Сталина обезглавили.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 28 гру 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вас всіх - з тим же.
    З перепою пропоную зробити для нью-більшовичків, новітніх імперців та їх "руйначів" гетто в районі Чорнобиля. Хай там встановлюють свої пам'ятники (з автором проекту ЧАЕС) включно і тренуються на їх знищенні. Плата за відвідини цього гетто - 10 неоподаткованих мінімумів.

2. Kras

Kras New Member

- А мухоморы кушать можно?
    - Можно! Только один раз...

3. kertis

kertis миється в бані

Можно и не один раз если приготовить правильно. Но смысл?)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Кушать" було б можна і марксизм, якби його "готували" люди не з певної культури і які його перетворили в отруйний більшовизм.

5. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

6. forester

forester Well-Known Member

А Фуга? Какой смысл японцам есть заведомо ядовитую рыбу? Правильно - весь смысл в выделении андреналина: пронесёт - не пронесёт.

7. kertis

kertis миється в бані

Симоненко о взрыве памятника Сталину: Террористы открыли "ящик Пандоры"

Лидер Коммунистической партии Украины Петр Симоненко возложил вину за взрыв памятника Иосифу Сталину в Запорожье на украинских националистов, назвав инцидент "результатом их безнаказанности и попустительства со стороны украинской власти".
    Об этом говорится в заявлении Симоненко, обнародованном на официальном сайте КПУ.
    "Памятник Иосифу Сталину - величайшему политику современности, что признавали даже такие ярые антикоммунисты, как, например, премьер-министр Великобритании Уинстон Черчиль - сооружен по инициативе ветеранов Великой Отечественной и Второй мировой войны и на собранные ими средства", - заявил лидер КПУ.
    "Поэтому уничтожение памятника идейными наследниками "бандер", "шухевичей", "мельников" - это не просто акт террора и вандализма, это оскорбление памяти всех павших в боях с гитлеровской Германией и ее пособниками, такими как вояки ОУН-УПА", - убежден Симоненко.
    В связи с этим он призвал Виктора Януковича "немедленно отменить незаконные указы своего предшественника Ющенко о присвоении звания Героев Украины предателям и гитлеровским прислужникам Шухевичу и Бандере".
    Симоненко также заявил, что авторы взрыва на территории Запорожского обкома партии "окрыли ящик Пандоры".
    "Я обращаюсь к коммунистам с призывом проявить солидарность и объединиться на борьбу с неонацистским националистическом злом и олигархами, спонсирующими фашиствующие организации и партии", - призвал лидер коммунистов.
    "Если самым решительным образом не пресечь терроризм свободовцев, трезубцев и прочих националистических банд-формирований, то это может закончиться трагедией для народа Украины. Поэтому, я обращаюсь к тем, кто по долгу службы обязан обеспечить порядок и закон в стране: найти и наказать виновных в террористическом акте - это не только ваша прямая обязанность, это дань благодарности тем, кто освободил мир от фашизма", - убежден Симоненко.

8. kertis

kertis миється в бані

Эка развижжался коммуняцкий упорок. Наверное забыл что у него есть шикарная хатынка под Киевом, и жена блондинка на 20 лет моложе.

9. Kirax

Kirax Well-Known Member

Особенно прикололо про Черчиля, который якобы что-то там признавал. :) Коммуняки такие коммуняки.

10. Forpost

Forpost Стоїк

тільки з одностороннім рухом!,"комуняку на гілляку"
    http://www.youtube.com/watch?v=VHN7uZvUG0o&feature=related

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Міліція не змогла "повісити" на свободівців Сталіна

Неділя, 02 січня 2011, 15:31

Міліція відпустила затриманих у справі про підрив пам'ятника Сталіну в Запоріжжі представників всеукраїнського об'єднання "Свобода".
    Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу "Свободи".
    Главу запорізької "Свободи" Віталія Подлобнікова, заступника глави з молодіжних питань цієї ж організації Юрія Гудименко, а також представника молодіжної організації "Небо" випустили в неділю.

"Міліція вимагала свободівців зізнатися (у вибуху пам'ятника), не допускала адвокатів. Крім того, затримані навіть не були зареєстровані у відділенні міліції, куди вони були доставлені", - зазначили в прес-службі.
    Також в "Свободі" вказали, що 2 січня Подлобнікова знову викликали в міліцію, проте в іншій справі.
    "Свобода" непричетна до вибуху пам'ятника Сталіну, але в той же час виступає проти встановлення пам'ятників лідерам тоталітарних режимів", - підкреслили в прес-службі.
    Як відомо, 31 грудня в Запоріжжі невідомі підірвали пам'ятник Сталіну.
    Під час вибуху постраждав охоронець Запорізького обласного комітету КПУ, на території якого знаходився пам'ятник.
    Після вибуху пам'ятника Сталіну міліція затримала двох свободівців.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Попереднє і є "результатам попустительства" дурнуватого народу до залишків більшовиків.

13. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Пожалуй, я в этом полностью поддерживаю позицию свободы.

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

о_Оо_Оо_О

15. Luna

Что с Вами?

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я передам Тягнибоку. Він буде дуже радий.

17. Luna

Дякую, в мене є кому передати. Якщо в мене буде бажання повідомити пану Олегу про свої думки щодо його організації. До речі, я гадаю, в його житті то не буде найвизначніша подія. Відверто кажучи, йому до ліхтарика моє ставлення. Якщо Ваше особисте для нього щось варте - то й передавайте йому власні думки.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вантажник томів Маркса не обов'язково був марксистом.

19. Luna

Його життя змусило... Але потім він вантажив Шевченка...За покликанням) І голосно критикував Маркса...Бо важкі томи були.

20. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Вже варто і про Ленінів подумати...

а де твій аватар? :)