Мені в існуючій системі не подобається те, що для перегляду авторів оцінок потрібно відкривати нову сторінку. Інакше ширша шкала емоції тільки плюс.
+ нема прив"язки до карми, а отже нема сповіщення в правому кутику що хтось оцінив твій допис + весь цей блок багато місця займає в кожному дописі і мелькає перед очима. В ідеалі щоб була одна кнопка, при наведенні на яку розгортався весь цей блок і тоді вже клікаєш оцінку
Супер!!! Я сьогодні, як зайшла і не побачила тих смайликів під дописами, так зраділа.:dance2: У мене виникло таке враження, що я була в гостях, довго, а тут повернулася додому.
Шкода,що не можна поставити два пальчики Стало набагато зручніше. А то ще сиди і тицяй між тими оцінками на який смайлик клацнути.Так як я за гороскопом Ваги, то проблема вибору для мене завжди проблема Весь час вагаюся
добрий палець - це і є дякую Наведіть курсор і подивіться в статусний рядок. А поганий палець - це антидякую
MARTINI, главное дать отмашку! И модераторши Вас сразу поддержат. Не смотря ни на что. Пока была в Бане, придумала для Вас пидпыс - "Я, и моя команда..."
А хіба Кітана не з Криму? Здається, що вона писала десь, що російськомовна, але вчиться української. Я правду говорю, Кітано, чи щось наплутав? Іспанко і Кітано, дівчата, не сваріться, бо де двоє б"ються там третій користає.