Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тим не менше,Степан Бандера - Герой України.
    І не потребує бомажки,виданої в секретаріяті Ющенка,Януковича,Кучми,чи іншої совіцької мерзоти.

• Подобається Подобається x 4
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Для Вас - не сомневаюсь. Украины - причем всей - нет. Политик не может быть ТАКим - по определению. Ярчайший пример - Шарль де Голль.

• Подобається Подобається x 1
  3. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Не розписуйтеся за всю Україну. Я вже вказав, кого вважаю справжнiм героєм.

4. Дальневосточник

Аналогично :)
    Достаточно 1 гражданина - против, чтобы нельзя было назвать героем ВСЕЙ. Уже - не всей. Я - один. И пишу - от себя.
    Вы - сказали своё. Я - своё. 50% против 50%.
    Демократия. :good:

• Подобається Подобається x 2
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Хіба я проти цього щось заперечував? о_О Оці хлопці є справжніми героями. Тут нема ніяких сумнівів. Я писав дещо про інше...Ну який герой з Вави Литвина, який завжди за тих кого більше? Підле людисько, зле, знервоване, залякане, закомплексоване, з інстинктом холуя....З повадками гієни, сміливий коли в більшості...
    Це право Бандера заслужив своєю смертю і незламним характером. І Шухевич і Бандера загинули майже однаково, від рук ворога.

• Подобається Подобається x 3
  6. Дальневосточник

Ключевое слово -
    .
    Вдалеке от Украины, спокойно живя и пользуясь благами западного общества - и в лесу - преследуемый нквд - не одно и тоже. Повторю - я совершенно не сторонник Шухевича - и не его адвокат. Но вот поставить их рядом - натяжка слишком большая. Слишком мелкотравчатым выглядит "вождь"... :dntknw:
    за "незламний характер" генерала Карбышева заморозили живьем. Кое-у кого характер был более покладистым - и его выпустили живым и здоровым.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Майже погоджуюсь.
    Майже.

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=lX5jXWiihtc

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що ж.... декому памятник Сталіну не смердить, а той, хто боровся за Україну - стоїть поперек горла.

вул. Степана Бандери перейменовано на вул. Героя України Степана Бандери.

І це правильно.

• Подобається Подобається x 4
  9. Filosof

Filosof Well-Known Member

А коли встигли? :) В інтернеті ще такої інформації нема.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

міськрада у Львові - ВО Свобода.

рішення вже прийнято.
    на найближчі сесії все буде прийнято.

А обласна рада, де також Свобода в більшості, постановила, що історію в школах будуть вчити не за Табачником, а правдиву.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не перейменовано!

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Ой, як кортить позиркати на цього "правдивця"... Помацати крильця і підкурити від німба...

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ви хочете сказати, що Бандера був боягузом?! Людина яка була приречена до смерті ще за часи Польщі? А потім заарештована німцями в 1941 році? На його життя тоді не можна було поставити і ламаної копійчини...Шухевич був серед своїх в лісі, а Бандера був в руках гестапо. Та й життя в післявоєнній Німеччині, що була наводнена сталінськими шпигунами теж не було безпечним...Ніхто не знав з-за якого рогу йому вистрілять в спину...За Бандерою і іншими керівниками ОУН йшло постійне полювання і йому доводилося користуватися охороною і змінювати місце проживання...А Шухевич був у положенні, коли ворог відомий, так, він постійно ризикував загинути в бою, але Бандера ризикував був вбитим людьми, яким він довіряв чи від яких він не очікував небезпеки...Кому з них було легче не берусь судити...
    Звідки Ви знаєте, що відбулося з Карбишевим і чому? Інші радянські генерали не пішли на співробітництво з німцями, але дожили до кінця війни і були звільнені...Нам ніхто не каже всієї правди про Карбишева...Чому кадровий російський військовий пішов служити більшовикам? Чому він перебуваючі в полоні вів підпільну діяльність, за що і був страчений? Невже був відданий більшовик? А може його шантажували його дружиною і трьома дітьми, що були в руках Сталіна? Пам'ятаєте про укази Сталіна про військовополоненних? Родини командирів, що потрапили в полон повинні були репресуватись...
    В Бандери була зовсім інша ситуація...Німці були зацікавлені в 1944 році в будь-яких антирадянських силах і тому, вони випустили Бандеру...І це зовсім не від того, що він був їм лояльним. Вони просто добре розуміли, що Україну вони втрачають і відтепер ОУН буде боротися лише проти одного ворога - радянської влади.

13. VasMT

Красиво сказано :good:...
    Потрібно буде запам"ятати... До кращих часів :)))

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от скоро ми почнем виясняти хто крутіший....класно Дальневосточник нас розводить ;) ....Молодець!

15. VasMT

Розвід закладений у самій темі.
    У її назві. У самій історії. У самій Україні.
    Хочу спитати у самих завзятих: - Яку Україну збирався збудувати С.Бандера? Відповідь - вільну, не пропонувати.
    Мене цікавлять такі речі:
    1.) Яка роль ОУН відводилась у майбутній країні?
    2.) Чи була можливість багатопартійності (читай свободи совісті) у майбутній країні?
    3.) Який державний устрій планувалось влаштувати у майбутній країні?
    4.) Яким чином планувалось забезпечити економічну свободу у майбутній країні?

Думаю досить... Все одно, крім "Бандера наш герой!" та він "Боровся за вільну Україну!", я не почую... Як і на попередніх 136-ти сторінках... БлагО, що хоч пану Сміту закортіло подивитись у першоджерела.... А декому з Франківська влом проїхати до С.Угринова... :)))

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В любому випадку кращу, ніж Совок.

Що там робити, так і не допитався. Може вже досить про Стрий і Угринів, а то вже нудить злегка? Є села з асфальтом.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вже не перший раз чую таку пропозицію...шо вас так зацікавило в Угринові?...

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

18. VasMT

А Ви не знаєте? о_О
    Це батьківщина С.Бандери.
    У селі С.Угринів збудовано на людські гроші музей С.Бандери. Стоїть пам"ятник С.Бандері. Там ще живуть люди, які знають де було хата родини Бандерів... А від Франківська туди їхати менше пів-години... Я зі Стрия їздив машиною. Мені цікаво, я хотів бачити і чути... Хоча не являюсь фаном С.Бандери.
    Дехто тлумить себе копитами в груди, репетує що він найнаціонаплістичніший патріот, але за своє життя не прочитав жодної статті С.Бандери, ані поклав квітів до його пам"ятника... Хоча живе поруч.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я в курсі, мати писала - цукор білий. І що? Мабуть з канадської діаспори доки ти не побував в Угринові - писати шось проти підкацапників зась.

Я ще грішним ділом вірші Шевченка читав, а в Каневі не був. Поспішив, вибачіюсь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)