Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Двом жонам...Одній - двох, іншій - троє. Подвійна честь йому за це:))).

• Подобається Подобається x 1
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я добре написав, щоб ви добре побачили хто ви. А то надто високо літаєте.
    Німецьку знаю, не треба мені тут мізки промивати.

---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 01:23 ----------

всі стоп'ятсот тисяч?

Якщо підтверджуєте, то чого так кіпішуєте? ;)

---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ----------

Ага, а ще такі як ви ходять і розказують, що бачили, як він ходив по селах і дітей вбивав...

---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ----------

Поставте вдома ще один пам'ятник сталіну...

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ----------

Ви ще скажіть, що ви націоналіст і "чтите культуру своего народа"...

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

в газеті "совецкая правда"?

---------- Додано в 01:41 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ----------

М-да... таки парадокс.:nea:
    І не дивно вам самому?;)

---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ----------

Служили абверу і сталіну одночасно? :nea:

Щось ви триндите.

То всі, хто не по вашому - враги народа? Цікавий у вас підхід, фашистський якийсь...

---------- Додано в 01:46 ---------- Попередній допис був написаний в 01:44 ----------

Ти, падло, ще щось напиши про Україну...

• Подобається Подобається x 2
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

:good::good:

---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 01:51 ----------

Свято,хай собі "гуляє" не варто псувати собі на ніч нерви:)

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

А чому би бандерівцям і тих і тих не вколошкати?

---------- Додано в 01:54 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ----------

Спитайте в "товаріща" з Ліпецька...

---------- Додано в 01:55 ---------- Попередній допис був написаний в 01:54 ----------

Я теж не про подвійні стандарти...

---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ----------

Штурмом і з боями в німців відбили?
    Де таке написано? Чи як завжди - грабь награбленое...

---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:59 ----------

Плюс

Мінус.
    :pardon:

5. Игорь

Игорь Well-Known Member

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

И это называется "без словесной шелухи"?:good:

Утверждать можно всё что угодно... Я не сомневаюсь, что на форуме у Вас найдётся благодарная аудитория. Для меня паталогическое влечение С.Бандеры к немцам это бред.

А что, Вы хотите сказать, что за С.Бандерой не было охоты? А может его и не убили по заданию НКВД-КГБ?

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А по сути? ;)
    И у Вас - соответственно. :)
    Что я хотел сказать - выделено красным. Даже националисты понимают, что от освобождения Бандеры нацистами из лагеря очень дурно пахнет. Поэтому и вносят правки в биографию - чтобы замилювать очi.

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А по сути притянуто за уши.

ДКР не являлась субьектом международного права и представлять Украину не могла.
    С помойкой Вы поторопились. УНР была восстановлена и просуществовала до середины 1920г. Кроме этого её существование, независимо от мнения множества её врагов, стало прообразом независимой Украины, которая стала её правоприемницей.
    Вот кто был действительно выброшен на помойку своими же братками-большевичками так это ДКР. А со временем и весь СССР (как предмет мужской гигиены особо крупных размеров).
    Во-первых далеко не все это делают. А те кто делают - делают зря. Тут совершенно нечего скрывать. Фашисты просто использовали его как дополнительную силу против советов. А уж советы ему было любить не за что.
    http://ukrstor.com/ukrstor/bandera_bio2.html

• Подобається Подобається x 3
  9. Agaton

Agaton Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

Таки залишається по старому :dntknw:
    Український бул нацйонализм а польський шовинизм.

• Подобається Подобається x 2
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не правильно.
    Була Польська імперія хоч і маленька, хоч і остання але була. Інші мови витіснялися - це шовінізм (показуха). Тепер є Українська зовсім мала імперія - яка витіснила польську із заходу і не встигла видавити російську та інші. Це теж шовінізм, але лише в Криму і можливо в Луганську. Все решта - це були прояви націоналізму.
    Немає націоналізму в Україні немає! Хочеться, але немає. Про шовінізм а тим більше фашизм... то треба старатися всім світом, щоб вони виникли в Україні...

Тому до теми. Проханя не плутати націоналізм із нацизмом (та ще й встановити що в Україні було, а чого ні...)
    Про шовінізм я мовчу взагалі. Це слово ще треба правильно перекласти, перед тим, як це комусь приписувати ;)

Тому мої висновки такі - націоналізм можливий лише на своїй території. Шовінізм - це рупор на чужій. Фашизми - це вторгнення на чужу територію. А нацизм - це володарювання на чужій території. Вибирайте що, де і коли... Тільки не приписуйте того, чого не було :)

Кожен народ має право на збереження (захист своїх національних прав) НМД.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Всі ми люди, але дехто хоче всіх під одну гребінку і бажано на понятном...

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я сего и не утверждал. Как нельзя утверждать, что УНР представляла всю Украину. А что до субъектства - то германцы отсубъектили УНР - как хотели. Тут гордится совершенно нечем. :nea:
    Кто на ком стоял? - Крикнул Филипп Филиппович, - потрудитесь излагать ваши мысли яснее.... (с) М. Булгаков
    Что ТАКого наследовали мы от УНР? Территорию? Казну? Хоть вшивенькое правительство? Ни-че-го! Одну филькину грамоту. Да еще несмытое позорное клеймо запроданців - отдавших Украину на растерзание германцам. :crazy:
    Повторю еще раз - Бандера ничего нового не привнес - оказывал всестороннюю помощь германским оккупантам - как и его старшие товарищи.
    Вот тут я с вами согласен = эсэсэрия попала по тому-же адресу, что и УНР. С той лишь разницей, что УНР сдала себя оккупантам - а эсэсэрию разодрали на части коммунистические функционеры. :mocking:
    Как тут не согласиться со Швейком -
    Убили, значит, Фердинанда-то нашего,-- сказала Швейку его
    служанка.(....)
    -- Какого Фердинанда, пани Мюллерова? -- спросил Швейк, не
    переставая массировать колени.-- Я знаю двух Фердинандов. Один
    служит у фармацевта Пруши. Как-то раз по ошибке он выпил у него
    бутылку жидкости для ращения волос; а еще есть Фердинанд
    Кокошка, тот, что собирает собачье дерьмо. Обоих ни чуточки не жалко.

Занятно. А, простите - резня ОУНовцами мирных поляков на Волыни - к какому Вашему пункту относится? Или уничтожение немецких евреев в Германии? По Вашему выходит - исключительно к национализму. ;)

Останнє редагування: 15 лис 2010
  12. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Потрiйна - ще вiн БАНДЕРУ зробив героэм.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бандері не потрібно звання Героя від того совдепівського вилупка Ющенка.
    Більшої ганьби годі придумати.
    Бандера - Герой,що б не ляпали і як би не сичали потомки окупантів.
    зрештою.повторюсь

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як би не було, а Ющенко вірить в тих самих героїв, що й ви, герої в принципі не приватизовані. І 2/3 Львова було на Майдані в 2004-ому, хіба аж так сильно цього треба соромитись тепер?

15. Romko

Про Ющенка я свою думку висловив давно.
    Як і про своє ставлення до совдепу.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як не крути, а все на світі стається з якоюсь метою. Якби у 2004 році президентом став Янукович, хіба було б краще? А теперь мало того, що помаранчеві злилися з Юлею включно, тепер і ПРаси зливають самі себе, включно к кишеньковим спікером. Так що практично всі комуністичні відрижки відходять дуже впевнено у небуття (про Мороза і Симоненка все ясно також).

17. Romko

Не було б жодної різниці.
    Кравчук - Кучма - Ющенко- Янукович - суть одне.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну одне, хай буде одне, яка різниця, головне що процес якийсь відбувається, що люди починають розрізняти правду від кривди, а демократію від псевдодемократії. Більшість політиків також гвинтики в цьому процесі, еволюція їх відсіє.

19. Romko

Люди і в совдепії розуміли,в якому багні живуть.
    А толку?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну грузини, литовці теж в совдепії жили і в багні. В перших країна вже кардинально починає відрізнятись від Союзу, другі вже в іншому союзі.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)