Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не були? о_О
    Дивно, а я був.... Ще за клятих совєтів... Квіти клав! Але що мені ще було робити, запроданцю і манкурту.... Не те що Ви, пане із Франківська... А хочете, я Вам п"ять гривень скину на картку, абисти з"їздили до колиски героя! Може не маєте... Бандитська влада ж пограбувала всіх ... :mocking: А нє, то давайте я за Вами скокну машинов... Мені в сотку гриваків встане на бензину... Але будете тоді гонорово всім казали, жи булисти на "родінє" Бандери :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

СОБОРНУ САМОСТІЙНУ УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВУ! Можливо (і навіть скоріше за все) - авторитарну. В більшості випадків авторитарні тенденції перемагають на початку побудови незалежних держав після їх визволення з під колоніального ярма. Так було в Польщі (Пілсудський), такі ж тенденції, хоч і в пом'якшеній формі , були в Маннергеймівській Фінляндії...Таке зараз відбувається в будь-якій постколоніальній державі Африки, це пережила Латинська Америка... Потім невідворотньо настають процеси демократизації, знову-таки це ми бачимо на прикладі Латинської Америки...
    Для нас головне в тому, що перемога Бандери могла б закласти міцні підвалини української національної держави, зберегти український народ від подальшої національної деградації, плоди якої ми спостерігаємо тепер...На жаль, так не сталося. Знову через несприятливі зовнішні обставини.:sad:
    Може пан вважає, що Мустафа Кемаль Ататюрк був великим лібералом? Але чому ж йому вдячні турки дали ім'я Ататюрк? А може Абдель Насер був найбільшим демократом у світі? Але вони створили і зберегли національні держави свого народу і дали народу величезний привід для національної гордості...Отак і Степан Бандера міг стати батьком для свого народу, хоча і не був на початку великим демократом...Окрім того розумні люди відзначаються тим, що змінюють свої погляди, коли бачать, що вони несуть хибні результати...Хто зна, може під тиском США і Європи (а діватись було б нікуди), Бандера чи його наступник провели б демократизацію України...Але тепер про це можна лише писати на сайті "Альтернативна історія";)...Тому, пане ВасМТ, ви оцінюєте лише документи ОУН 1920-40-х років, а мені здається, що в піздніших статтях Бандери, що я проглядав, він починав схилятися до демократичних поглядів...Але нехай нас з Вами розсудять знавці діяльності і життя Степана Бандери...І взагалі, національні герої не завжди бувають добрими дядечками, бо найчастіше ними стають ті, хто боровся за національну справу зі зброєю в руках. Сімон Болівар, Вільгельм Тель, Джордж Вашингтон, Скандербег, Ататюрк, Маннергейм, Жанна д'Арк, Отто фон Бісмарк, Джузеппе Гарібальді, Джеронімо, Лаутаро тощо...А війна, як відомо, є справою брудною і жорстокою.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скидайте вже хоч піїсіт, невже вам Президент не додав до пенсії, щоб так "мелочиться"?

Не бачу в тому ніякого гонору, мої переконання не переобтяжені так сильно культом особистості, як ваші.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

А в муЗЄй Ілліча їздились те???...в мАВзАлЄй??...треба спішити, кажуть жи можуть скоро закрити :haha:

5. VasMT

Біг'ме, в Мавзолеї не був'їм...
    Сотні разів ходив коло него... А у середині жодного разу :)))
    У Музеї Леніна, що на Красной площі теж не був... Хоч сотні разів був поруч... А от у музеї Великої Вітчтзняної війни був, У музеї броне-танкових військ, у Третьяковці, у Кремлі.... Багато де був... Бо все життя кортіло і кортить прикластись до вічного. А не до..., прости мене Господи.... Якщо почати розповідати про всі музеї і пам"ятники, де я був, книжку можна видавати... Я навіть знаю, що у Бердянську на вокзалі пам"ятник В.Терешковій місцеві називали пам"ятником Раїси Максимівни... Знаєте про котру мова? :)))

• Подобається Подобається x 4
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

7. VasMT

Але я нігде не репетував жи є затятим лєнінцем :)))
    Як правда і бендерівцем... Але в Угринові був"єм... А хлоп не може перейтисі пішки... Жабає у пенсіонера піїсєть гриваків :mocking: Хоч би повстидавсі старого... ;)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як то називається? Затятий кульок мабуть.

Що ж ви обіцяєте, а потім мороз -57 градусів. Отак і всі розмови проходять. Чекаємо чергового покращення.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

А хтось каже "гордится нечем"....де би такі фотки при союзі показали би....;)

11. VasMT

Я обіцєв п"єтку ;)
    Або завезти самохудом ;)
    Бензину мож в рмії "купити", у тридешево... Але заради "пріобщченія" до національного "руху" ще єдного члена (слово хороше москалі придумали :))) ) можна і дивидисєт п"єтов на Окко заправитись...

12. Sauer

Sauer Well-Known Member

о_О ну ви даєте...якщо в таке вірити - то дах таки точно поїде...

13. VasMT

Надійшла моя... Вздріла Ваші знимки... Сказала:
    - Не будет никогда порядка в доме,
    - Где есть не похороненый мертвец...

Мудру жінку маю... Нє, Романе?

• Подобається Подобається x 2
  14. Romko

Казав мій тесть,царство йому небесне...

• Подобається Подобається x 4
  15. VasMT

Вона теж каже, жи я симпатичний :)))

• Подобається Подобається x 3
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

17. Sauer

Sauer Well-Known Member

А з чого ви взяли, що історія яку напише СВобода є правдивою?!
    Щось я дуже сумніваюсь :pardon:

18. Romko

Якби вони виконали те,що декларують,було б незле....

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Залежить шо мати на увазі під "правдивою"...історія має бути правдивою з точки зору українців.

20. Sauer

Sauer Well-Known Member

Історія повинна бути правдивої з точки зору ФАКТІВ. І все.
    Один українець (з большой букви У) отримав звання доктора наук - він в своїй дисиртації доводив, що Ісус народився не то на Сумщині, не то на Чернігівщині. :mocking:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)