Відповідь: Старі фотографії Як з психлікарні підбірка. Дебільнуваті обличчя. Чи то таке і є обличчя злочинного світу. От таких героїв тре було в серіали типу Бригада брати, щоб без прикрас як є підлітки бачили то середовище..
Відповідь: Старі фотографії Це точно...Особливо у першого. Бр-р-р-р-р... ...А, я тут надибала дуже гарне личко. Не знаю чиє воно, але дуже файне. ...І ще. Лісапед. Кумедний правда?
Відповідь: Старі фотографії Не знаю якого року фото. Відомо, що людина, якій перев"язують голову - Чапаєв Васілій Івановіч
Відповідь: Старі фотографії Перша лінія "конки" в Києві пролягла від Бесарабської площі до Деміївки (нині Центральний автовокзал). Відразу же почали прокладати рейки по Хрещатику до нинішньої Європейської площі. Було придбано 70 коней з розрахунком роботи в 2 зміни. Міською Управою було затверджено однострій для кондукторів. Депо «конки» – станція Либідь. Фото ЦГКФФА України. Конка біля Університету, вул Володимирська. Фото ЦГКФФА України. Паровий трамвай на Царскій площі. [ЦГКФФА України] Свою ідею електричного трамваю Струве втілив у життя — вперше на теренах колишньої Російської імперії. За маршрутом Поділ - Олександрівський майдан - Хрещатик з червня 1892 р. їздило по одноколійному шляху 2 вагони трамваю, які живилися від тимчасової електростанції постійного струму. Фото належить С. Машкевичу.
Відповідь: Старі фотографії Вересень 1963. Американські астронавти (в синіх костюмах) вчаться їсти у невагомості. Праворуч – капітан Джеймс А. Лоуелл. Через два роки він разом з майором Френком Борманом (ліворуч) зробить космічний політ тривалістю майже два тижні на кораблі Геміні-7. Догори ногами висить Томас Стаффорд – людина, яка пізніше політає довкола місяця і візьме участь у сумісній програмі "Союз-Аполон". У Стаффорда, до речі, двоє прийомних синів з Росії.
Відповідь: Старі фотографії Київ. Вид на Поділ із Труханова острова. Київ. Дніпро та Києво-Печерська Лавра. Київ. Вид із-за Дніпра.
Відповідь: Старі фотографії "...Мы гуляли над Днепром, Пили, что придётся И руби хоть топором - Юность нам зачтётся. Что-то наши столики Стали меньше ростом. Разбрелись соколики Кто в Нью-Йорк, кто в БОстон..." "Слоник". Стояв за філармонією, де зараз "Ярмо воз'єднання". За спиною фотографа цегляні сходинки вели на пагорб, де була портвейнова розливайка... Хотіли усамітнитися - брали "портюшу" і сідали просто на схилах, милуючись панорамою Подолу Якщо в кишенях було трохи більше грошей, можна було спуститися просто до "Кукушки" (зараз вона зовсім не така...) Або до сусідньої "Барикади" (теж портвейн на розлив). Наше студентство пройшло під сузір"ям Портвейну, а не Пива... Дозволю собі додати до фото схилів Дніпра: міліція не дуже присікувалася до любителів портвейну, якщо вони (тобто ми) не свинячили і поводилися пристойно. Проте пильнувало "парочки" в кущах. Хто на практиці знає, звідки пішов вислів "взяти за дупу" ? Отож...
Відповідь: Старі фотографії Бора! Ви ще маленька, мабуть! Я один з цих ліквідаторів. Запевняю: не драматизуйте! Життя є життя. Не потрібно робити легенди. Майбутні покоління зроблять, якщо захочуть. Але легенда - не реальність!
Відповідь: Старі фотографії «Комсомольская правда», листопад 1927 . За пару тижнів перед Різдвом в «Комсомолці» – цілі сторінки антирелігійної пропаганди. Різдво називають святом "обжорства и пьянства", взамін йому комсомольцям пропонують всілякі "мероприятия" – концерти в клубах, катання на ковзанах і лижах, танці. Ставити ялинки і відзначати свято Різдва Христового вважалося ганебним і негожим – аж до заборони торгівлі ялинками.
Відповідь: Старі фотографії Та ніхто не драматизує. Просто вразив "подарунок".брр.от на емоціях написала. Хоча..не знаю чи може бути надповага. Але ДЛЯ МЕНЕ моя сім"я на нею заслуговує.Бо у батька була можливість як у деяких - скосити і не поїхати туди. А після АЕС в нашій сім"ї більше не могло бути дітей, лікарі заборонили. А маленькая я чи ні..навіть вже не знаю) певно, що хотілось би таки бути меншою))
Відповідь: Старі фотографії Пам"ятник Імператору Миколі І в Києві. Якісь асоціації викликає ? ----------------------------------------------------------- Пам"ятник графу Бобринському. А він якісь асоціації викликає ? ----------------------------------------------------------- Пам"ятник Столипіну. Простояв 4 роки на Думській Площі (тепер - Майдан Незалежності)
Відповідь: Старі фотографії [SIZE=-2]© Rikio Imajo[/SIZE] Фото на прощання... Фотокореспондент UPI зробив цей знімок вулиці Кабула 17 січня 1980 року перед тим как залишити афганську столицю. Уряд країни звинуватив західних журналістів у необ"єктивному висвітленні подій, втручанні у внутрішні справи і примусив покинути територію Афганістана, куди за місяць до того 12 грудня 1979 увійшли радянські війська. Лейк-Плейсід, США, 1980. Демонстранти вимагають бойкотувати Олімпійські ігри в Москві. | © Patrick Robert/Sygma Ашмар, провінція Кунар, 18.01.1980. Група моджахедів біля розбитого радянського вертольота. [SIZE=-2]| Alain DeJean/Sygma[/SIZE] Ахмад Шах Масуд з одним зі своїх польових командирів, червень 1985 | © Reza/Webistan Травень 1988. Радянський солдат на вулиці Кабула[SIZE=-2] | © Pascal Manoukian/Sygma[/SIZE]
Відповідь: Старі фотографії А в 1955 році афганці купили в СССР 25 автобусів і запросили близько ста радянськиз спеціалістів для організації пасажирських перевезень в Кабулі.[SIZE=-2] | © Earnest Hoberecht[/SIZE]
Відповідь: Старі фотографії Серія вражаючих знімків російського фотографа Міхаіла Єстафьєва (попередня фотографія теж його, до речі). Мурашки по шкірі, коли згадуєш, що все це було зовсім недалеко від нас і зовсім недавно. Боснія 1992 рік Люди тікають від війни Цим уже нікуди тікати не треба
Відповідь: Старі фотографії ... ЗИС-155 ... Я ще пам"ятаю часи, коли це був основний міський транспорт. До речі, один такий автобус (з установкою звукопідсилення !!!) продається в Москві ! http://zis-155.narod.ru
Відповідь: Старі фотографії Фото С. Прокудіна-Горського. Мабуть найдавніші відомі кольрові фото, їм майже 100 років. озеро Сілігер,рибалки Міст через Каму Тобольск 1912 Миколаєвський собор, Можайск 1911 Будівництво моста через Оку 1912 Сілські дівчата 1909