Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. premium

premium Well-Known Member

Будьоний повертав землі російської імперії, в т. ч. Варшаву. Тому малоімовірно, щоб більшовики розпорошували сили на захоплення Галичини, їм і на Волинь їх не вистачило.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Це були не русскіє, бо московія ваша з'явилась аж через 500 років, а руси, тобто українці з Подніпров'я.

• Подобається Подобається x 3
  2. SID

SID миється в бані

ИМХО. В данном случае лучше было бы никогда чем поздно.

3. terrible

terrible Well-Known Member

однак, він вів доволі активне післявоенне життя, як для засудженого на пожиттеєве :)
    а що Вас не влаштовує у міфічному відмазуванні? :))) Ви не кидайтесь словами... доведіть, що щось там не так було;)

PS я ж говорив-розумних апологетів львівської різні, це питання ставить в кут, вони не знають що відповісти. але не сумнівався, що Ви знайдете відповідь )

:haha:ЦЕ-СУПЕР!!!

але які були види присяги в німецьких збройних силах?

друже, я там на тому форумі обітаю вже років три. форум цілком солідарний з моїми цифрами :)

аскарі входили в інспекторат концентраційних таборів та охорони, який ввійшов до головного адміністративно-економічного управління СС. але це не значить, що вони стали членими сс
    на чому Ви збираєтесь мене підловити? :) не пижтесь, це комічно виглядає.

роздивимось... і впоперек теж. може розповісте?

:dntknw: а до кого/чого?

Спіко, я раджу-проковтніть. чому Ви намагаєтесь розжовувати?

• Подобається Подобається x 4
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Сподіваюсь більше 50 відсотків.

Ви проти патріотизму? Хочете сказати, що на сході менше 50 відсотків патріотів? Звинувачуєте схід у непатріотизмі? (Не кажіть, що патріотизм і націоналізм це різні речі. Якщо не синоніми, то дуже близькі по духу.)

Перед відповіддю, рекомендую дослідити походження слів патріот і націоналіст.!!!

5. Agaton

Agaton Well-Known Member

Гм... а досі був впевнений що вони з початку аж до Берліна збірались. А Варшава тільки по дорозі.
    Я якщо б товаріщу Белі Кугн повезло, то і до Будапешту, чому ні - якраз б через Львів ( і Тернопіль) вийшло. :dntknw:

Ідея стосувалась СВІТОВОГО пролетаріату, не? :pardon:

6. sl4m

sl4m Well-Known Member

а знаете что еще интересно
    ведь героя бандере дали не 5% украинцев, а значительно меншье
    вот если б Ющ присвоил греоя ему перед выборами, процентик был бы нааамного ниже
    хотя думаю все равно обиделся... а ведь так старался столько лет... ради 5%

когда там следующий марш оунупа будет?... кто теперь нынче деньги будет выделять на поддержку?

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

тут, я думаю, есть представители всего народа украины (крым донецк точно)
    может конкретный вопрос зададите, а мы вам результаты

ЗЫ надейтесь, надейтесь..

7. terrible

Ви не маєте бажання?

• Подобається Подобається x 1
  8. sl4m

sl4m Well-Known Member

имел я такие желания

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви маєте на увазі кінець січня 2005 року?

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

патріотизм і націоналізм не одне і теж?

10. terrible

друже, ставайте поважною людиною... і тоді будете "іметь". а так... Ви ніхто. ще один кавалок сірої маси, УГ, пил на чоботях тих же якуковичей і тому подібне :) все, що Ви можете - видавати порожнякові воплі на форумах.

PS коли улюблена Росія почне завойовувати Крим - Вас можна буде відірвати від клави? чи Ви як всі інші овочі будете спотерігати як змінююється влада і будете так само покірно коритись їй, як коритесь сьогодні нелюбимій українскій владі... а? :)

• Подобається Подобається x 3
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Бо це - герої України. Мої Герої. А ось хто Ви такий - ще доведіть.
    Скоріш за все "принєсьонний вєтром"

Старайтеся! Справний ранковий "стул" - запорука здоров"я!

Ну... я сприяв запуску у Вашому місті деяких ... ну систем зв"язку.
    Мене вчили не тільки їх вмикати, але й вимикати теж.. :) :) :)

"Альо! Масква!" - а замість Маскви -
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ !

12. sl4m

sl4m Well-Known Member

....а так можно?... это не считается "образой"?
    поверьте, серой массы в моей голове поболее чем в вашей
    слюни свои придержите. я про януковича не слово не сказал
    вопли? ... хм.. вы меня уже слышите... может скорую вызовите?

что ж вы за меня то так переживаете.... без вас не пропаду, не беспокойтесь
    вы уже доказали свою преданость ющенко.... результат на вашем лице(ведь главное не упасть в грязь...а то что вытирают сапоги об вас... да чего я распинаюсь)

ЗЫ вижу за живое задело )

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ----------

я смотрю вас тоже задуло на этот форум

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сез татарча сойляшесезме ?

14. terrible

і то правда :) надобраніч.

:))) було б забагато шани для Вас

• Подобається Подобається x 1
  15. I see light

I see light Well-Known Member

вы просто достали уже - Патриотом можно быть не будучи ни террористом (бандера, шухевич, пасечник - точно террорист) и не ходя в вышиванке. Давайте строить - не рубить лес, а сажать,
    не мыть посуду в европе, а производить у себя

или вы правда думаете что все завтра станут поклонниками бандеры и заговорят на "мове" - страна вылезет из той задницы, куда ее всунули наши "домоправители"? Уля, Янек, Усчик - этож одна шайка-лейка.

бандерас- только повод разосрать Украину и делить то, что отнято у нас с вами.

хватит думать о том "как насрать соседу" - не о чем больше подумать?

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви переконані, що як вб'єте якогось янкі з патріотичних міркувань, Вас не обізвуть терористом?

Давайте! Тільки нехай Суркіс і Ахметов поділяться з нами стартовим капіталом. Думаю нам по 5 мільйонів хватить, а Тігіпко і Яценюк поїдуть туалети мити. Я б завод відкрив по вітрогенераторах (правда закон тре ще змінити...)
    Ні не вірю.

Не зовсім. І не ображайте людей. Вони теж кров лили. Нас ділять а ми не повинні піддаватись на жидівські штучки...

Написав *Без коментарів*, але відповім.
    Погано, що Ви так думаєте . Вам американське слово втулили (патріот 91-го - буря в пустелі), а рідне підмінили. Наприклад: - запорожец - машина клас! Націоналіст=бандеровець...

17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Не так. Територія України, на якій 1 листопада 1918 року було проголошено ЗУНР, з 1772 до 1918 року була в складі Австро-Угорської імперії (до речі, як і територія Польщі)! Просто поляків тут жило більше, ніж австрійців. І поляки звикли бути тут "господарями", і, звичайно, після розпаду Австро-Угорщини 1918 р, вони хотіли відновлення кордонів Речі Посполитої, яка перестала існувати у XVIII ст. Але земля це була і є українською! Тому справедливо і закономірно українцям хотілось своєї держави. І такі ідеї вже давно "витали" в повітрі, і, до речі, у Відні (ще за часів імперії) це знали. Якщо Вам цікаво буде дізнатись, то саме в "австрійський" період Галичини тут набагато більше видавалось українських книжок, створювалось українських організацій і т. д., аніж в "польський" період. Іншими словами, австрійські монархи дуже лояльно і по-людськи відносились до українців. Тому війна 1918-1919 рр була загарбницькою зі сторони поляків і визволительною та державотворчою зі сторони українців. На жаль, українська сторона програла, великою мірою через те, що польські війська підтримала Англія і Франція, і територія ЗУНР з 1921 по 1939 рр. знову була польською.
    Дуже вибачаюсь за такий відступ від теми, але мене вразило, як можна всю історію згребсти докупи, перемішати, а потім взяти з неї те, що хочеться, а не те, що було насправді. Таким самим чином і створюються байки, що Бандера чи ОУН-УПА то якісь терористи. Трекер, Ви пишете про ЗУНР і згадуєте Степана Бандеру? Так йому ж було тоді 9 років :), коли розпочалась українсько-польська війна. І дії Бандери не були бандитизмом чи тероризмом, бо він був українцем і всього-навсього хотів, щоб його народ жив щасливо, заможно і незалежно. А те що російські чи польські ЗМІ зараз обурюються з приводу того, що Бандері дали звання Героя України, то це логічно, нехай обурюються. Така в нас історія України, що керівництво саме цих двох сусідніх держав за стільки часу панування на українській землі, звикло, що наша територія, то є їхня. А так вже не є, на щастя!

• Подобається Подобається x 7
  18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

старая добрая традиция "не з_їм, та хоч понадкусюю"

на каком основании? гм, действительно, а почему собственно Украина? по-моему, с концом Галицко-волынского княжества суверенных территорий уже не возникало, да и "краем" зваться тоже выходит - оснований нет ... интересная мысль ...
    откуда вы знаете чего он хотел? сказал? так Гитлер говорил тоже самое для немецкого народа ... Сталин для советского и т.д.
    еще не встречал националиста который не рад читать себя бандеровцем ....

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Степан Бандера - найвидатніший борец за свободу, революціонер. Обмежені люди не здатні усвідоміти всю велич духу Степана Бандери. Вже тільки за те, що Україна родила таких синів - можна народитися в Україні!

20. I see light

I see light Well-Known Member

вы на терроре помешались любезный ))) хотя еслиб направили мысль более конструктивно толк был бы )))

поему Йулю не попросите? одног платьечка будет достаточно на маленький бизнес )))

у "свидомых" какой-то комплекс... мне просто хочется жить в богатой и красивой стране - а вам нужно быть "с голой попой" но рядом с бандеровским бюстом....
    вы напоминаете людей которые голодные и вместо того, чтобы работать и приготовить кушать- песни поют ))))))))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)