Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Парашуня, ви не розумієте про що говорите.

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Прекрасно розуміє...
    І я розумію...
    То сі зробе... (нар.)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То хай сі готує, бо таки прийде.

4. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Да от чего же не понимаю, все я понимаю...что непонятного в том, что были там 99% детворы, которая на самом деле не может толком,а некоторые вообще не могут объяснить,что они там делают и зачем!
    о чем это говорит, о том, что дети эти там страйкуют не за свою какую-то идею или мнение...а непонятно зачем!
    Это по вашему норма...чтож...главное толпа!

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...9-го мая ше страшніше було...комуняцьких окупантів показували....

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Парашуня, ви не розумієте про що говорите.

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Не розуміє...
    Якби там калбасу нахаляву давали...або...концерт попидіви....
    А то...вони ніколи не зрозуміють....

8. Prashunya

Ну да ну да, конкретные заявления на ровном месте! Про колбасу вообще не пойму к чему вы тут лепите, манера сразу нагрубить и искусно подколоть со своей высоты всепонимающей. Вот надо же так уметь...тупо заявлять, что человек чего-то не понимает...
    Класс так и надо...если кто-то что-то пишет,что вам не нравится...ответ один...вы не понимаете!
    И кушайте свою колбасу на халяву сами и концерт попыдивы смотрите,я не считаю что людей нужно собирать концертами или халявой,но коль уж собрались, так детям объясняйте почему они вышли на улицы, и какова цель этого собрания и шествия по улицам, чтоб они вручая ленточки, на вопрос могли людям ответить...и вообще сами понимали,зачем это всё!

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Тому,що ви навіть не поцікавили,хто були ці люди.
    Чому,незважаючи на все багно,що поливалося совєцькою пропагандою,в нас вони є героями.
    А ковбасу...чи халяву...
    Памятаю,у 88-му,нам,"спадкам",хлопцям з Товариства Лева,Студентського Братства теж отакі,як Ви задавали тупі запитання.

10. Prashunya

Уважаемый,я интересовалась и имею на это всё своё мнение! Меня поразило то, что те кто борется за этих людей и т.д. сами про них не знают не капли, они ленточки вручают, им вопросы задают,а они головой трусят и сказать ничего не могут...расскажите своей молодежи...

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

На сході теж є.

12. Agaton

Agaton Well-Known Member

Як для мене - це чудовий приклад, що тим щляхом никуди не дійдеться. Вже нa другому кроку людина перевертається о власні шнурівки.
    А причина ІМХО у тому, що хочете абсолютизувати ідеологію. Все одно - хоча би нацйоналістичну, хоча би коммунистичну, чи ліберальну (маємо зараз у західної Европі)
    Вона завжди добра, безумовно. І як правило - доводиться оправдувати зло.

І обов"язково попадається у старі капкани.

Рано чи пізно, приходить таки день, коли ідеологія замінює звичайну людську моральність, у кого хритстянську, у кого природну, інстинктовну, у кого ще йншу...

Нібито нормально, а все таки сумно.

• Подобається Подобається x 6
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як би не було націоналізм як явище починає квітнути, як тільки якійсь нації щось починає загрожувати винищенням.

Це явно проявилося на останніх наших виборах та виборах по Європі з 2006 по 2008 роки. Думаю ви про це і самі знаєте. Як ні, я наведу свої спостереження...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Націоналізм - ліки від біди нашого часу - глобалізму. Глобалізм стирає культурні відмінності між націями, рівняє під один стандарт, несе в своїй концепції одну для всіх валюту, закон, традиції, устрій життя, аж до світового уряду. Воно може й непогано, але найцікавіше ЧИЄ це все буде? Чия валюта, закони і устрій життя стануть єдиними для всіх?

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та не заперечую ...

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ошибочка, это для Вас С.Бандера пугало. А они хорошо понимают, что он национальный герой Украины. И имеют право на это. А у Вас, простите, реакция человека обманутого, если не зомбированного:girl_mad:, совком.

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А "светлое будущее" - это одна отдельно взятая страна победившего национализма? Или - город? Или - улица? Или хата? Или победа национализма в одной отдельно взятой голове? ТАК и это уже было... И советы для ТАКой головы - уже были. В воспоминаниях Ильи Эренбурга о Франции 40 года -
    Кстати - по поводу погромов, я думаю, господину из Хайфы будет интересно почитать ;)

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Дальневосточник, очередная попытка поссорить украинцев с евреями засчитана.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Klibern - очередная попытка поставить знак равенства между украинец и националист - не засчитана. :nea:

• Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Націоналіст - патріот свого народу. Сересерія - пряма спадкоємиця Орди,успадкувала одну характерну особливість Орди - асиміляцію загарбаних народів,розчинюванні їх у собі. Тому ідеологія совдепу з такою ненавистю трактує слово "націоналізм". Орда(есесерія) всіма силами намагалась знищити саме поняття усвідомлення представниками будь-якого народу себе,як представників даного народу. Але експеримент по створенню мутантів під назвою "совєцький народ",провалився. Правда,системі важко з тим змиритись.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)