Відповідь: Став підсліпуватим... В даній ситуації хмільне пиво добре пити, тому що хміль позитивно впливає на нирки, все інше пиво не рекомендую.
Відповідь: Став підсліпуватим... Vasili, ще парочку порад. Повірте колишньому відеоінженеру зі стажем 19 років (темна кабіна, 2 кольорових та 4 ч/б монітори на відстані 1 метра). 1. Рамку екрана заклейте ЧОРНИМ не блискучим матеріалом (сказав сторож з автостоянки Рене Бурдон, фірма Томсон ЦСФ). Біла, сіра рамка - не конає !!! Чорна рамка краще концентрує увагу і не так втомлює. 2. Уникайте, щоби на екран попадало світло люмінісцентних ламп. Краще підсвічуйте робоче місце лампами розжарювання. 3. Уникайте, щоби в поле зору потрапляли точкові джерела світла (якісь індикаторні лампочки, відблискування інших поверхонь). 4. Буквально сьогодні влетіла реклама (англ) гігієни та гімнастики для користувача ПК. Завтра знайду в History.
Відповідь: Став підсліпуватим... Так, є така трава очанка. Потрібно приготувати з неї настій і ставити теплі примочки на очі. В крайнім випадку примочки з чорного грузинського байхового чаю.
Відповідь: Став підсліпуватим... Тільки що поклав чай чорний і пакетики зараз кладу на очі, завтра скажу чи помогло... ЗІ :
Відповідь: Став підсліпуватим... Не гарантую, тому що Ви не пили пива хмільного і монітор не привели в порядок, а за чорниці і моркву взагалі мовчу... .!
Відповідь: Став підсліпуватим... Ага! передається модемно-кабельним шляхом через Інтернет. Особливо небезпечно для осіб, які до цього зіхваріли на " тупо втикаю в монітор", що віявляється в таких синдромах як безсоння, погіршення зору на стосунків з рідними, мозолі на сідницях. лікування екстремальне: примусове відключення від Інтернет, силовий вивіз на природу (рибалка, полювання, гриби і т.д.) В екстремальних випадках примусова ізоляція далеко в горах в добрій гуцульській сім"ї без засобів зв"язку з цивілізацією і права доступу до комп"ютера на протязі 30 днів.
Відповідь: Став підсліпуватим... Ось те, що обіцяв. Зараз нема часу розбиратися. http://stop-eyestrain.org.ua/
Відповідь: Став підсліпуватим... щось навіяло.... після загсу раптово починаєш помічати, скільки красивих дівчат довкола... не зі свого досвіду - та все ж
Відповідь: Став підсліпуватим... Видає помилку при відкритті сторінки для скачування. :no: А програмка напевно цікава, ще й фрішна.
Відповідь: Став підсліпуватим... Солодкого вживати поменше й зір поправиться вже через декілька днів. А ось тут поради.
Відповідь: Став підсліпуватим... 17" монитори Syncmaster 757 dfx з електронно-лучевою трубкою. те саме
Відповідь: Став підсліпуватим... коли "Зайчиків"злапаєш примочки з мокрих чаїнок чорного чаю помагають Додано через 6 хвилин то певне Ви Ліптон пили ,викиньте то дрантя,купіть пачку зі слоном ,дві ложки заваріть кипятком ,рідину злийте ,а потім після охолодження ставте на закриті повіки
Відповідь: Став підсліпуватим... Ну то які притензії???? Я після того монітору закапував очі і перейшов на TFT, але то було тоді ще, коли 15 дюймів коштував 500 доларів....
Відповідь: Став підсліпуватим... Що за пораженчєскіє настроєнія!!! Щоденно сиджу за монітором з 1994 року, починав з жахливих 14 дюймових де все мерехтіло і дочекався нарешті рідкокристалічного. Не скажу що зір у мене 100%, але після універу зір суттєво не змінився. Тому, не потрібно звинувачувати компютер - друг чєловєка!!! думаю, що проблеми не в ньому.
Відповідь: Став підсліпуватим... По-перше, Василю, бережи себе і здоров"я (ти ще нам потрібний )! По-друге, оскільки тут було достатньо кваліфікованих порад, скажу лише одне, що варто і важливо дуже робити перерви, працюючи за компютером. Бажано невеличкі, але часто. Після години роботи піди прогуляйся коридорим і поспілкуйся приємно з співробітницями (чи співробітниками у гіршому випадку), скажи їм щирі компліменти і з відчуттям виконаного обов"язку повертайся на робоче місце . Ще через годинку піди зателефонуй подрузі (чи сестрі), тільки бажано зі стаціонарного телефону, не з мобільного (щоб лишній раз не опромінюватися). Згодом після порції роботи випий горнятко кави на балконі, а тоді - йди на обід. Одним словом, проводь розумно і плідно робочий день, не перевтомлюючись і не перепрацьовуючись ! І все буде окей .
Відповідь: Став підсліпуватим... А я свідомо сиджу за CRT. Відстань до екрану 60-80 см, великі фонти. І кут, під яким бачу знакомісце, достатній, і фокусуватися на такій відстані комфортно. Бо LDC в деяких applications "гальмують", або скролінг не плавний. У певних екранних режимах взагалі лінії фонту мажуться. (у мене одночасно відкриті кілька сесій Remote Administrator'a, а на віддалених хостах різні екранні режими).
Відповідь: Став підсліпуватим... Настроение обычное, субьективное... Я нікого в цьому світі не звинувачую крім, звісно інтелектуалів ...а комп"ютер комутатор за допомогою якого можна реалізувати ідеї... Додано через 12 хвилин Окей, ......Черешенько, Борисе, Мих, Ню Шрек, Ольго, KabMiner, Консультант, звісно Полковник, Аліес, Ланка, Дос Ігок всі поради унікальні та є прямим вказівками до застосування, дякую всім хто поділився вмінням, думаю ці поради будуть впливати та сприяти добрій справі ...
Відповідь: Став підсліпуватим... Я як почала працювати то менi дали балду таку - монiтор, великий телевiзор. Я рiк так поробила, i менi почало вже все мерехтiти в очах i голова болiла вiд напруження. Я плюнула i вiдкрила свiй лептоп замiсть тої балди. Напевно є у вас такi накладки якби щити на монiтор щоб захистити очi, я точно не знаю як вони називаються. http://www.howweheal.com/emf.htm на цiй сторiнцi майже внизу є приклад. Але менi найкраще це LCD монiтор. Вони окремо теж продаються - плоскi LDC монiтори, i напевно вже не такi дорогi як в 2000p коли вони почали на широку публiку випускатись.