Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Идеологический отдел ЦК КПСС отдыхает. Их никто не выгонял, они ушли сами, что бы переждать войну (которая называется в Израиле войной за независимость), а потом вернуться. Но войну выиграли совсе не те на кого надеялись и поэтому они остались. Всё остальное Гослитовский бред.

А разница между С. Бандерой и Арафатом состоит в том, что Бандера всеми методами боролся за независимость Украины, а Арафат из борьбы за освобождение Палестины, устроил бизнес на крови с целью личного обогащения за сёт палестинцев. И сейчас наворованные деньги с успехом тратит его жена Суха в Париже.
    Но Вы же палестинцев с Арафатом обсуждаете...

• Подобається Подобається x 1
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Їх вигнали не просто так, а в результаті кривавої і безжальної війни, коли над євреями зависла загроза нового геноциду. Тому в мене не повертається язик, засуджувати євреїв, що так сталося...На жаль цієї обставини вже ніхто не може змінити, але в палестинців була можливість побудови своєї держави і після 1948 року, і після 1967 року тощо. Але вони затято бажали одного - знищення єврейської держави. І як реагувати на це євреям? Піти самим втопитись в Середземному морі!? Щоб ХАМАС з Хезболою були задоволені?
    Я так не казав. Я підтримую те, що палестинці повинні мати свою державу в Палестині, але я впевен, що вони її мали б вже давно, якби обрали конструктивний шлях. Ізраїль не є тиранією і не заперечує право палестинців на власну державу, але він бажає мати гарантії з боку палестинського керівництва і сусідніх арабських держав...А сталінський режим був тоталітарним і ніхто, розумієте, ніхто не мав найменшого шансу відстоювати свої права і погляди, якщо вони розходились з курсом Сталіна. Всім невдоволеним загрожували репресії і, найчастіше, смерть після тортур...Боротися з ним можна було лише збройним шляхом, бо не могло бути жодних компромісів.
    Бо самі москалі не раз доклали свою руку до масованого вбивства поляків...І не гоже їм ввиступати польськими заступниками хоч би тому, що вони до останнього часу безсоромно брехали про Катинь. Українці і поляки якось самі розберуться в своїх ранах, без підбурювання москаликів...І якщо зробити екскурс в історію, то поляків вішав і Суворов, і Муравйов-вєшатєль тощо...Тому правильно буде для москалів скромно промовчати і не проливати крокодилячих сліз над бідами поляків, бо якби не пакт 23 серпня, то ніякої Волинської різанини може і не відбулося б.
    А якщо ми обговорюємо Бандеру, то повинні враховувати той факт, що в 1943 році Бандера ще перебував в ув'язнені, а тому і не мав ніякого впливу на волинські події.

• Подобається Подобається x 5
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Супер! :good:

Я знал не мало евреев, но это диво. :good:

А почему не в Лондоне? Там безопаснее.
    И это точно супер.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І нічого нівкого не "вскіпаєт"...
    Дивно чути від щирих націоналістів прокльони у бік Б.Хмельницького , у той час, як їхній бандера Бандера вважав його одним із достойніших українців.

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Е ні, дядьку...
    Тут краще пасує пакт 21 квітня 1920-го...

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

Та невже о_О? Ви мені очі відкрили :mocking:
    То певно Шухевич винен...

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вкотре нагадав собі оцю статтю...
    За що ми любимо Бандеру? - о. Ігор Цар

Останнє редагування: 20 січ 2011
    • Подобається Подобається x 4
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

Ну і чим вам Бандера не подобається?

---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Я би доповнив ще іншими словами:
    - Якщо власних думок немає, тоді читайте...

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Бандера их осудил? Выйдя - покарал виновных? А? Не надо делать из окружающих дураков - резня - в русле его идей

ворожі нам, москалі, поляки, жиди (...) Винищування в боротьбі, зокрема тих, що бо-
    ронитимуть режіму: переселювання в їх землі, вини-
    щувати головно інтелігенцію

Согласен - "москали" - как Вы трактуете - кто именно "москаль" - должны помолчать. Поскольку - как и у бандеровцев - руки по локоть в крови невинных жертв. Преступления сталинистов, гитлеровских нацистов, бандеровцев против мирного начеления - не имеет сроков давности и права на прощение. Одна награда сим деятелям есть на земле - крепкий сук - и добрая веревка.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

І тут є дві думки.

Перша - бо боровся за Україну.
    Друга - бо вбивав мірноє насєлєніє і співпрацював з фашистами.

І найбільше пашталакають про це україноненависники. Для них справжній герой - це Сталін, якому памятник воздвінули. І радянський союз, що успішно працював з фашистами (пакт Ребентропа-Молотова) - це також благо.
    Степан Бандера - це лакмусовий папірець, на якому можна легко визначити, що людина собою представляє... і без варіантів.

9. Дальневосточник

А где в Вашем исследовании люди - не приемлющие убийства? Или считаете, что все - ТАК или иначе должны поддерживать убийц - или сталинистов - или бандеровцев?
    На мой взгляд - как раз лакмусовая бумажка - ценишь ли ты чужую жизнь - как свою - или зверь кровожадный...

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Вкотре пропоную противникам та "ізаблічателям" Бандери сходити на польські форуми та розповісти до прикладу про "велікага_палкаводца" Суворова і спитати якого це вони милого вшановують пам'ять Костюшки, а не цього вояки. Можливого врешті до них дійте наскільки вони кумедні та убогі зі своїми совково-кацапським агітпромом у цій темі.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Т.е. ржачка начнётся на польском форуме?
    А если их про 60 000 русских и украинских пленных спросить?
    Тоже ржать начнут?

Основным официальным документом, в котором приведены конкретные цифры, является нота наркома по иностранным делам РСФСР Г.В.Чичерина от 9 сентября 1921 года, направленная поверенному в делах Польши в Москве. В ноте на польские власти возлагается «страшная, громадная вина... В связи с ужасающим обращением с российскими пленным...в течение двух лет из 130 тысяч русских пленных в Польше умерло 60 тысяч». Эти данные подтверждаются и другими историками.

http://www.russdom.ru/node/3325

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розумію, що під час війни, С. Бандера повинен був не вбивати, а переконувати москалів і фашистів словесно покинути нашу країну, що то негарно грабувати чужі землі, вбивати мирне населення, або вивозити в Сибір.

Доречі, Черврна Армія... це ганьба... Як можна було вбивати німців? Тре було їх переконати повернутися в Німеччину словесно. Провести яку лєкцію, чи от як СЄ.

• Подобається Подобається x 2
  13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Бредятину про плохих сионистов с российских сайтов я даже читать не собираюсь. А тем более обсуждать её на ветке про С.Бандеру.

14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

15. Дальневосточник

Любимое занятие "свiдомих" - спрыгнуть с темы о злодействах Бандеры и его подельников - в сторону. На сталина, на Суворова - на "дiдька лисого" - лишь бы не признавать невинных жертв.

Давайте не будем юродствовать. Вы прекрасно понимаете разницу - вести боевые действия с вооруженным противником - и убивать мирное население. Вы можете привести мои высказывания, где я прощал ТАКие убийства нквд - или АК? Мое мнение - каждая сестра должна получить свои серьги. А то ведь - и людоеда можно оправдать "великими целями"...

• Подобається Подобається x 6
  16. Yarema

Є люди, що не бажають розуміти обставин, на жаль.
    Це мене тішить:)))...А взагалі-то, я звертався не до Вас, читайте цитату;).
    Так спочатку і намагалися переконати німецьких робітників в шинелях повернути зброю проти Гітлера...
    Ну коли було судове засідання, що доказало, що мирне населення вбили саме упівці, а не провокатори з боку спецкоманд СС, а може навіть з радянських партизанів? Коли і де було проведене розслідування? Чому це питання не піднімалось в Нюрнберзі? Це ж злочин проти людяності? Чому не засудили? Тим більше, що могли, бо були переможцями...Досі немає відповіді, хто спровокував ту різанину, скільки було жертв з обох боків? Тому не треба поспішати виносити вирок, пацифіст, Ви наш.;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скажіть на милість, що робило то мірноє насєлєніє в мене на Україні?

Поляки кажуть, що Бандера вбивав. Росія кричить: Бандера вбивав. Але... Бандера не воював, ні в Польщі, ні в Росії, а все ДОМА. Яке вам діло до того?
    От росіяни мають своїх героїв - Ємєлю Пугачова, чи Стєньку Разина... Перший, доречі вбивав мірноє насєлєніє... А мені і в голову не прийде доводити росіянам, що вони не герої.То чисто їх справа. Переконувати їх у протилежному не бачу змісту.
    Переконайте австріяків, що Суворов - герой. Він ж вбивав!
    Ясно, що на Україну зазіхали як поляки, так росіяни, ясно, що Бандера, який боровся проти того в їхніх очах не є герой, а толку?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

ясненько...
    Позиція зрозуміла.
    До Вас в хату вривається грабіжник,ви підсовуюте йому жінку...дітей.І цьомаєте руку.
    Бо ж стріляти ніззя....
    Вбивати нізя...

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пацифісти і піда..си не одне і теж..але одні других не кращі.

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

А то тут абсолютно нема чим хвалитись..дуже вже ми завжди наголошуємо шо воюємо тільки на своїй землі....час переносити бойові дії на територію противника...

20. Yarema

А що, вже йде війна? Хто напав? Куди переносити бойові дії?о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)