А то якщо жінка, якої негативної думки про неї не був, більше нагадує мужика, ніж інші. Це вже страшно.

18. premium

premium Well-Known Member

Але можливо інші президенти не додумались би поставити в один ряд героїів Ківалова і Бандеру.

• Подобається Подобається x 7
  19. budiak

budiak Well-Known Member

Cорі за ОФТОП але перш ніж засуджувати раджу почитати Олександра Ісаїча Солженіцина ну хочаб "Архіплаґ" чи "Знают істіну танкі" там досить багато написано про тих самих "Власовцев" чи "Бандерівців".
    Щодо теми, як на мене такі звання як "народний" "заслужений" чи то "герой України" є ні чим іншим як совковим рудиментом. Для мене Бандера і без того є героєм і це "звання" навряд чи чогось додасть до мого власного ставлення до цієї особистості. "Я не хочу бути героєм України" ТАРТАК

• Подобається Подобається x 4
  20. VasMT

Це тому, що задурно... Говорили люди, що звання Героя України коштує від 2-х до 5-ти американських мільйонів... Шкода, що в мене тільки 2000 ВНП було... Я б собі купив. А так стало тільки на "За розмінування"... :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)