Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тут уж простите, шановний, не моя вина - что всюду, где побывал Бандера осталась грязь... Ведь хоть какая-то мораль должна быть? Пишут - главная цель - независимая Украина. Но - для кого? Для украинцев - я надеюсь - ведь провозглашает это самый главнй украинский националист. И вот - сотнями тысяч этих самых украинцев гонят на рабские работы - в Германию. Что наши националисты? А они - по меткому выражению - сидят на дереве, ка обезьяны. Ждут. Ждут, когда наконец вывезут всех? ну это уже не вопрос эсэсэсрии, не вопрос політичної доцільності - а вопрос жизни украинского народа....
    Впрочем - о чем я, какой народ? Как и у большевичков - для националистов это расходный материал...

• Подобається Подобається x 3
  2. Wened

Wened Well-Known Member

т.е. все таки не знали про планы немцев?
    но вы-то сейчас знаете. почему же вам сейчас так трудно признать, что бандеры лили воду на немецкую мельницу способствуяистреблению ими славян?
    почему СЕЙЧАС вы не можете пересмотреть свое отношение к "радянским", если они по факту спасли и вас? вы-то про это знаете. сейчас не 42й год. информации достаточно.

• Подобається Подобається x 2
  3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Може вже годі брехати і фантазувати.
    Не хотілось би згадувати тварину яка за будь-яких умов цю "грязь" знайде.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чому ж в нас йому ставлять пам'ятники? Чому ж в нас він Герой? Маю на увазі місцеве населення а не нащадків окупантів і енкаведистських сексотів.

• Подобається Подобається x 1
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Каких военнопленных освободили то ? Красноармейцев ? Ладно уж вранье приводить.

6. Karmeluk

Для чого ? Це лише троль чи клон місцевого бригадника який не наводячи жодних фактів постить банальну совкову маячню.

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

7. Filosof

Filosof Well-Known Member

Усі ми знайомі з письменником, журналістом Я. Галаном. Його у радянські часи дуже уважно у школі. Його вбили ОУН-УПА і правильно зробили, бо він працював на НКВС, займався доносами, наклепами. Через нього гинули люди. І таких як він, у нас досі дуже багато. :ireful1:

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Гм... шановний любит требовать доказательств. Вот и я воспользуюсь его опытом -
    пока нет доказательств, что это имело место:
    считаем брехнёй. :)

9. Wened

Wened Well-Known Member

пан Ромк, коли вы цитируе источники, то пробуйте хотя бы пользоваться проверенными. 10% населения за полгода - это сколько? и сколько из них было поляков. причем поляков, имевших отношение к польской администрации или армии?
    ну а то, что советы перебили народу больше, чем немцы в Польше, коли известно, что поляков погиб каждый 5й, то смею предположить, что цитируете вы... брэхню.

10. Karmeluk

Да-да конечно.
    Тут http://www.btb-net.com/main/275/nasha-krov-na-svoi-zeml цієї "брехні" повно з посиланням на джерела.
    Що там з фактами співробітництва УПА та німців. Щось накопали окрім ваших фантазій ?
    Стосовно брехні.
    Питання на "мільйон" хто міг запостити цю дурню, а потім вмикати дурака коли його запитали джерела цієї інформації.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та не збираюсь я нічого доводити. Зрештою,совків неможливо переконати в очевидних речах. Мені ж досить того,що я бачив і чув,коли був в "Спадщині"...коли знаходили масові захоронення розстріляних доблєсними енкаведистами перед приходом німців. Спогади в'язнів Гулагу. Розповіді моєї бабусі і рідних про ті часи. Та мерзотна влада ніколи не була і не стане для нас своєю.

12. Wened

Wened Well-Known Member

Да буде потрибно знати якомусь бандере с Донецку, что я не москаль. Русский, но не москаль. Стопудов. Родословную свою знаю до начала 17 века.

Дык про то и речь, что с немцами они почему-то не воевали.

Да, да. Вы напишите это на плакате и айда по Донецьку рассекать. За своего, авось, примут быстро. ;)

13. Filosof

Filosof Well-Known Member

Сталін, Каганович, Молотов. ...Їх визнано злочинцями проти мира та людства. І усі цивілізовані люди з цим погодяться. Бо у один тільки голодомор 1932-1933 рр. - вимерла половина населення України. :ireful1:

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

читайте Бульбу-Боровца "Армия без державы" и будет вам открытие. Процитировать ?

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Цього їм ніколи не збагнути...Нєобратімиє мутаціі головного мозга:sad:.
    Так і у нас в Донецьку в 90-х розкопали такі ж масовані поховання...І на будинку консерваторії висить таблиця (чималенька), що в цьому будинку діяло управління НКВД, яке закатувало тисячі безвинних людей...І що? Та нічого...Нікого це не обходить. Лише комуняцькі мутанти поганять центральну площу (Леніна, до речі) своїми кривавими прапорами. А є ще площа Дзержинського ( там знаходиться обласна міліція і бюст цьому кату), а є ще й шахта імені Абакумова... Втомишся перераховувати...Люди -манкурти.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Давно хотів підняти питання, за що ж боролись Бандера сотоварищи.
    Відкриваємо "євангеліє" всіх націоналістів - Літопис УПА, том 1. (АТ Київська книжкова фабрика - 1995р.
    Там знаходимо перший номер "До зброї" за липень 1943 року.
    Читаємо:
    За що бореться УПА

Уважно читаємо другий абзац і...
    І очі починають лізти на лоба о_О !
    Погодьтесь, до болі знайомі гасла.
    Як вони повністю збігаються із декларативними засадами державоутворення як СССР, так і нацистської Німеччини. На відміну від таких старих демократій, як Британія чи Франція...
    То що ж будував С.Бандера? Чергову фюрерську державу? Соціялізьм з людським обличчам? Чи черговий тоталітарний колгосп?

Останнє редагування: 7 лис 2010
  17. Wened

Wened Well-Known Member

Чому, чому. а почому у нас в каждой деревне памятник Ленину стоит. новая власть, новые кумиры. на восточной или центральной Украине многие его героем считают? у старшего поколения если спросить. тех кто ПОМНИТ.

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та ви усі до 18 століття в москалях-московітах ходили. Не зрікайтесь;)...
    Вас заклініло? Наша пєсня хороша...Уважно прочитайте всі пости...
    Ви нам краще розкажіть як пан Бульба відносився до радянської влади...А вже з міжсобойчиками ми якось самі розберемось. Без Вас.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Які ми розумні, дивлячись з 21 століття;).
    А що є ще ті, хто пам'ятає дєдушку Лєніна!?о_О

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пан Ярэма. Я так понимаю, что в вопросах связанных с деятельностью С.Бандэры, возглавляемой им ОУН, и подчиненной им обоим УПА, Вы новичек.
    Вам неоднократно предлагали почитать книги, документы и воспоминания связанные с этим вопросом.
    Прислушайтесь.

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Насколько Вы "розумні", мне не известно... Что касаемо моей скромной персоні - Что есть, то есть ;)!

20. Karmeluk

До чого Бульба-Боровець ?
    Звідки оця маячня про міграційне "правітельство" і Бандера які сидів на той час у таборі ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)