Нє, нема пунктика. Просто, належність до греко-католицької конфесії є ознакою ОСОБЛИВОЇ патріотичності і українства. То не я так вважаю, а певний загал на наших теренах.
Дякую Вам! Я десь до такого ж, приблизно, висновку схилявся. Але, на відміну від Вас, ще не годен був так файно сформулювати. @Latana Royal,
Ну, для шифрування я у розділі "цель знакомства" вибрав : Цель знакомства: дружба и общение, совместные путешествия, секс в реале
тупо, гордість за свій народ і культуру не від конфесії залежить зовсім) і взагалі, при чому тут це....Вас любові до Батьківщини в церкві навчили?
Те, що я вибрав в целі знакомства - то хвилює всіх і кожного. І мене в тому числі)))) Але ТАМ??? Не дуже
Головні ознаки українців: українське громадянство + розуміння (літературної) української мови + проживання на території України можна ще додати лояльність(повага) до українських традицій та української влади коли виникають сумніви: - коли людина працює/навчається/гостює за кордоном більше 1-2 років... - коли людина активно критикує будь-яку українську владу і нічого не пропонує кращого... - коли людина має подвійне громадянство... - коли сайт не .ua і в правилах написано: "Ніяких кириличних літер ...та іншої нечисті"... - коли людина живучи тут, користується іноземними валютами для внутрішніх розрахунків...
Останній пункт, як на мене, помилково (через сторонні емоції) потрапив до цього переліку. З усим іншим можу погодитися.
угу, саме так обивателі і мислять... без іноземних грошей - нікуди мені складно уявити ситуацію, коли всередині України не можна використовувати гривні..... а якщо хтось сумнівається у її майбутній вартості..... - так це і є прогноз...... власної економічної безпорадності
З чого узялися такі висновки, що не можна використовувати? Це взагалі економічні категорії і не торкаються питання національного самовизначення. Розповісте нам про те не в цій темі і не тепер, а коли матимете справу, що здатна забеспечити сім'ї бодай 20 працівників, для початку.
1. що значить "матимете справу" ? а якщо мені не подобається бути начальником... бодай 20 сімей? 2. чому на грошах малюють національних героїв... якщо вони не стосуються до економіки? вам російські більше подобаються чи американські?
Ви не можете розумітися на тому, з чим не мали справи. Виглядає так, що іноземна валюта для Вас є щось цілком ефемерне і недосяжне, уособлення власних несдійсненних сподівань, страхів. Насправді ж це просто інструмент. Це, як 100 долярів: коли тобі 10 років і ти про них лише чув від дорослих, тобі здається, що то межа усіх бажань і мрій. Здається, що це цілий статок, отримавши який можно вже не мріяти ні про що. Коли ж починаєш заробляти, то 100 долярів перестають бути чимось нереальним, стають конкретною купюрою з досить обмеженими можливостями. Національні герої на грошах мають, скоріше, історичне значення. Повірте, хто тримає гроші у руках, не розглядає їх з точки зору національної гордості. Картинками на грошах, зазвичай, любується той, для кого гроші - нечастий "гість". Як для фінансового інструменту має значення лише їх вартість і кількість. Мені, особисто, за дизайном і різновидом захисту від підробки, подобається німецька марка. Нова гривня трохи нагадує її. А ще, я вмію на відстані 5 метрів з двох купюр розрізнити, яка справжня, а яка фальшива