Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. sl4m

sl4m Well-Known Member

со словечками поаккуратнее
    мы к вам с партретами путина не ездим...в отличии от вас (для вас же крым ваша земля)
    русский народ - терпеливый... ведь вас не беспокоит что половина населения украины - русские (во всех отношениях кроме гражданства)... и может вспомните, что ющенко или бандера сделали для своей страны (для нас) хорошего?
    для вас русские - это братья, соседи, москали и окупанты одновременно в зависимости от ситуации

• Подобається Подобається x 1
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вміють же деякі перекручувати слова і факти! (привикли зі школи брехати напевно).
    І шо вони тих рускіх так не люблять, що брешуть за них, не розумію! Та й що їм до них?

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Рагулі! :)) Навіть не знають як пишеться прізвище проти кого протестують... м-да...
    Дожилися... хоча, яка різниця, головне що московське бабло відробляється!

• Подобається Подобається x 2
  4. sl4m

sl4m Well-Known Member

вы же с донецка
    я смотрю у вас тоже бэндэру (звучит лучше) любят
    http://www.doneckforum.com/forum7/thread5392.html

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

ПРитік капіталу, однако! :)

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ваших родственников завезли в свое время в гости к крымско-татарскому народу на территорию Неньки Україны.
    Бандера - предатель для врагов государства Украина, а для граждан Украины, ее патриотов, независимо от национальности, С. Бандера - Герой!
    Вот, ведь, в чем сермяжная правда жизни, сэ-э-эр:good:

7. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А яка різниця? Взимку ж однаково "атдихающіх нєту", треба ж молоді, хоть якось заробити :)
    Чим "пальоне вино" по всіх кутах "толкать" і здавати свої квартири за непомірну плату (доречі, переважно, тим же росіянам :))) можна трохі і "побезпрідельнічать", стіни пообмальовувати! Яка різниця. Азіатам все рівно!

8. Dexter

Dexter Well-Known Member

В принципі законність чи не законність указу Ющенка мав би вирішити КСУ ,а оскільки він це питання не розглядав то і незаконність цього указу поки що не доведена.Крім того ,уявіть собі якби Росія почала би війну з більш серйозним противником ніж Грузія і задіяла військові кораблі ЧФ проти нього,тоді би противник змушений був би наносити удари по території України .Фактично вийшло так ,що Росія тоді в 2008 р своїми діями втягнула нас в чужу війну,а це вже напряму заторкувало питання національної безпеки України.

9. - правильно сделал, хотя наличие любой военной базы преполагает такую опасность. Выполнение указа российской стороной и последующая реакция на межгосударственном уровне - уже другая песня. Поскольку Ющенке всегда было напобарабану на отношения с Россией, я думаю, решение он принял логичное.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Населення України та Національний склад населення України.
    Етнічні українці станом на 2001 рік складають 77,8 % населення, етнічні росіяни — близько 17,3 %, румуни та молдавани — близько 0,8 % населення, білоруси — 0,6 %, кримські татари — 0,5 %, болгари — 0,4 %, угорці та поляки — по 0,4 %, євреї — 0,3 %

Вот, все чаво мы имеем согласно Матеріалу з Вікіпедії .

• Подобається Подобається x 5
  11. sl4m

sl4m Well-Known Member

мики - моих родственников в крым никто не завозил
    или вы решили еще мне историю написать?... ну давайте послушаю

ну начнем с того что войну начала грузия и это доказано на международном уровне (целый фильм про это сняли)
    да и сейчас не 39й год что б фальсификацию накалякать и никто не заметит - но это в отдельной теме
    ну ... давайте представим... и с кем россия собирается развязывать войну? ... и если вы не забыли - мы являемся союзниками
    про крым не переживайте

а если говорить по пофоду конфликта - то скорее всего все к этому и идет для создания его в крыму... только будет так же как и в грузии
    юг или восток поднимит восстание в связи с каким нить событием (почвы для этого Ющенко дал много),будут переброшены силы с ЗУ (ведь свою преданность украине "абынемоскаль" вы уже доказали), начнется гражданская война, на что Россия предримет какие нить меры в защиту русского населения (президент вроде поручился за своих граждан в других странах), и ведь в какой то мере Россия будет виновата

звиняйте за офтоп =)

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

у вас со зрением плохо? .... или по вашему 80% украины разговаривают на украинском?... удачи

поймите - русский не по гражданству а по духу! и да Ома - я русский гражданин Украины. А если быть еще точнее - я крымчанин

Останнє редагування: 28 січ 2010
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Т.е. вы хотите сказать, что вы гражданин Росии?

• Подобається Подобається x 4
  13. Мікі

Мікі Well-Known Member

У меня со зрением в самом деле не 100%, а у Вас с головой, как? Га? -

• Подобається Подобається x 4
  14. Dexter

Dexter Well-Known Member

Яке значення має те хто розпочав війну?Для нас головне те ,що з нашої території велись бойові дії проти іншої держави і велись вони з ініціативи російського керівництва.

15. sl4m

sl4m Well-Known Member

не розпочав - а розпочне ... разница в этих словах большая
    ну ... придется вам с этим смирится - союзник дело тяжелое (особенно когда 5% считают его врагом)
    юля точно будет за союз с РФ.. а янукович хуже не сделает

16. - это не так.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пригадав епізод (вересень 2009 року):
    Є в Криму такий собі номінально "піонерський табір" ЧФ РФ. А насправді - бордель. Охороняється матросами.
    Ідуть дорогою двоє кримських "бичуватих" хлопців. Скоріш за все - севастопольські.
    Зупиняється Тойота РАВ-4 з московськими номерами, в салоні самі дівчата. Питають (з масковскім акцентом) хлопців, де би тут купити сигарет. Слово за слово - відбувся чейндж: неповна пачка сигарет на 2 банки пива.
    І тут хлопців на радощах пробило: "А вы из Москвы? Завоюйте нас скорее!"
    Дівчата - "Мы стараемся!" Хлоп - і поїхали до борделю.
    Хотів я тим маргіналам дещо сказати, але вони так жадібно накинулися на пиво, руки тремтять...

Ось цей контингент буде захищати президентик Росії ?

Останнє редагування: 28 січ 2010
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Усі позабували слова Степана - спочатку Україна, потім Бог!

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

канешно из Донецка:) но я мущина чесный)))
    "бэндэра" звучит лучше? А вот Ваше sl4m совсем не звучит. Если его кто-нибудь тут, на форуме, вообще сможет выговорить,- обещаю на неделю свалить с атсель...

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

Boris Kiev, Svjato, Arthur, а Ви що, вже виговорили? Так шо, мені свалювать вже, га?

• Подобається Подобається x 5
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та я не можу виговорити того sl4m...

Ніхто не заперечує, що Бандера - герой. А з ботом сперичатися - час тратити. Там програма проста:
    п.1 ....
    п.2 - див п.1
    END

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)