Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так Ющенко засранець! Зробив собі на втіху. А тепер ви підтримаєте жителів України, які чекали на це 70 років?

• Подобається Подобається x 1
  2. Східняк

Східняк Well-Known Member

З чого Ви взяли, що я радію?
    З рештою Ваших думок погоджуюсь.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

artobstrel, Ви, як фахівець, знаєте, що конкретно Вам належить робити при форс-мажорних обставинах? Сподіваюся, що знаєте і робити це вмієте. А також Ви не повинні ділитися фаховими секретами з чайниками (зі мною, наприклад).
    Я теж знаю, вмію, і практичний досвід маю. Нехай не в Україні (практичний досвід), але це не має значення. Ефект був вищий за всі очікування.

4. premium

premium Well-Known Member

Вистачить до Дону. Чужого нам не треба.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ----------

Та зовсім не так. Нацизм родиться з імперіалізму, шовінізму. А націоналізм - це реакція на імперську окупацію. Тому це абсолютно протилежно направлені ідеології.

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:55 ----------

Гітлер відразу був імперіалістом, оскільки народився в Австрійській імперії, а після розпаду прагнув до її відновлення. От на грунті прагнення до реваншу і став нацистом. А націоналізму в нього не було за визначенням.

• Подобається Подобається x 5
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

В нього була лють до всього не німецького, напевно через те, що в Австрії на його місце в університеті взяли якогось чеха. Чеська мова теж певно дратувала напочатку...

6. Tracker

Tracker Member

Вот и рассматриваем мы что было на самом деле, а не выдумки.

1. Мы говорим о Галиции, а не о всей территории бывшей УССР.

2. Только Галицию коснулась Польская политика пацифизации.

3. Если вы приводите хороших Австро-Венгров вот вам сравнение.

Поляки - Берёза-Картузская (1934-1939г.)
    Количество заключённых колебалось от 100 до 900 человек. До 1 сентября 1939 года лагерь прошло около 3000 человек (документы этих заключённых сохранились и находятся в Брестском областном архиве).

Австро-Венгы - Талергоф (4 сентября 1914 — 10 мая 1917)
    В официальном рапорте Шлеера от 9 ноября 1914 года сообщалось, что в Талергофе в то время находилось 5700 русофилов. Из этого числа около 1,915 человек (по другим данным до 5-ти тысяч) были лемки из 151 деревни на Лемковщине.[3] Всего через Талергоф с 4 сентября 1914 до 10 мая 1917 прошло не менее 20 тысяч пророссийски настроеных галичан и буковинцев, только в первые полтора года погибло около 3 тысяч заключенных.[1] Лагерь был закрыт в мае 1917 года по распоряжению последнего императора Австро-Венгрии Карла I-ого.
    http://www.rusyn.org/histalerhof.html

7. premium

premium Well-Known Member

Волинь також.

8. Tracker

Tracker Member

Не возражаю.

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

Кто такой Бандера -официально осужден за терроризм(организатор),для сравнения:

Игна́тий Иоахи́мович Гриневи́цкий (реже — Аки́мович) (1856, Басин — 1 марта (13 марта) 1881, Санкт-Петербург) — русский революционер белорусского происхождения, член «Народной воли», Один из первомартовцев. Непосредственный убийца Императора Александра II.

А. И. Желябов, А. Д. Михайлов, С. Л. Перовская, В. Н. Фигнер, Н. А. Морозов, С. Н. Халтурин, Н. И. Кибальчич, Ю. Н. Богданович, Герман Лопатин, Н. С. Тютчев, Баранников А.И.

Может быть этих людей Россия тоже должна официально назвать героями России ?

Вы согласны что Волынь и Галиция это не вся территория нынешней Украины?

Бандеру не любят не за 1934-1936 годы, а за 1941-45 год, за пособничество ОУНб немцам.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

:))) А-га! З тюрми він дуже багато німцям допомагав. Був радником Гітлера :)))

• Подобається Подобається x 3
  10. Tracker

Tracker Member

У вас в героях, смотрю, одни террористы :)

или фашисты

Специальное подразделение «На́хтигаль» (нем. Nachtigall (соловей)), группа «Север» Дружин Украинских Националистов, «Украинский Легион им. С. Бандеры» [1][2], батальон «Нахтигаль» — вооружённый отряд, состоявший преимущественно из членов и сторонников ОУН(б), сформированный и обученный абвером для действий совместно с 1-м батальоном диверсионного подразделения «Бранденбург 800» (нем. Lehrregiment "Brandenburg" z.b.V. 800) в операции «Барбаросса» на территории Украинской ССР.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Краще мати своїх героїв, чим славити президентів сусідніх держав!

12. Tracker

Tracker Member

Вы о чем? Лгать - это ваша правда? Если так, увольте, с такими разговор короток.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Знайшли хоч одну брехню? Не займайтеся наклепами. Бо на цьому побудовані усі Ваші дописи...

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Може Ви самі носили депеші з Заксенгаузена до Галіції і назад?

14. Forest

Forest Moderator

Правду кажете, але не люблять через те, що піддаються викривленій пропаганді. Зараз цю пропаганду трішки вирівнюють, зокрема і таким чином, як зробив це Ющенко, адже це дозволило багатьом людям зі здоровим мисленням задуматися - а може дійсно є якісь підстави про які ми не знаємо?

Ви так гарно говорите, у сосідньому пості розміщуючи брехню:

Досить користуватися радянськими джерелами, вони брехливі як і будь-яка імперська пропаганда. В тому числі фашистська. Почитайте правдиві книжки про Бандеру, послухайте свідчення його сучасників, колег. Я переконаний, ви зміните свою думку.

Погодьтеся також, якщо режим СССР оголосив людину ворогом і вбив її, то він не міг писати про неї позитивно, як і гітлерівський про росіян чи євреїв. Але СССР-а немає, пора брати до рук незалежні джерела.

• Подобається Подобається x 7
  15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Взял, Галина Гордасевич «Степан Бандера — людина і міф»

"Членами підпільних гімназійних гуртків звичайно були учні 7-го і 8-го класів, але Степан Бандера бере в них участь з 5-го класу. Цей маленький жвавий підліток, який ніби не був у дуже добрих стосунках зі своїми однокласниками, виявився незамінним у тих випадках, коли треба було підкинути «смердючки», порушити лад у колоні чи передати кому потрібно таємну інформацію.
    Володимир Бєляєв, згадуючи про цей період життя Степана Бандери, писав, що той, б'ючись об заклад, на очах у ровесників однією рукою душив котів «для зміцнення волі».
    Одного разу сестра Бандери Володимира, зайшовши зненацька до кімнати, застала свого брата блідого, з міцно зціпленими зубами, а з кінців його пальців капала кров. Придивившись ближче, Володимира побачила, що під нігті Степана загнано голки. «Ти збожеволів!» - вигукнула вона. «Та ні, - з трудом розціплюючи зуби, відповів брат. - Просто я хотів перевірити, чи зміг би перенести, якби мене схопили вороги і почали заганяти голки під нігті». http://www.ukrcenter.com/Library/read.asp?id=5857&page=2#text_top

Вообщем садист и мазохист

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Доповнення до
    Що ж, Бєляєв перебував у Західній Україні в ті роки, коли були живими ще багато людей, які добре знали сім'ю Бандерів, і хтось із них міг розповісти таку історію радянському журналістові (бо якби розказав щось добре, то де він був би вже на другий день «за антісовєтскую агітацію»).

Дочитувати не захотіли, чи Вам у розділ міфів?

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Я бачу про що Ви полюбляєте читати. Балдієте від садизму?

17. Тим22

Читаем дальше

Проте коли Білас і Данилишин пробралися на станцію Наварія Глинна, щоб сісти на поїзд, вони натрапили на поліціянтів, які вже знали про напад в Городку і перевіряли документи у всіх пасажирів. Замість документів, Данилишин вихопив з кишені револьвер, застрелив одного поліціянта, поранив іншого, і вони кинулися тікати. Їх схопили тільки наступного дня в селі Розвадів самі ж українські селяни, яким було сказано, що поліція розшукує двох розбійників.
    Зараз, мабуть, найдоцільніше буде навести свідчення на суді священика с.Розвадів о.Киндія: «Першого грудня, десь коло години одинадцятої, я побачив, як багато людей, одні в сорочках, інші одягнені, з дрючками й колами бігли полем у напрямі лісу. Заінтригований цим, я пішов за ними і почув крики: «Розбійники! Лапайте!» Зразу я подумав, що це напали на дика, бо в тих сторонах їх багато. Але за якийсь час я почув крики: «Бий! Забий!» На гостинці я почув постріли. Після того рознеслися голоси: «Він уже не має набоїв, приступай безпечно!» Зі зворушення я не міг бігти і пристав. З горбка я побачив чоловіка, що лежав на гостинці, а над ним стояли люди. Я прибіг і просив, шоб люди не били. У віддалі якихось 30 кроків я побачив другого, що лежав у житі. І його били. Я не знав, котрого рятувати. Було чути голоси, що суд їх звільнить і вони потім спалять село, тому їх треба убити."

А вообще то я балдею от людей, которые садистов делают героями. Для меня Бандера стоит в ряду пламенных революционеров, которые вышли из недоучившихся студентов или никогда не зарабатывали хлеб своими руками, таких как Ленин, Сталин, Гитлер, Петлюра и многие другие

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

В Бандери було дві Вищі освіти! Ви про Що? Не рівняйте москалів з людьми...

19. Dexter

Dexter Well-Known Member

Некоректне порівняння.Народовольці виступали за повалення самодержавства і зміну державного устрію .Національне питання іх взагалі не хвилювало.

20. Тим22

просвітите будь ласка

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)