Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Факти татарських набігів на Україну з точки зору татар будуть виглядати як героїчна війна...

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мій дід знищував енкаведе і совіцьку армію.
    Факт.
    Для мене він герой.
    Для дітей і внуків тих,кого він знищував так не є.
    Далі?

• Подобається Подобається x 2
  3. Sauer

Sauer Well-Known Member

А як рахувати рівень патріотизму?
    Що вважати українофобією? (якщо я кажу, що для мене Бандера не герой - то мені розстріл чи довічне?)
    Вимагати від Росії повернення частини коштів (запасів,резервів тощо) колишнього СРСР - це дурість (подякуйте Кравчуку). Та і крім того - на такі закиди Росія просто посміхнеться :)
    А там " українцям Кубані, Холмщини, Надсяння, Підляшшя, Лемківщини"
    ще лишились українці? ...чи багато людей на тих територіях визнає себе українцями?!
    Перших 9 пунктів впринципі хороші. Другі 14 - там частково добре (багато дурні).

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Мій прадід був командиром партизанського загону на Полтавщині і загинув в боях з німцями. Для мене він герой.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

Котрих татар (кримських чи може теперішніх монголів) ?!....знов те саме - хто як ту історію сприймає (в підручнику написано про сам факт воєн)...а чому тоді "патріоти" жодних претензій Польщі не виставляють? Га?..за нею теж гріхи числяться :)

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

П'ятнадцять діб і громадські роботи....фарбування лавочок кругом пам'ятника Бандері ;)

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Буде достатньо якщо Україна стане сильною державою

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Фактам різні учасники подій дають різні оцінки....

• Подобається Подобається x 1
  5. Sauer

Sauer Well-Known Member

На якій підставі?!...в когось є своя думка, а в когось своя...я свої думки насильницьким шляхом нікому не насаджую...

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ніякого насильства....фарбуєш лавочки і думаєш як хочеш ;)

7. Sauer

Sauer Well-Known Member

Ще раз питаю: на якій підставі я повинен їх фарбувати?! (тільки через те, що я не поділяю поглядів керівництва держиви,області,міста)...а якщо керівникам держави,області,міста захочеться кожен день нову дівчину мати?..коли вони їдуть на роботу, то весь шлях до тої роботи повинен посипатись пелюстками троянд?! і т.д.

• Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знов за рибу гроші?
    То якого милого Ви намагаєтесь запхати свого діда на той постамент, де раніше стояв Ленін? Я поважаю Ваше ставлення до свого діда і його дій. Будьте ласкаві поважати і моє право вважаьти моїх предків Героями України. Тим більше, що я ніразу не спаскудив пам"ять Ваших предків... Ви ж, Романе, неодноразово...

• Подобається Подобається x 5
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

А чого ви так обурюєтесь...ви хотіли розтріл або 15 років...а я тільки громадські роботи пропоную ;)

10. Sauer

Sauer Well-Known Member

Відповіді на своє запитання я так і не прочитав. Але прочитавши це - мені стало зрозуміліше більше.
    Дякую за увагу. Допобачення :bye2:

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

:haha::haha::haha:
    спасибі...О Великий і Милостивий князю...

11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

З цим не можу погодитись. Якщо хтось не любить українців і говорить про це вголос, то що, за це судити? А якже свобода слова? І щодо представництва, та дайте вже людям самим обирати собі своїх представників. І до чого тут квота за національною ознакою? Люди самі оберуть, хто їм до вподоби, дайте лише чесну інформацію про кандидата.

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Так воно і було...Всеж набіги - небезпечне діло, можна і карк зламати;).

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Стопудоффф...:good:
    Я...от весь рід хомосапієнсів не люблю...і про то говорю...:dntknw:
    Свобода слова...:sorry:
    Нє,окремі представники бувают так нічо......:scratch_one-s_head:...терпимі...а загалом...:nea:
    Квартирный вопрос их только испортил....(с)

13. - Отже ж бреше!.. о_О :haha:
    - прогуглите, узнаете. В отличие от нациков, которые мыслят альтернативной историей, я говорю о том, что состоялось в реале. Сокращение состоялось, Эстония потеряла серьёзную часть ВВП не за один год, Россия потеряла за счет менее выгодных схем грузоперевозок примерно столько же (в процентах - почти ничего) окна не закрылись, новые порты появились и развиваются, спите спокойно, праздника на Вашей улице не предвидится :)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А що ж Лужков сьогодні просить в Латвії вид на жительство? Він же фанат "русского мира", то хай би в Крим пензлював на пенсію? Ні, чогось до НАТО потягло, ай-яй-яй.

15. -

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тут він явно лоханувся :)))
    Після його минулорічних заяв про "второй государственній" в Латвії...

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я - развожу??? У меня - не замиленi очi. Я - не смотрю на мир через черно-белые очки. Вот вспомните - большевичков - их совдеповских последователей. Однозначное толкование исторических событий и поступков. Шаг влево, шаг вправо, малейшее сомнение - "идеологический расстрел" на месте. Что вижу сейчас - да то-же самое. Стоило огород городить, если вместо Ильича-непогрешимого получили Бандеру-непогрешимого...
    И как только решишь, что не надо
    И хватит ждать катастроф от Земли и Небес.
    На тебя уже движется новое стадо
    С новым лениным наперевес.

А.Макаревич

• Подобається Подобається x 4
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Непогрішимий і герой різні речі...
    Герої вони грішні...

От якби Бандеру канонізувати хотіли тоді б я з вами погодився..

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не прибідняйтеся, думаю ви були з ним "плечо к плечу", коли його персоною нон-грата оголошували. Ідеологія ж в вас однакова. З плакатами бігали по Севастополю. Там же ваші козаки люблять пузами трусити.

20. -
    - это сильный ход. Причем, туристическая привлекательность (и упоминаемость) Львова вырастет от этого шага в любом случае.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)