У них там і мер з губернатором - Гепа і Допа. Їм можна. До речі, не на ХарЬківському, а на Харківському. ---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ---------- А навіщо?
Бачу доцільним скасувати таку санкцію як блокування користувача в конкретній темі. Заради збереження миру і спокою на форумі рекомендую модераторам більше її не застосовувати. Якщо користувач порушує правила, застосовуємо систему попереджень. До форумлян: якщо вам заблоковано доступ в якусь тему форуму, зверніться до адміністратора із вказанням лінку на тему, блокування буде знято.
Я за, хоча голоси в бані ремствували, що їх відразу забанили. Всім не вгодиш, але якщо панство не розуміє натяків...
Да, ребята, далеко пойдёте! В общем-то я свалила к землякам. На фига припёрлась, спросите вы. Отвечаю - припёрлась глянуть, а может жалеет кто за островитянами. Ну такой уж я человек, contra spem spero! Я так понимаю, их здесь не осталось совсем. Вижу, что нет никакого намёка на это. Спокойствие, тишина и полный штиль. Такое чувство, что у вас просто гора с плеч свалилась с их уходом. Да, теперь я понимаю, почему многие островитяне свалили отсюда сразу. Они просто знали. А я не знала и сама себе теперь кажусь смешной со своими попытками что-то здесь доказать. Ну да ладно, хрен с ним. Я увидела, что хотела.
Я багато сказала, коли написала Діо, що вони (островитяни) потрібні. Якщо вони не бажають тут бути - "насильно мил не будешь". Про тих, котрі пішли, багато говорить вже те, що крім бурхливих тем в обговоренні модерації тільки одиниці спробували спілкуватись в звичних (навіть тих же "острівних" темах).
Танно, лишайтеся, з вами файніше! Ну і варто бути справедливими, все ж доволі багато чого адаптували тут під острівян. А що атмосфера інакша - так атмосфера роками створюється, і без участі острівян вона тут ближчою до острівної не стане... Тих, хто підривною діяльністю займається, це теж стосується? Якщо так -то відкрийте, будь ласка, для мене тему футбольну: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=61149&highlight=Football
они не имеют отношения к ХФ ---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ---------- фигассе.... похоже все разбежались окончательно. я как последний из могикан...ууууу
Ну и как без матюков о политике? ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- Я ще тут.
Тема ЛФ+ОФ закрыта, скажу тут. З цього об'єднання ЛФ отримав три кльових профіта: 1. Блоги. 2. Кнопка "Догори" 3. Прокіп - найкраще надбання форуму! хм... Товариство, це дуже навіть okay.
Ну і ще декілька цікавих персонажів залишились. А Прокіп справді крутий суворий дядько, такого у нас ще не було Але блоги щось не йдуть...
О, Прокіп - то навіть не маю слів, як висловити свою вдячність адміністрації. По-моєму, він навіть не помітив, що переїхав Це під настрій.