Статуси україномовних українців.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем manur, 13 бер 2017.

1. manur

manur Well-Known Member

Адміністрація ні)))

Але, було таке :
    24 травня пише мені якийсь крендель, який визначив себе, як Алекс, 43 роки, місце перебування - Нижній Новгород (правда, через якийсь час Новгороз змінився на Ростов-на-Дону, а ще пізніше - знов на новгород). Пише таке :

• Уважаемый,а чем Вам русский язык не нравится?
    • Что молчим?давно ли Гришей перестал быть?
    • Ответьте,Грицько...
    Спочатку думав взагалі йому не відповідати, але 29 травня таки вирішив відповісти :

• І Вам всього
      найкращого!Не мав часу
      відповісти зразу)Спочатку Ваше
      звернення до мене видалося мені якимсь некультурним. Бо в наших краях прийнято
      з людиною спочатку поздороватися, а вже потім запитання якісь ставити.Але, потім
      подумав, що, можливо, у ваших краях це нормаПо суті
      запитання. А хто Вам сказав, що мені мова російська не подобається?

• Це ж не дівчина, аби мені подобатися чи не подобатися. Російська мова існує, мало того вона є державною мовою в РФ, а також в Білорусі, Казахстані і Киргизстані.
      І існує вона незалежно від чиїхось вподобань)))

• Якщо Ви про ті
      запитання, які я задаю окремим учасницям цього сайту, то я і їм це пояснюю і
      Вам поясню :Справа в тому,
      що я проводжу соціологічне дослідження з одного питання і ніяк не можу скласти
      докупи картину.Мене цікавить,
      ЧОМУ україномовні українки в абсолютній своїй більшості свої статуси на цьому
      ресурсі пишуть не рідною співучо-солов"їною, навіть не латиною чи
      древньогрецькою? Навіть, на крайній випадок, не французькою чи іспанською чи
      англійською ets, а чомусь виключно російською?

• Прошу зауважити, що мене цікавлять виключно УКРАЇНОМОВНІ українки!!!Чи відповів я на Ваше запитання?

• На рахунок іншого Вашого запитання, чи давно я перестав бути Гришею, мушу Вас запевнити, що ним не був ніколи.
    • А
      Кто сказал?)))да одна дивчина написала, что ей Гриц угрожал, оскорблял,что она по русски пишет!!!,,она со Львова...
    • Г
      І чим я можу погрожувати???
    • Г
    • А
      А это его(грица)волновать не должно!!! Украина демократичная страна и каждый размовляет на том языке, который ему нравится!!!
    • Г
      Авжеж! Але, я хочу щось подібне почути від них. Але, на цьому сайті, як виявилося, в абсолютній більшості - неграмотні, тупі і ліниві вівці, які самостійно кількох слів докупи зв"язати не можуть.
      На жаль.......
    • А
      И этот сайт нельзя считать образцом грамотности,но писать могут все на ЛЮБОМ языке!!!или ты нацист?
    • Г
      Ми вже на "ти"?
    • Г
      Я ж нікому нічого не забороняю і заборонити не можу.
      Повторюю :я проводжу соціологічне дослідження!!!!!!
    • Г
      Хіба Вас би не зацікавило, якби виявилося, що половина російськомовних росіянок - громадянок РФ пишуть на якомусь сайті статуси українською (або китайською, португальською, гінді ets) ? Хіба Вам, у такому випадку, було б нецікаво вияснити причину цього?
    • А
      Я тебя не розумею...языками не владею...
    • Г
      Співчуваю...
    • А
      Спивчуваю это поёшь что ли?
    • А
      Так может и гопака ещё спляшивпешь?))
    • Г
      Співчуваю - сочувствую.
    • А
      Ааа...кака стремна мова....(это Ваши юмористы так говорят)...
    • А
      Квартал...
    • А
      Короче....оставь девчонок в покое,пусть пишут на том языке, который им удобен!!!а сам в АТО!!!там подлый Путин хочет отнять безвизг...
    • Г
      Далекувато мені з Ванкувера до АТО. А з подлим путіним най собі гражданє РФ розберуться. Коли паумнєют чутка)))))))))
    • А
      Не...и с Ванкуверу можно до АВТО дойтить
    • А
      А Путина никто не тронет)))в обиду царя не дадим)))
    • Г
      Кстати, помните, когда путин летал Москва-Владивосток-Австралия на какой-то там саммит? И обратно потом, но быстрее, чем планировалось.
      Так вот : этот перелет занесен в книгу рекордов Гиннеса.
    • Г
      Как самый длинный путь, проделанный человеком, чтоб его послали на*уй.
    • А
      Пушай,)))за Попрошенко чё расскажите?)
    • Г
      Також *андон!
    • А
      Блин...кто ж хороший то?,[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    • Г
      Даль.
    • Г
      Владимир Иванович.
    • А
      Это кто?)
    • Г
      Вас в Гуглі забанили?
    • Г
    • А
      Николы....работы много

Продовження бесіди було 2 червня :
    • А
      Какв там в Киеве? Кличку морду не набили АТОшники?)
    • Г
      Мені з Ванкувера ні не видно ні не цікаво.
    • А
      Так тож ваша страна!!
    • Г
      Але, чому я маю перейматися тим, чи не набили Кличка? То його приватні гризоти.
    • А
      Так бардак в СТРАНЕ то!!! навести треба порядок!!
    • Г
      Що у вашому розумінні порядок? В РФ - порядок? Я б не сказав...
    • А
      В РФ такого нет,)))
    • Г
      Ну, у вас інше. Але НЕ краще))))))))))
    • А
      В чем? придурки не бегают,не крушат,не бьют... спокойствие и порядок!!

На цьому глибокофілософська бесіда і була закінчена))))))))

• Смішно Смішно x 2
  2. manur

manur Well-Known Member

Вже ця пані в мене в добровільних помічниках)))

Наприклад, вчора одна мені написала :
    • Перш ніж виховувати інших ПОДИВІТЬСЯ на своє життя. Бо в 47 років все ще шукати щастя в неті як мінімум дивно.

• Виховуйте своїх дітей...яких мабуть у ВАС нема.
    Після чого мене в ігнор поставила зразу)))

Так ось, моя добровільна помічниця за моїм проханням довела до відома тої пані, що у мене в моїх 47 років з особистим життям все в шоколаді : кохана дружина і чудові діти. І що на сайті я нікого не шукаю, а лиш. проводжу соціологічне дослідження.

Правда, після отримання цієї інформації та пані і мою помічницю в ігнор відправила))))

Ми з помічницею дійшли спільної думки, що та пані вирішила, що на цьому сайті орудує ціла банда страшних правосєків і теперка спати спокійно не зможе))))))))

• Подобається Подобається x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

І маєте ж терпіння на таке бидло :)))
    А про самый длинный путь, проделанный человеком, чтоб его послали на*уй - це жесть! :good::haha:

4. manur

manur Well-Known Member

А Ви ще того прикола не чули?????????

Мало Ви зі мною спілкуєтеся((((

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та де я таке почую? :dntknw: Тільки тут :pardon:

• Смішно Смішно x 1
  6. Helga Leleka

Helga Leleka Member

мої вітання

• Подобається Подобається x 2
  7. manur

manur Well-Known Member

Ще одненька адекватна особа - пише 44 роки, м Львів.
    На мої зауваження відписала :

Дякую,що відкрили мені очі,дійсно я д...

І статус змінила на україномовний.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

@manur, може й мені допоможете перекласти, бо моєї логарифмічно-командної освіти бракує зробити це фахово?
    Спробуйте ,будьте ласкаві.
    Женщин умных не бывает, есть прелесть какие глупенькие и ужас какие дуры. М. Жванецкий.

9. manur

manur Well-Known Member

А хто Вам сказав, що я це можу робити фахово? Я теж на таке не вчився))) Тим більше - з одеської мови перекладати;)

Крім того, всі ми знаємо фразу, сказану Василем Андрійовичем Жуковським. Отож, не смію я бути суперником Жванецькому:pardon:Бо його перли, таки, й до поезії прирівняти можна.

10. manur

manur Well-Known Member

Якщо Ви мене хочете "підколоти", то можу Вам відповісти (хоча, вроді, вже таке тут писав), що я абсолютно не мав би претензій до україномовної людини, яка б у статусі виставила цитату російською, в кінці вказавши автора тієї цитати. Ну, звичайно, при умові, якщо автор цитати є російськомовним.

Я, здається, писав, що в одної пані була цитата російською, в кінці якої було вказано "Ю.В.Никулин". З цією панею я, навіть, не починав бесіди. Бо всім відомо, що Ю.В. Нікулін був російськомовним.

Якщо ж цитата починається "Как говорілі дрєвніє рімлянє...." і продовжується кацапською, або закінчується "...Коко Шанель", то, звичайно ж, в мене виникають питання до людини, яка чомусь цю цитату виставила нерідною мовою, ну, і не мовою оригіналу))))

11. VasMT

А Конфуція Ви в оригіналі читали? А Омара Хайяма? А Ое?
    А Ое українською не видавали.
    Як бути?

12. manur

manur Well-Known Member

Риторичні запитання)) Гадаю, що й Ви в оригіналі їх не читали.

Крім того, серед статусів моїх респонденток я ще жодного разу не зустрічав цитат названих Вами авторів.:pardon:

Хм... В мене є один знайомий, донька якого володіє японською. Треба буде якось його попросити, аби попросив доньку, щоб переклала українською щось з Ое...

13. VasMT

Я, по правді, крім "Футбола", нічого і не читав.
    Тільки що глянув короткий переказ сюжету, і щось пригадалось...
    Сто років тому було...

14. manur

manur Well-Known Member

Заглянула до мене ТАМ якась з Умані, 52 роки. Як я й казав, що моїми респондентками, в переважній більшості, є лише галичанки. Ну, але якщо сама заглянула, то, думаю, і її запитаю.

Цитую всю переписку :

• Г
      Мої вітання!
      Росіянка?
    • М
      привет а что нация имеет какую то роль
    • М
    • главное быть людьми
    • Г
      Я щось подібне казав? Я просто запитав, чи Ви - росіянка!
    • М
      да а что
    • М
      но родилась и выросла на родной украине
    • Г
      Нічого) Просто я тут проводжу соціологічне дослідження. Але, для нього мене цікавлять лише українки, до того ж виключно україномовні.
      Тобто, Ви в перелік моїх респонденток ніяк не потрапляєте)))
    • Г
      Народилась і виросла..... А мову вивчити не пробували?
    • М
      флаг вам в руки и три пера для легкости

Після чого поставила в ігнор.
    Я просто дивуюся :
    - сама стверджує : главное быть людьми

і сама ж на цілком природнє і нормальне запитання так не по людськи відповідає.... Кацап - він і в Африці - кацап(((

15. Helga Leleka

Helga Leleka Member

Я просто дивуюся :

і сама ж на цілком природнє і нормальне запитання так не по людськи відповідає.... Кацап - він і в Африці - кацап((([/QUOTE]

16. Helga Leleka

Helga Leleka Member

Я просто дивуюся :

і сама ж на цілком природнє і нормальне запитання так не по людськи відповідає.... Кацап - він і в Африці - кацап((([/QUOTE][/QUOTE]

17. Helga Leleka

Helga Leleka Member

знаєте можна від всього світу втекти...але від СЕБЕ НЕ ВТЕЧЕШ....так кнопочку ІГНОР легко натискати..."а главное быть людьми"
    ....якось не у всіх виходить

• Подобається Подобається x 2
  18. Helga Leleka

Helga Leleka Member

19. Helga Leleka

Helga Leleka Member

це правда)))))))))))))

20. Aleks ukr

Aleks ukr New Member

Добрий вечір, добродії. Вітаю з прийдешніми Новорічними святами усіх форумчан. Зацікавив мене цією темою на форумі мій добрий знайомий. Автор теми, як на мене, робить добру справу- позбавляє наших українських дівчат комплексу національної меншовартості. Усіх не зможе, але навіть кілька навернутих можуть допомогти зберегти українську самобутнісь в українській родині.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)