Адміністрація ні))) Але, було таке : 24 травня пише мені якийсь крендель, який визначив себе, як Алекс, 43 роки, місце перебування - Нижній Новгород (правда, через якийсь час Новгороз змінився на Ростов-на-Дону, а ще пізніше - знов на новгород). Пише таке : Уважаемый,а чем Вам русский язык не нравится? Что молчим?давно ли Гришей перестал быть? Ответьте,Грицько... Спочатку думав взагалі йому не відповідати, але 29 травня таки вирішив відповісти : І Вам всього найкращого!Не мав часу відповісти зразу)Спочатку Ваше звернення до мене видалося мені якимсь некультурним. Бо в наших краях прийнято з людиною спочатку поздороватися, а вже потім запитання якісь ставити.Але, потім подумав, що, можливо, у ваших краях це нормаПо суті запитання. А хто Вам сказав, що мені мова російська не подобається? Це ж не дівчина, аби мені подобатися чи не подобатися. Російська мова існує, мало того вона є державною мовою в РФ, а також в Білорусі, Казахстані і Киргизстані. І існує вона незалежно від чиїхось вподобань))) Якщо Ви про ті запитання, які я задаю окремим учасницям цього сайту, то я і їм це пояснюю і Вам поясню :Справа в тому, що я проводжу соціологічне дослідження з одного питання і ніяк не можу скласти докупи картину.Мене цікавить, ЧОМУ україномовні українки в абсолютній своїй більшості свої статуси на цьому ресурсі пишуть не рідною співучо-солов"їною, навіть не латиною чи древньогрецькою? Навіть, на крайній випадок, не французькою чи іспанською чи англійською ets, а чомусь виключно російською? Прошу зауважити, що мене цікавлять виключно УКРАЇНОМОВНІ українки!!!Чи відповів я на Ваше запитання? На рахунок іншого Вашого запитання, чи давно я перестав бути Гришею, мушу Вас запевнити, що ним не був ніколи. А Кто сказал?)))да одна дивчина написала, что ей Гриц угрожал, оскорблял,что она по русски пишет!!!,,она со Львова... Г І чим я можу погрожувати??? Г А А это его(грица)волновать не должно!!! Украина демократичная страна и каждый размовляет на том языке, который ему нравится!!! Г Авжеж! Але, я хочу щось подібне почути від них. Але, на цьому сайті, як виявилося, в абсолютній більшості - неграмотні, тупі і ліниві вівці, які самостійно кількох слів докупи зв"язати не можуть. На жаль....... А И этот сайт нельзя считать образцом грамотности,но писать могут все на ЛЮБОМ языке!!!или ты нацист? Г Ми вже на "ти"? Г Я ж нікому нічого не забороняю і заборонити не можу. Повторюю :я проводжу соціологічне дослідження!!!!!! Г Хіба Вас би не зацікавило, якби виявилося, що половина російськомовних росіянок - громадянок РФ пишуть на якомусь сайті статуси українською (або китайською, португальською, гінді ets) ? Хіба Вам, у такому випадку, було б нецікаво вияснити причину цього? А Я тебя не розумею...языками не владею... Г Співчуваю... А Спивчуваю это поёшь что ли? А Так может и гопака ещё спляшивпешь?)) Г Співчуваю - сочувствую. А Ааа...кака стремна мова....(это Ваши юмористы так говорят)... А Квартал... А Короче....оставь девчонок в покое,пусть пишут на том языке, который им удобен!!!а сам в АТО!!!там подлый Путин хочет отнять безвизг... Г Далекувато мені з Ванкувера до АТО. А з подлим путіним най собі гражданє РФ розберуться. Коли паумнєют чутка))))))))) А Не...и с Ванкуверу можно до АВТО дойтить А А Путина никто не тронет)))в обиду царя не дадим))) Г Кстати, помните, когда путин летал Москва-Владивосток-Австралия на какой-то там саммит? И обратно потом, но быстрее, чем планировалось. Так вот : этот перелет занесен в книгу рекордов Гиннеса. Г Как самый длинный путь, проделанный человеком, чтоб его послали на*уй. А Пушай,)))за Попрошенко чё расскажите?) Г Також *андон! А Блин...кто ж хороший то?, Г Даль. Г Владимир Иванович. А Это кто?) Г Вас в Гуглі забанили? Г А Николы....работы много Продовження бесіди було 2 червня : А Какв там в Киеве? Кличку морду не набили АТОшники?) Г Мені з Ванкувера ні не видно ні не цікаво. А Так тож ваша страна!! Г Але, чому я маю перейматися тим, чи не набили Кличка? То його приватні гризоти. А Так бардак в СТРАНЕ то!!! навести треба порядок!! Г Що у вашому розумінні порядок? В РФ - порядок? Я б не сказав... А В РФ такого нет,))) Г Ну, у вас інше. Але НЕ краще)))))))))) А В чем? придурки не бегают,не крушат,не бьют... спокойствие и порядок!! На цьому глибокофілософська бесіда і була закінчена))))))))
Вже ця пані в мене в добровільних помічниках))) Наприклад, вчора одна мені написала : Перш ніж виховувати інших ПОДИВІТЬСЯ на своє життя. Бо в 47 років все ще шукати щастя в неті як мінімум дивно. Виховуйте своїх дітей...яких мабуть у ВАС нема. Після чого мене в ігнор поставила зразу))) Так ось, моя добровільна помічниця за моїм проханням довела до відома тої пані, що у мене в моїх 47 років з особистим життям все в шоколаді : кохана дружина і чудові діти. І що на сайті я нікого не шукаю, а лиш. проводжу соціологічне дослідження. Правда, після отримання цієї інформації та пані і мою помічницю в ігнор відправила)))) Ми з помічницею дійшли спільної думки, що та пані вирішила, що на цьому сайті орудує ціла банда страшних правосєків і теперка спати спокійно не зможе))))))))
І маєте ж терпіння на таке бидло А про самый длинный путь, проделанный человеком, чтоб его послали на*уй - це жесть!
Ще одненька адекватна особа - пише 44 роки, м Львів. На мої зауваження відписала : Дякую,що відкрили мені очі,дійсно я д... І статус змінила на україномовний.
@manur, може й мені допоможете перекласти, бо моєї логарифмічно-командної освіти бракує зробити це фахово? Спробуйте ,будьте ласкаві. Женщин умных не бывает, есть прелесть какие глупенькие и ужас какие дуры. М. Жванецкий.
А хто Вам сказав, що я це можу робити фахово? Я теж на таке не вчився))) Тим більше - з одеської мови перекладати Крім того, всі ми знаємо фразу, сказану Василем Андрійовичем Жуковським. Отож, не смію я бути суперником ЖванецькомуБо його перли, таки, й до поезії прирівняти можна.
Якщо Ви мене хочете "підколоти", то можу Вам відповісти (хоча, вроді, вже таке тут писав), що я абсолютно не мав би претензій до україномовної людини, яка б у статусі виставила цитату російською, в кінці вказавши автора тієї цитати. Ну, звичайно, при умові, якщо автор цитати є російськомовним. Я, здається, писав, що в одної пані була цитата російською, в кінці якої було вказано "Ю.В.Никулин". З цією панею я, навіть, не починав бесіди. Бо всім відомо, що Ю.В. Нікулін був російськомовним. Якщо ж цитата починається "Как говорілі дрєвніє рімлянє...." і продовжується кацапською, або закінчується "...Коко Шанель", то, звичайно ж, в мене виникають питання до людини, яка чомусь цю цитату виставила нерідною мовою, ну, і не мовою оригіналу))))
Риторичні запитання)) Гадаю, що й Ви в оригіналі їх не читали. Крім того, серед статусів моїх респонденток я ще жодного разу не зустрічав цитат названих Вами авторів. Хм... В мене є один знайомий, донька якого володіє японською. Треба буде якось його попросити, аби попросив доньку, щоб переклала українською щось з Ое...
Я, по правді, крім "Футбола", нічого і не читав. Тільки що глянув короткий переказ сюжету, і щось пригадалось... Сто років тому було...
Заглянула до мене ТАМ якась з Умані, 52 роки. Як я й казав, що моїми респондентками, в переважній більшості, є лише галичанки. Ну, але якщо сама заглянула, то, думаю, і її запитаю. Цитую всю переписку : ******************************* Г Мої вітання! Росіянка? М привет а что нация имеет какую то роль М главное быть людьми Г Я щось подібне казав? Я просто запитав, чи Ви - росіянка! М да а что М но родилась и выросла на родной украине Г Нічого) Просто я тут проводжу соціологічне дослідження. Але, для нього мене цікавлять лише українки, до того ж виключно україномовні. Тобто, Ви в перелік моїх респонденток ніяк не потрапляєте))) Г Народилась і виросла..... А мову вивчити не пробували? М флаг вам в руки и три пера для легкости ******************************* Після чого поставила в ігнор. Я просто дивуюся : - сама стверджує : главное быть людьми і сама ж на цілком природнє і нормальне запитання так не по людськи відповідає.... Кацап - він і в Африці - кацап(((
Я просто дивуюся : - сама стверджує : главное быть людьми і сама ж на цілком природнє і нормальне запитання так не по людськи відповідає.... Кацап - він і в Африці - кацап((([/QUOTE]
Я просто дивуюся : - сама стверджує : главное быть людьми і сама ж на цілком природнє і нормальне запитання так не по людськи відповідає.... Кацап - він і в Африці - кацап((([/QUOTE][/QUOTE]
знаєте можна від всього світу втекти...але від СЕБЕ НЕ ВТЕЧЕШ....так кнопочку ІГНОР легко натискати..."а главное быть людьми" ....якось не у всіх виходить
Добрий вечір, добродії. Вітаю з прийдешніми Новорічними святами усіх форумчан. Зацікавив мене цією темою на форумі мій добрий знайомий. Автор теми, як на мене, робить добру справу- позбавляє наших українських дівчат комплексу національної меншовартості. Усіх не зможе, але навіть кілька навернутих можуть допомогти зберегти українську самобутнісь в українській родині.