ех, складно розмовляти з дилетантами пояснюю ще простіше... на вартість грошей у ваших руках впливає їх загальна кількість в системі і правила використання цих грошей? ну ви згодні, що якщо грошей раптом стане вдвічі більше - вони вдвічі подешевшають? так от... на наш Національний банк ви хоч якось можете впливати... він у Києві знаходиться, а як ви вплинете на іноземні банки, які емітують іноземні валюти? ніяк це означає, що користування іноземними грошима і взагалі цінними паперами є більш ризикованим... логічно?
а шо, прокоментувати тему ну... мені здається, що на сайтах знайомств люди реєструються для того, щоб вирішити якісь особисті питання... іноді досить важливі і болючі, тому із соціологічними опитуваннями або патріотичними закликами туди краще не заходити ви не питали, чому дівчата в себе за місцем проживання не знайдуть... кого шукають?
Згадав ще один випадок, пов"язаний з мовою і певними представниками нашого суспільства, як вважають себе дуже вумними)))) В році 2011 (вроді), коли працював в райдержадміністрації, до мене в кабінет забрела якась пані, яка продавала книги (ну, знаєте, є такі - ходять з торбою по організаціях і пробують впарювати книги). Ну, і почала мене охмуряти, аби я в неї щось придбав. Я навіть наміру не мав щось купляти, але зайнятий сильно не був, мав трохи на то часу, то й вирішив глянути на те, що вона мені пропонує. Що там вона ще пропонувала - не пригадую, але, крім того всього іншого, вона стала мені пропонувати якийсь фоліант - щось на кшалт "Афоризми, крилаті вирази і цитати великих людей". Досить великого формату книга, шикарна поліграфія і т.д. Я став ту книжку з розумним виглядом гортати і вповів тій пані, що я б із задоволенням придбав у неї таке гарне і потрібне видання, якби воно було вкраїнською, а не російською. На що пані зробила великі очі і аж з підвищеною інтонацією заявила, що афоризми і цитати НЕ ПЕРЕКЛАДАЮТЬСЯ. На той момент я якраз перебував на сторінці з Ніцше і також зробив великі очі і з підвищеною інтонацією її запитав : "Ви будете стверджувати, що Ніцше оце сказав російською". Після цього пані заткнулася, зібрала свій товар та й пішла собі далі)))))))))))
Хоч я і втратив інтерес до сайту, про який йде мова, але ще заглядаю пару деколи. Так ось, щойно побачив, що одна з тих, хто поставив мене в ігнор, вчора змінила статус на україномовний)))) Підозрюю, що й моя заслуга в цьому є
Ну і? Видайте представте нам цього фахівця. Бо так кидати справу не можна. І нас теж, бо ми вже пройнялися проблемою
Він не зареєстрований на форумі. Просто, за моїм посиланням почитав темку і дав свою оцінку. Як соціолог і як українець. Думку соціолога я вже викладав. Може ще викласти частинку його думки як українця : " І ті виправдовування типу "та країна ніц мені не дала" лише говорять про патерналізм наших людей, якого ми ніяк не можемо позбутись. "