Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. coolzak

coolzak Well-Known Member

Скажіть мені чи може українець бути "советским человеком" чи ці два поняття несумісні і чому.Уважно прочитаю відповідь

• Подобається Подобається x 3
  2. Gron

Gron тафгай

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не займайтесь казуістикою... Ви прекрасно зрозуміли, про що я веду мову.
    А щоби освіжити Вашу пам"ять процитую визначення
    І ось що ще цікавого я знайшов у Джугашвілі :mocking:

Итак, нация - не расовая и не племенная, а исторически сложившаяся общность людей.
    Итак, нация - не случайный и не эфемерный конгломерат, а устойчивая общность людей.
    Итак - общность языка, как одна из характерных черт нации.
    Итак, общность территории, как одна из характерных черт нации.
    Итак, общность экономической жизни, экономическая связность, как одна из характерных особенностей нации.
    Итак, общность психического склада, сказывающаяся в общности культуры, как одна из характерных черт нации.
    Нация есть исторически сложившаяся устойчивая общность людей,* возникшая на базе общности языка, территории, экономической жизни и психического склада, проявляющегося в общности культуры.

Тепер зрозуміло звідкіля Ющенок черпав ідї нації :)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та ні, цікаво якраз те, у кого Сталін здер визначення нації...Ну не сам же видумав, напевно;)...

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

Пропонуєте мені попорпатись у фоліантах :)))
    Звільніть мене від цього...
    Хотів спитати: - А Ви Донцова читали?
    Зокрема "Дві раси, дві касти, дві культури"
    Ні? Раджу...
    Сподіваюсь, Вам сподобається :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  6. Yarema

Нащо воно мені!? І чи одного Донцова треба читати? Їх здається було немало, теоретиків. І кожен заперечував іншого. Я не збираюсь бути ідеологом націоналізму і в мене є власні погляди, які я набув з життєвим досвідом. Мені більш до вподоби не радікальний чи то інтегральний націоналізм, а націонал-демократія. Тому я не є прихильником таких сил як "Свобода", бо вважаю, що вони несуть українству переважно шкоду...А їхню діяльність вважаю провокативною. Більш того вважаю, що і українські , і їхні, так би мовити, оппоненти, російські радикальні націоналісти ( я і тих , і інших називаю націонал-погромниками) черпають свій антисемітизм і відразу від демократії в одних джерелах...

7. VasMT

От і я сам собі задаю це питання: Навіщо воно мені? Чого ти допівночи сидиш і ламаєш очі об монітор... Хоча теж маю сталі, зрілі і осмислені погляди і переконання. Що дивно, якщо їх кристалізувати, то в результаті отримаєм майже те саме, про що говорите і Ви

То ж чого мені не спится?
    А не спится мені тому, що я хочу зрозуміти ЧОМУ в третьому тисячолітті серед громадян європейської країни проростає ортодоксальний (прошу пробачення за термін) радикальний націоналізм. Ні-ні... Ті маршуючі та скандуючі пацани не привертають моєї уваги. Вони ведомі. Вони на третьому питанні стосовно їх "ідей" починають бекати-мекати. Я про ведущих. Приміром мені цікаво, чи розділяє думки Донцова у світлі його праці "Дві раси, дві касти, дві культури", пан Юрко з Дрогобича, пан Свято, пан Ромко... . В абсолюті хотілося б поговорити з Тягнибоком & Co, але мене до них не допустять... ;)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

все ведете мову про те що молдавани і гагаузи - українці. кілько здоровя треба мати

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

И в этом была его крупная ошибка: исторически советский народ, как общность не сложилась, а разложилась...

• Подобається Подобається x 7
  10. VasMT

Вы, KLIBERN, и сталина не читали...
    В этом разделе своей статьи МАРКСИЗМ И НАЦИОНАЛЬНЫЙ ВОПРОС, он говорил не об ощности, а именно об отдельно взятой нации... Мало того, говорилось это еще до революции :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

12. VasMT

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

14. VasMT

• Подобається Подобається x 7
  15. Yarema

Що, таке велике цабе!?о_О

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Чесно кажучі, європейськості у нас як кіт наплакав...Хіба що у деяких євроремонт;)...А хотілося б, щоб її було побільше. Щоб не мріяли про "сильну руку" чи "доброго царя", а хотіли більше демократії, більше самоврядування, більше відповідальності і самодісципліни...Це - важкий шлях...Але колись я десь читав таку притчу... Якось до давньогрецького філософа, що вчив чомусь там своїх учнів, підійшла гетера і почала насміхатися, кажучі, що забере від філософа усіх його учнів, тільки пальчиком поманить. На що філософ спокійно сказав, що завжди набагато важче підніматися на гору, ніж скатитися з гори в багно;)...

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

http://cursorinfo.co.il/news/xussr/2011/01/12/bandera/
    У Бандеры окончательно отобрали звание Героя Украины
    Эх, надо было заполнять графу "Янукович - придурок" в опросе "Чи є хоч один позитив в Януковича?"...

17. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

И Всё!Я уж думала тут страницы возмущений!Хм...

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Лично я Вам такой радости не доставлю... :)

19. Yarema

З чого тут обурюватись!? З мишачої метушні!? Хами приходять і уходять, а герої залишаються завжди, надав їм такого статусу іуда і непотріб Ющенко чи ні. Люди, що живуть там, де діяла УПА, завжди будуть шанувати пам'ять борців за національне визволення. І до них постійно будуть приєднуватись ті, в кого засвітиться вогник патріотизму. Маю надію, що з часом таких буде все більше...А Хамило зі своїм кодлом піде...І думаю, піде далеко за межі України, до своїх паханів, лизати їм чоботи;).

• Подобається Подобається x 8
  20. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Мене не зараховуйте, хоч себе вважаю патрiотом не менше вашого. Мабудь тому, що герої в нас рiзнi...А час дiйсно все роз'яснить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)