"Сталин - эффективный менеджер" for Чернобылец и иже с ним

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ома, 30 січ 2010.

1. - и где тут плохо про галичан? Единство - недостаток?
    - прямая брехня. Я очерчивал круг тех, кому Сталин чужой по историческим причинам и у кого априори нет оснований воспринимать его как "плохого зятя" из примера, а не как такого же чужого маньяка, что и Гитлера. Причем, именно так я это и написал, не иносказательно, не "имел в виду" :) И даже не упомянул сторону, на которой воевали очень многие галичане и кто им "свой".

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

- тут не чат, выкладывайте любые мысли и материалы, которые считаете нужным. Для этого необязательно влезать с комментариями в беседу, текущая тема которой Вам кажется неинтересной :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Нєвстранєц, брехлива (щоб не переповідати ваш плоский жарт про "пєрєдьоргівать") сама постановка питання: один - поганий зять чи поганий шеф, а інший - гопнік, який побив на вулиці.
    Обидва - гопніки, тільки один зальотний, наробив біди - вигнали, а другий точно такий же гопнік, тільки зі свого ж підїзду і прикритий пов'язкою "Дружиннік".
    І один вбивав тут українців, росіян, євреїв, людей інших національностей, і інший. Тільки один робив це чотири роки, а другий - 30.

• Подобається Подобається x 7
  3. - все уже поняли, что для Вас это так. И мало кто сомневался.

• Подобається Подобається x 3
  4. Bambook

При чому тут для мене чи для когось іншого? Для вас вбивство, зроблене "своїм" - уже не злочин? Тільки ті, які вчинили зальотні?

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

К сожалению - на форуме немало людей, для которых вы будете внуком "оккупанта"... Возможно - если станете на показ превселюдно плевать на могилу деда - признают "перековавшимся"...

6. Bambook

Ще раз кажу: мій дід ніколи не пив "За Сталіна!", ніколи не хизувався військовими орденами. Він ніколи не служив у військах НКВС і про бандерівців тільки чув з пропаганди. На відміну від своєї замордованої свідомо спричиненим голодом сімї...
    Тому я не маю наміру спокійно приймати байку про те, що Сталін є злочинцем тільки для галичан. Він є злочинцем не меншою мірою для всієї України, при чому не лише для українців - а для всіх, кому не пощастило у 1932-33 роках жити в українському селі.
    Я не буду говорити за теперішню територію Росії просто тому, що не люблю говорити за когось. Але, думаю, росіяни також для себе багато чого зрозуміють, якщо почитають окрім Гумільова і "Малої землі" ще, наприклад, Солженіцина або Гроссмана...

• Подобається Подобається x 6
  7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Поговорили.

Картинка в интернете пока только на ЛФ и радикал фото.

• Подобається Подобається x 2
  8. Bambook

Челдоне, вам обовзково треба псувати (моє, принаймні, щире) позитивне враження від вас копіюванням різної бридоти?
    Я когось образив за національною ознакою?
    Ні?
    То до чого ця хрінь?

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

-----------------о_О

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Люди з Москви, перестаньте говорити неправду що лишень для галичан Сталін є тиран і в своїх злочинах дорівнює Гітлеру. Якщо відкинути Перший Канал то багато росіян дивляться на Сталіна реально і не кажуть що якби не він, то країна б не вижила в голод. Я дуже часто слухаю Ехо Москви і там одна з журналісток мала серію передач про Сталіна і власне в тих передачах і було наведено багато прикладів і документів про те наскільки та людина була жахлива.
    Цікаво, що німці визнали що Гітлер був тираном і а росіянам Сталін «отєц радной». Кому він радной? Тим хто відсидів чи тим кого розстріляли за його наказом? І не треба мені тут що він не знав що діється в нього в країні. Все він знав і є документи що він вказував кого знищити, а потім виконавців наказу було винагороджено різними орденами, грамотами і преміями.

• Подобається Подобається x 5
  11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А это о ком?Я лично ничего такого не говорил.Так что

12. - привет людям с Гамерики! :) Вы читайте самих людей "с Москвы" а не то, что о них и за них побрёхивают, и увидите, что ничего такого люди из Москвы не говорят. :)))

Очень, очень многие россияне ненавидят Сталина до глубины души. Но вот считают его хуже Гитлера для России (а есть и такие) только единицы маргиналов сомнительно российского происхождения, а ставят знак равенства - несколько побольше, и всё равно - незначительное меньшинство. Вы с этим спорите?

Я объяснял панам, как и вижу причины этого. Паны говорят, я брешу, и всё дело в ущербности русского народа. Вы с этим согласны?

13. сотник

сотник Well-Known Member

Как видите, прочёл.
    Прав Чупага, переписывание искажает текст.
    Мне самому было не по себе от содержания цитат. И я остановился.
    Ваша ссылка есть гарант чего?: «что «ничего не было» и нет?» Но в данном случае вместе с «грязной водой», если такова и была, «ребёнка выплеснуть» не удастся, так как это невозможно. Не цитаты определяют суть «русских вопросов», в данном случае «о русском народе». Характеристику "русскому народу" даёт реальное положение его дел. Оно почти катастрофическое (возможно, мягко сказано). Уже есть и такие оценки: «Россия умирающая страна». Что даё основание так говорить? .... Действительность.
    Воспринимаете?
    http://www.day.kiev.ua/300189
    Віктор Єрофєєв («Анатомия русской души»): «Відомо, що похуїзм — російська національна філософія. Основа всіх основ. Не Ломоносов, не Пушкін, не Толстой, не Ленін, а саме похуїзм опанував масами». «Похуїзм можна було б назвати російською версією європейського цинізму...» «Інвалід викликає в росіян спазм сміху, злобу та бажання прикінчити».
    Этот роман пока не прочёл. Цитаты из СМИ.
    С уважением.

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Ошиблись адресом. Было бы много чести.

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

Це все загострення пане Сотнику. Був у мене добрий приятель сирієць він міг годинами розповідати що самі бридкі люди на землі іракці та палестинці.
    Євреїв він напевно за людей не вважав.:)))

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так власне їх і чинаю.

А чому ви вважаєте що у них сомнітєльне російське походження. Я слухала і читала людей які власне присвятили увагу вивчення того питання.

Ну на рахунок того що російський народ ущербний, то за цілий народ я казати не можу але певні екземпляри поводяться явно зухвало і українців за націю не дуже вважають. Навіть серед моїх добрих знайомих є такі люди, які ніби нічого особистого проти мене не мають але водночас не вважають що українська мова це мова якою треба користуватись або її вивчати.
    Дуже багато людей і представників російсько-мовних ЗМІ, діяспори і тому подібне які власне зневажають все українське і не хочуть визнати те що Сталін робив в Україні це була така його мета, власне винищити нарід який мав свою особливість.

• Подобається Подобається x 6
  16. - ну так процитируйте, и они будут иметь бледный вид! Крыть-то им нечем будет. ;)
    - назовите кого-нибудь из них, кто считал Сталина хуже Гитлера для России и недвусмысленно об этом заявил. Я таких россиян вообще не припоминаю, но допускаю, что они существуют. Почему бы им не быть среди этнических немцев? На ветке про фашизм кто-то цитировал Кормильцева, он там гнал про своё желание уничтожить всех русских. Однако, россиянин (оказалось, что сам себя немцем считал). Но я могу чего-то (кого-то) не знать.
    - извините, мы всё ещё говорим о сравнительном отношении россиян к Сталину и Гитлеру или уже о недостаточном уважении одними экземплярами других экземпляров? :)))

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

- Как я могу признать, что Сталин чего-то хотел или не хотел? Поясните мне механизм такого признания, и одним "экземпляром", позорящим русский народ в Ваших глазах, станет меньше.

17. серега-очкарик

Полностью присоединяюсь.Будет два "экземпляра"

18. сотник

сотник Well-Known Member

Палестинец неправ.:)

19. серега-очкарик

И что теперь?Ерофеев истина в последней инстанции?Или эти цитаты вощли в резонанс с вашим отношением к русским?

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тобто архівні документи і свідчення людей того часу не вказують на те чого він хотів?

Механізм? Можна взяти приклад з німців, як вони признали свої помилки, перепросили і виплатили компенсацію тим які безпосередньо потерпіли від режиму Гітлера.
    В моїх очах російський народ ганьбить лишень російська влада. А он російська влада і ті хто на ура підтримують все що вона робить і видають все як єдину існуючу правду, то власне ті люди викликають в мене великий жаль і більше нічого.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)