А мені того навпаки бракує Цікаво, хто оцінив, за який допис, чи є якийсь цікавий коментар у карму. Завжди з хвилюванням відкривала ту сторінку. А колір можна поміняти на приємніший (на зелений, гггг, що кому, а курці просо )
але реформовану. Карма - то десяте. але розширену оцінку дописів варто лишити, вилучивши "тонко" "грубо", "не може бути" "сумно". І помінявши зачення: пальцями - згоден - не згоден і значками класно-дурня. Є така думка
Ага, я вчора теж перехвилювалась як побачила аж 8 мигаючих циферок.Зразу в голові пронеслись всі "гріхи" зо що і хто міг написати Виявилось, що повідомлення про перенос дописів А взагалі таке хвилювання навіть корисне Я за те, щоб так і залишилось ...червоне на зеленому
Люди, в мене відразу асоціації "ціле життя за секунду", "тунель" ітд. Не можна форум так серйозно сприймати.
Сповіщення про ПП відрізняються від сповіщень про нову карму. Коли приходить ПП, то вгорі з"являється зелена підсвітка. А коли карма, то просто червоний індикатор ---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ---------- власне, в тому і проблема, що допрацювати наразі можливості нема, розробник того чуда чомусь відмовляється вносити зміни, а толкових програмістів по vBulletin не так і багато
Точно...оце зелене воно страшніше ))) А просто циферка - бальзам на душу Не можна. Але сприймається. Може не настільки , але інколи вистачає, щоб розізлитися, посміхнутис, задуматись.... або залишитись байдужим.
Я не можу сказати, що мене тут нічого не вразить. Вразить. Критика людей, думку котрих поважаю. А інакше - фільтрую. Змінила стиль на основний. Напишіть мені хтось. ))
Методом тика з"ясувалося, що зелена підсвітка ПП відсутня в основному стилі і віп-стилі. У класичному, класичному віпі та острівному стилі підсвітка працює... Зате в основному працює сповіщення про ПП без перевантаження сторінки (читаєш собі велику тему, або взагалі згорнув вікно, а воно тобі "ку-ку")
Зате, ті червоні оголошення висять у всіх стилях, крім віп, як я розумію? Про об'єднання форумів. Довго вони ще будуть висіти? ) Може, вже час забрати? )