Степан Бандера – Герой України!!!

Discussion in 'Історія' started by Arthur, Jan 22, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Не тыкай мне, салабон.
    Паси в одиночку.

• Подобається Подобається x 4
  2. terrible

terrible Well-Known Member

ЩЕ живий? чому так песимістично?:sad:

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:29 ----------

ну, не тобі вчити. звертання ВИ=повага. я не гадаю, що після пари-тройки посилів маю поважати:) так що попустись;)
    а все таки?
    а?
    за що?
    цікаво ж.

3. STALKER

STALKER Well-Known Member

та я взагаоі то не вам адресував... а тим хто не вірить...

4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Хорошая идея!Начните со своих собственных комментов,процентов 80% цитатника сразу укомплектуете.
    Лично присутствовали?

• Подобається Подобається x 2
  5. STALKER

во-во! ато через тих мертвих ще й живі повбиваються...

• Подобається Подобається x 1
  6. terrible

у що????;)

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Чому песимістично?
    Реалістично - бо всі ж свого часу помремо. І тому й кажу поки ще не пізно щось змінити.

8. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Пане Полковнику! Ви ж у інтелігентному товаристві!
    А я ще партію в більярд хотів зіграти...
    Нерви
    розумію

Last edited by a moderator: Jan 24, 2010
    • Подобається Подобається x 1
  9. STALKER

ну.. у те що під час війни траплялись різні злочини, і що старі люди які пережили війну розкажуть більше правди про неї ніж нинішні політики...

---------- Додано в 03:26 ---------- Попередній допис був написаний в 03:24 ----------

та нелегко Полковнику відстоювати думку свою одному проти багатьох.. то й в кінці бува що нерви не витримують... часом так хочеться ввернути словечко... люди різні бувають...

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Он же полковник, а не дефектолог.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

1. "Не читал, но осуждаю".
    2. "Сами мы белые и пушистые".

Я сам не знаю точно, ким він був і що він робив, а "партія ніколи не помиляється" ?

12. terrible

правда? а Ви розуміете, яку маячню бовкнув sl4m?
    чи знаетесь на системі постачання дойчівського Вермахту, так? аналогічно на механізмах постачання УПА? я Вам заздрю :scratch_one-s_head: не поділетесь знаннями?:blush:
    ну, не соромтесь:) прошу!

а він намагався її відстоювати? о_О я відкрию секрет-у Полковника ніколи не вистачає нервів на дискусію, максимум-на 4-5 дописів по темі, потим нервовий зрив.
    я винен, що він такий тендітний?:pardon:

• Подобається Подобається x 3
  13. Tosik

Tosik миється в бані

Борис, Вы лично довольны, что Ю, воспользовавшись правом останього хлопка дверью - наградил подручного фашистов высшей наградой Украины???
    Вам не стыдно, что даже Польша от этого офигела и не поняла своего подлабузника???
    Борис, на русских форумах, после таких действий конкретно предлагают Ющенко наградить и Гитлера, как главного кровепускателя клятых москалив???
    Классно - президент Украины награждает званием Герой Украины Гитлера. Во!!! Борис, так Вы не против???

• Подобається Подобається x 6
  14. terrible

з чого б істерика, друже?:scratch_one-s_head:

15. Tosik

Tosik миється в бані

Уважаемый, а почему президент не наградил Гитлера таким высоким званием как Герой Украины????
    Гитлер НАМНОГО больше сделал в борьбе с клятыми москалями, чем Бандера, просидевший всю войну за колючкой.
    Представляете выступление Ю перед камерами: " Я тилькы щьо пидпысав Указ про нагородження Адольфа выщьою нагородою Украины за тэ, щьо вин так накрутыв хвист москалям, щьо ти до сых пир нэ оговтаються вид цього!!!"
    БРАВО ЮЩЕНКО!!!! Верной дорогой идете товарищ!!!

16. terrible

взагалі-то, Христинка скоріше уважаемая, ніж уважаемий... проблеми з ідентифікацією статі? :)))

17. Tosik

Tosik миється в бані

Шановный, ничего личного.
    Состоялось действие и мы его обсуждаем. Если у президента есть здравый смысл в награждении пособника фашистов высшей наградой Украины, то больше нет слов, одни мысли.
    Есть документ , который определяет порядок награждения таким званием человека. Согласитесь - Героя Украины не походя дают а бы кому???
    Что из деятельности Бандеры совпало с законными определениями лица, претендующего на это звание???
    Вы это можете сказать???

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

В Сетях может быть всё , что угодно.
    И свинья может быть орлом. А баран - кобылою.....

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це Ви про НКВД-ГУЛАГ?
    Чому не написали про письменників, філософіф, генетиків, фізиків?

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Патологія.
    Досі намагається засмічувати мою скриньку приватних повідомлень - (хоч я її заблокував програмно).
    Ексгібіціонізм чи нарцисизм?

19. Tosik

Tosik миється в бані

Борис, Вы не правы.
    Вас спросили - Вы лично за то, чтобы Ющенко наградил Гитлера, наподобие с Бандерой - так и ответьте здраво и по взрослому , а не апеллируйте к другим участникам форума. Отвечайте всегда за себя любимого.

20. terrible

він все життя боровся за ідею створення незалежної України. пожертвував всім заради мети, включаючи своє життя та життя родичів-частину з яких вбили німці-частину більшовики.
    все по праву. Я радий. стікайте ядом, унтерменши :)))

Ви дуже самокритичні :)

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

PS
    я тут порадився... раджу Вам аміназин. класний препарат.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)