"Сталин - эффективный менеджер" for Чернобылец и иже с ним

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ома, 30 січ 2010.

1. Metiz

Metiz Well-Known Member

це Ви якийсь цирк з історії зробили...поки Ви свої казочки розповідаєте, населення України на 10 млн. скоротилося....написати що їх Ющенко з'їв або бандерівці розстріляли?
    такими темпами від українців нікого не залишиться, кому казки розповідатимете?

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

А-а-а...ну тоді питань більше не маємо....:hi:
    Це усім відома організація, існує на американські гроші і в народі називається публічний будинок "Меморіал". У ній працюють політичні проститунки, які за американські гроші готові написати будь-яке марення....
    Є їх сайт з переліком репресованих так з нього усі розумні люди іржали- кожного "репресованого" по три рази записали, для кількості, на кожній сторінці записані люди, яких суд виправдав і відпустив, а ще повно людей, яких репресували до їх народження...:pardon:

Так що американські доляри це дуже гарний факт:good:

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знайдені і розкопані захоронення моїх односельців,розстріляні "доблєсними" катами з огепеу,які доблєсно втікали перед вермахтом,я бачив власними очима.
    На місці пересильної тюрми біля Струсова.
    Довгий рів,завалений останками людей...старих,молодих...жінок з немовлятами...
    І приймав участь в перезахороненнями.
    Це була перша така могила,яку ми самі знайшли по розповідях людей.
    А потім були такі ж могили біля Бурштина,Івано-Франківська,Тернополя.
    Останки сотень людей,вбитих тими нелюдами,за яких ви тут розпинаєтесь.
    Які не гребували нічим:вбивали,грабували,ґвалтували.
    "Доблєсна" мразь.
    та не буде їм прощення на тій землі!

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Я знаю,про що говорю.В мене майже вся родина знищена отими бандюгами.
    А у вас,видать,дід регалії отримував за мародерство і ґвалтування?

Останнє редагування: 14 бер 2011
    • Подобається Подобається x 8
  3. Metiz

Metiz Well-Known Member

Ви щось переплутали :)
    у нас, в отличаи від Ізраїлю, братський народ не знищують;)

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

На відміну від Ізраїлю у вас це зробив "братський народ"...

• Подобається Подобається x 3
  5. сотник

сотник Well-Known Member

"Навіщо спростовувати?" Питання не до мене. Спитайте про це тих, хто в Росії і Україні із шкіри лізе, а намагається "спростувати". Не вийде. Голодомор вже богато ким визнан геноцидом. Лише завдяки потужному впливу Росії на весь світ із політичних причин дехто ще поки пасує перед нею.
    Вам нагадаю: "Істина дорожче!" Бо зло харчується брехнею.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

Ценю Вашу "попытку" опровегнуть Палия. Не согласны с приведёнными им фактами . Имеете на это право. Но этого мало. Эти факты (по Палию-23, есть и другие) вскрыл не Палий. С демографией в Украине разобрались специалисты. Вы тоже этим занялись. Я в свое время на эту тему всю доступную статистику в инете "перегрёб".
    Буду краток. Для меня много значит Джеймс Мейс. Авторитетом является и Кульчицкий. По его словам, между украинскими и российскими историками - исследателями Голодомора в Украине и Великого Голода в СССР по всем вопросам есть общая позиция в части оказавшимися им доступными фактической стороны и доказательствами тех событий. Кроме одного. Российские историки отказываются (пока) признавать доказательствами Голодомора письменные свидетельства лиц, переживших его, на том основании, что среди них выявлены и ложные. Кто их "состряпал?"
    По моему мнению, и в России нужно расследовать обстоятельства Великого голода, а не закрывать архивы, препятствуя правде.

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

То позиція російських постсовєцьких "істориків".
    Нема чому дивуватись...з огляду на загальну тенденцію Ерефії зробити з нелюда Джугашвілі святого.

до речі це яскрава ілюстрація "святості" МП...
    А,щодо Голодомору,саме,як геноциду українського народу,черговим намаганням знищити українську національну свідомість.український етнос...в світі відомо давно.
    Хоча й зіграв свою роль страх перед "ведмедем".

• Подобається Подобається x 7
  7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ромко,ну в Вашем то возрасте уже впадлу должно быть такие подтасовочки делать.Сходите по ссылке,Вами же приведённой под иллюстрацией

8. Romko

Та почитайте російську ж пресу.
    Воспєваніє пабєди і теде і тепе.
    Гидко,направду робиться,як чуєш навіть гімн Ерефії...

Останнє редагування: 15 бер 2011
  9. серега-очкарик

Не уходите в сторону.Ту картинку Вы предоставили в качестве убедительного доказательства нижеприведённой цитаты
    Пользуясь ложными доказательствами,чем Вы лучше осуждаемых Вами "историков"?

10. Romko

Я на таке вже відповідав..
    Там і про контрабандиста Гундяєва згадувалось...
    І про православіє в цілому
    Як каже наш модераторум,бубернайцятий раз цитую себе ж.

• Подобається Подобається x 6
  11. серега-очкарик

Кучу ссылок накидали,но я то Вам про вполне конкретную ситуацию говорю

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

Я Вам про конкретну ситуацію і відповів.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

зачем ОГПушники расстреливали детей? я пойму заключенных откуда в тюрьме взялись дети?

14. Bambook

Bambook Persona non grata

Це ви в ОГПУшників спитайте. Судячи з вашої позиції, вони вам близькі. Спитайте їх, навіщо жінок разом з немовлятами забирали і вбивали. Можете ще перепитати, навіщо вони в Саліні біля Добромиля 3500 цивільних закопали заживо в соляному кар'єрі.
    Радше за все, трибуналу, на якому б їх про злочини проти людяності запитали б, уже не відбудеться, то принаймні собі очі відкриєте...

• Подобається Подобається x 7
  15. artobstrel

а то ....

не знаю, спрашиваю у тех кто это утверждает, вот вы и ответьте зачем согласно чего и т.д. убивали женщин с детьми? выполняли какой приказ? руководствовались какой идеологией? у нас уже появилась профессия - "дерьмоливцы" которые льют его без разбора на все что "не кашерно" в их скудном понимании ....

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Підозрюю, що таки наказ виконували, не думаю, що їм самим в голову таке прийшло. Але досконало мотивів їхніх не знаю, не мав шансу спитати. А от з людьми, які дивом того уникнули - спілкувався. І не дай вам Бог щось таке пережити.
    У будь-якому разі, робити таке могла тільки мразь.
    Наказ такий віддавати могла тільки мразь.
    І виправдовувати такі дії може тільки мразь.

• Подобається Подобається x 4
  17. Romko

То був огороджений колючим дротом участок,колишній хутір.
    Там були заарештовані в останній момент члени родин страшних злочинців - членів "Просвіти".
    Їх не встигли доправити до Тернополя,чи Золочова.
    Люди розказували,що перед приходом німців там два дні було чути рев тракторів і постріли.
    Гебісти в паніці замітали сліди.
    В Тернопільській тюрмі частину в"язнів було розстріляно на подвір"ї тюрми.Тіла були перемелені гусеницями тракторів і залиті гашеним вапном.
    Це бачили мої бабусі,як розшукували рідних.
    Решта були застрілені в камерах.
    В поспіху перед доблесною втечею.

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Не треба...
    Я це бачив власними очима.
    Члени сімей "врагов народа"...чи як там Ваші доблєсні герої їх називали?

• Подобається Подобається x 4
  18. Defender

Defender Well-Known Member

Сталин - эффективный менеджер, даже в национальной кухне. :))) В Киеве об этом помнят.

19. artobstrel

члены семей врагов народа не расстреливались, насколько я знаю, вы сами пишете про расстрелы на территории тюрем,
    а кто-то оправдывает расстрел детей? или так легче умничать? приписывая оппоненту не сказанное?

20. Romko

Перед доблесною втечею розстрілюавались всі.
    Закону Ваші герої не дотримувались ніякого.
    Основний закон - замести сліди.

а де твій аватар? :)