Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому і нагадуємо людей, а не тварин, яким б лиш "покушать".

• Подобається Подобається x 3
  2. I see light

I see light Well-Known Member

жаль что только напоминаете :haha:
    на сытый желудок поется гораздо лучше поверьте :)

а по существу вопроса?

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А хто Ви такий, щоби тут вимагати "по существу вопроса" ?
    Вперлися у пристойне товариство зі своєю моделлю поведінки - типови "регіональською". Продовжуйте, продовжуйте, може комусь знадобиться ще один пункт розуміння, ЩО чекає Україну у випадку захоплення влади регіоналами.

4. premium

premium Well-Known Member

Про що з вами можна говорити, якщо ви навіть елементарних логічних історичних фактів не сприймаєте.

• Подобається Подобається x 2
  5. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Патриотов возможно и больше 50%, а националистов по всей Украине процентов не больше 8, это судя по результатам выборов :) На самом деле их конечно больше, в основном на западной Украине, но вобщем думаю не больше 30 %.
    Национализм не патриотизм. Не спорю что человек может быть одновременно и националистом и патриотом. Но национализм для многонационального государства неприменим, он только провоцирует межнациональные конфликты и гражданские войны. Каждая нация (титульная, не титульная все равно), грубо говоря, начинает качать свои права и не соглашаться с правами других наций.
    Поэтому для нашей страны национализм и идеи Бандеры не подходят. Вы же сами видите отношение к ним почти всей не западной Украины. Но и одни и другие продолжают стоять на своем, из-за чего все эти споры.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я хотів почути відповідь на моє запитання від розумної людини.

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Здається я помилився із "розумною людиною". Проте. На разі Ви промахнулися. Бюстів стоїть забагато саме у Вас і всі на одне лице. Що до голодних, то я би на Вашому місці не судив про інших по собі!

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Хо до Юлі мені і не добратися, але заради благої справи я готовий знайти можливість і випросити всенародно якесь її плаття, якщо Ви пообіцяєте продати його хоча б за 1 мільйон.

P.S. Я не дочекаюсь Ваших відповідей?

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Я то думаю, чо Захід такий співучий і схід трішки.

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Згоден з усім, проте націоналізм не нацизм. І згідно перепису українців не менше 80 відсотків в україні. Я не правий? (Будь-ласка не путайте рорійськомовний і росіянин, це не одне і теж. Погоджуєтесь?)

7. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Я не говорю что национализм=нацизм. Но нацизм рождается из национализма. Когда национализм стает фанатичным, куча других факторов начинают влиять, как претензии других наций по поводу языка, территорий, религий.
    Гитлер тоже в молодости был обычным националистом-патриотом :)
    А перепись населения у нас не совсем объективна. Например переселившиеся в Украину на пмж до переписи казахи, татары, русские и др. женились здесь, родили детей, при переписи указали себя украинцами, так как были уже гражданами Украины. А таких миллионы.

• Подобається Подобається x 1
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я не хочу, щоб націоналізм був фанатичний. Гітлега, як і Сталіна мені теж не тре, як і москальські (не путати з російські) казарми. Ніхто нічого немає проти інших націй. Пів Берліна не німці, це не заважає Берліну бути столицею, але і другу російську там ніхто не вводить. Припустимо до України приїде 47 млн. китайців. Що Україні треба буде ввести третю державну? Нехай вчать державну-українську. І називайте це відновлення мовноро ресурсу, українізацією, порушенням прав нац-меншин, зашкарублістю чи лінню, але мову вчити треба. Ніхто не заставляє громадян України під час сексу говорити українською.

9. I see light

I see light Well-Known Member

а кто вы такой чтобы спрашивать, кто я такой? ))
    или из киева у вас права на форум больше? )))

единственно - почему вы меня к регионалам отнесли? я скорее Тигипковец )
    а вот шуметь безосновательно - это стандартно для БлЮТ.

OFFTOP

Бандера = убийства, взрывы, уничтожение евреев, сотрудничество с врагом (СССР - воевал с Германией, житель страны - пособничал врагу страны - однозначно предательство. )

терроризм:
    определяется как идеология насилия и практика воздействия на общественное сознание, на принятие решений органами государственной власти, органами местного самоуправления или международными организациями, связанные с устрашением населения и/или иными формами противоправных насильственных действий[3] В праве США — как предумышленное, политически мотивированное насилие, совершаемое против мирного населения или объектов субнациональными группами или подпольно действующими агентами, обычно с целью повлиять на настроение общества

предательство:

Предательство - поведение субъекта (индивида или группы), попирающее важные договоренности общности, к которой он принадлежал. Если важность толкуется в аспекте объективных интересов общности и ее членов, то предательство можно считать объективной категорией. Предательство как правило означает переход субъекта в другую общность, договоренностям которой он готов следовать.

сепаратизм
    Сепарати́зм (фр. séparatisme от лат. separatus — отдельный) — стремления к отделению, обособлению, сецессии; движение за отделение части государства и создание нового государственного образования или за предоставление части страны автономии.

Бандера родился в семье католического священика, т.е. воюя против католиков - он предал их (предательство №1)

уничтожал евреев (хотя фамилия переводится - как "притон" с угадайте какого языка ))))) , отсюда же "бандерша" = хозяйка притона) - (предательство № 2)

занимался сепаратизмом (отделял часть от существующей страны) - (предательство № 3)

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви трохи помилились, правельніше так:

Бандера ≠ москалі = убийства, взрывы, уничтожение евреев, сотрудничество с врагом до війни(СССР бандерівці - воевалі с Германией, жительі страны СССР - Власов - пособничалі врагу страны - однозначно предательство. )

11. Східняк

Східняк Well-Known Member

Які двері? Немає навіть благенького тину бо московський нацизм (він же "імперський шовінізм") гуляє по Україні як кози по сільському стадіону.

• Подобається Подобається x 8
  12. Trooper

Trooper Well-Known Member

Зрите в корень. Решение Ющенко о присвоении Бандере героя не принесло ничего хорошего.
    Человек каждым своим действием создает что-то, хорошее или плохое.
    Что хорошего Ющенко создал этим действием?

13. Східняк

Коли йшла війна в Іспанії, то весь Радянський Союз "гримів" через репродуктори піснею "Бандера росса" і кожен першокласник знав, що співають про червоне комуняче знамено!

Поліглот Ви наш "регіональний", Вам на кожному кроці борделі кортить впроваджувати :)))

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

А що доброго в тому, що "регіонали" зберігають у Донецьку вулицю ката Постишєва та монумент сепаратисту Артьому?

• Подобається Подобається x 4
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кількість дописів порівняйте і не підстрибуйте.

А по "суті" - з ким воювала УПА з 1941 по 1944 роки?
    Вас послухати - так літала бомбити совєтські війська біля Волги?
    А про співпрацю Ковпака із загонами УПА не чули?
    Про це може розповісти кожний селянин Івано-Франківщини. І врятував Ковпака дідок-хуторянин, "асоційований" зв"язківець УПА.
    Ви звикли до примітивного штампу, що мінус на мінус дає плюс.
    А ширше глянути на речі - уяви не вистачає?
    Наприклад, гітлерівське командування називала УПА - "сталінськими бандитами". Вам від цього легше ?

Особисто для мене - що фашисти, що комуністи - одне лайно. І не тільки в Україні була сила, яка протистояла і першим, і другим. Приклади? Французький Резистанс.

Цікаво, чи Ви вірите в канонічний "міф" про так звану "молоду гвардію"? То наберіть у пошуковику "Євген Стахів" (зробіть копіпейст, якщо не встановлена українська розкладка) - і багато чого нового дізнаєтеся.
    В тому числі й факт, що саме Євген Стахів під час війни переконав керівництво ОУН змінити гасло "Україна для українців" на "Україна для всіх народів, які в ній проживають".

• Подобається Подобається x 7
  15. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я до УПА ставлюсь нейтрально, хоча я розумію їхню позицію дуже добре.

Пройдемося по Бандері, нейтрально. В УПА лікарями були західно-українські євреї, це вже доведений факт. Наведіть мені документи в яких Бандера писав про знищення євреїв, хоча б один?

Бандера ніколи не був громадянином СРСР, а Польщі, тому, як українець, в якому на 25 % тече польська кров, я Вам скажу. Диму без вогню не буває :). Як він міг зрадити СРСР, якщо він до СРСР немає ніякого відношення, це Вам не Власов.

Греко-католиків прошу не плутати з римо-католиками, я Вам це кажу, як православний в якого в родині є римо-католики.

Греко-католики або українські католики. Досить грубо кажучи, це православні (східний обряд чи український обряд), які підпорядковуються Папі Римському або це католики східного (українського) обряду.

Які були у 1945 році були об*єднанні (швидше анексовані) з Московським Патріархатом. Українські греко-католики - це українська церква на відмінну від римо-католицької, яка на той час в основному об*єднувала на теренах України поляків

Скажіть, кого зрадив Бандера. ОУН-УПА діяло на ЗУ, його підтримувало місцеве українське населення. Він ніколи не був ні в СРСР, не служив у радянській армії.

P.S. Я помічав, що Ви в деяких дописах досить негативно відгукуєтесь про поляків. Прошу виправитися, мій дідусь по маминій лінії походить з поляків Російської імперії (згодом СРСР). Тому прошу залишити ваші думки про цей слов*янський народ при собі.

Останнє редагування: 31 січ 2010
    • Подобається Подобається x 7
  16. Dexter

Dexter Well-Known Member

СД і Гестапо це різні структури.А стосовно винних осіб-то вони вказані в документах Нюрнберга і батальйон Нахтігаль там не фігурує.

Ющенко за всі роки свого президентства дав звання "Герой України" 112 особам.Так ви що пропонуєте по кожному призначенню проводити всеукраїнський референдум?
    Крім того, існує таке поняття як делегування своїх прав в управлінні державними справами президенту України і як не крутіть , а термін цього делегування ще не сплив.
    Це ви себе так самозаспокоюєте?

Принцип призумпції невинуватості закріплений міжнародних документах , затверджених ООН.

Інтересно, а як хто з"явився в Херсонесі Володимир?

Наприклад?

Нагадаю ,що за цей подарок в 18 ст проливали кров і українці.В російсько турецькій війні (1787—1792) , по результатам якої Крим війдійшов до РІ , активно брали участь українські козаки .Фактично більшість морських боїв з османами винесли на своїх плечах українці , я вже не кажу про штурми фортець: Акерман ,Очаків,Хаджибей ітд.

Я чомусь дуже рідко чую заяви від татар чи турків про відторгнення Криму ,а ось від російських посадових осіб такі заяви звучать майже кожен день.

17. Східняк

Вище дописом побачив згадування про ніби-то "подарований" Україні Крим. :)))

Та набридли вже агітатори з цим штампом. Школярам - дітям емігрантів будете цю локшину вішати!

А в Україні всі пам'ятають, що взамін безводної кам'янистої пустелі з розваленою упень економікою, якою був Крим після депортації кримських татар, РОСІЯ ВІДТЯЛА ВІД УКРАЇНИ добрячий шмат кращих в світі черноземів Білгорощини та Курщини. Доречі більшої за Крим площі!

Нічого собі "братерський" обмін...

Наприклад Борис Колєсніков...

Жах!!! Жах!!! Жах!!! Жах!!! Жах!!! о_О
    Так це ж є РЕКЛЯМА!!!
    Це є Жахливе Порушення Правил Львівського Форуму!!!!!!!!!!!!! :ireful1:

Пане Ромку хОвайтесь!!!!!!!!!! Ой!! Ой!!
    Що ж Ви накоїли!!! о_О

Жах!!! Жах!!! Жах!!! Жах!!! Жах!!!

18. premium

premium Well-Known Member

На щастя, Україна є мононаціональною державою.

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

А ще відірвали в змові з ляхами Холщину, Лемківщину, Підляшшя, а Білорусі подарували Берестейщину і Пинщину (в обмін на Смоленщину). :ireful:

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

А ще Таганрог, Кубань...

• Подобається Подобається x 5
  19. Східняк

Наливаймо , браття
    Кришталеві чаші...!
    :drinks:
    За Велику Україну від Карпат до Сахаліну!!!

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Чому для Росії підходять ідеї націоналізму, хоч їх інакше називають сором'язливі московські ідеологи, а нам ні?
    Бандера діяв не в Раменському і не у Хімках...

20. Trooper

Trooper Well-Known Member

Типичный ход мысли зацикленного человека. Причем тут улицы Донецка? Я львовянин и мне не нравится, что улицу Лермонтова переименовали в Дудаева, но при чем ТУТ это?
    Мы говорим об указе Ющенко.
    Я тут повторю в 10 раз - решение присвоить Бандере героя было чисто политическим. Никаких других мотивов тут не было, кроме политики.
    И не надо столько эмоций, думайте головой. Виктору Андреивечу на вас скорее всего наплевать, так же как и на историческую правду. Государственные награды он раздает всем кому не лень, 5 лет его президенства иначе как предательством не назовешь, под конец дал героя Бандере, чтоб подлить масла в предвыборный огонь. А Вы как ребенок радуетесь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)