"Сталин - эффективный менеджер" for Чернобылец и иже с ним

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ома, 30 січ 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

І можна додати думку селян.

• Подобається Подобається x 3
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Большоє відєтся на расстояніі;)...
    Росіяни ніколи не цінували ні любові, ні ненависті...Вони цінують лише силу...
    Та за Сталіна народ ніколи не їв досхочу...Мені мої мама з татом багато чого розповідали...Нормально наїлись вже за Брежнєва.
    Та нє, СРСР розвалився за панування КПРС, яку виховав Сталін, і радянську номенклатуру створив він. З усіма її найпідлішими рисами.

3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан Ромко! Я пишу о том, что СССР восстановил свой промышленный потенциал через 7 лет после окончания войны. Вы пишете о массовых недостатаках, которые я не буду оспаривать. Учитывая неоспоримые результаты - через 4 года после окончания войны была создана атомная бомба(вкупе со всей промышленностью, необходимой для её создания, включая и безумно дорогую и по нынешним временам технологгию разделения изотопов, доступную и ныне лишь нескольким странам, был налажен выпуск авиационной техники - реактивных самолётов, ракет, а в 1957 г. - запуск первого в мире (!) спутника - значит, невзирая на всё, что тормозило, на все указанные Вами недостатки, импульс преобразования был, выходит, колоссальной, невероятной силы! Непомнить результаты "менеджмента" по развитию промышленности и всего прочего на Украине за последние 19 лет? Или не надо? Опять во всём виноват вождь народов? Дык он уже 57 лет, как Богу (или кому там, по Вашей версии?) душу отдал.

• Подобається Подобається x 2
  4. Yarema

Пане Форей! Ви ж ерудована людина і не дурна, то чого ж пишете таку дурницю? Не могли німці скопіювати танк Т-34...Не захотіли, бо створили кращий - "Пантеру"...А він був НАБАГАТО СКЛАДНІШИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО, НІЖ Т-34. У Т-34 було дуже багато недоліків: тіснота, погані прилади спостереження, паливні баки в нишах по бортах, що перетворювало танк в пекло для екіпажів, досить жорстка підвіска тощо...Але все це перекреслювалось простотою і придатністю до масованого виробництва...Такими ж якостями відрізнявся "Шерман"...А "Пантера" була набагато сильніша і Т-34, і "Шермана", мала плавний хід, чудову гармату, досить товсту броню, прекрасні прилади спостереження і зв'язку, чудові умови для екіпажу...Але була дорога і набагато складніша ніж Т-34 і "Шерман"...То як Ви можете стверджувати, що німці не могли скопіювати набагато простішу машину, коли вони створили "Пантеру"? Це ж нонсенс.

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

6. Yarema

Якою ціною все це було досягнуто? І чи хотіли б Ви особисто заплатити таку ціну?:sad:

7. Romko

Направду,Солонін має рацію...
    "Новая Россия - между Сталиным и Гитлером"

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Уважаемый Yarema вы забыли что Т-34 средний танк и год выпуска роль не мало важная. А тигр и пантера, тяжёлые танки. И им под стать ИС-3 и КВ. И ещё Т-34 все еден. Нравится вам всё немецкое? Хвалите как будто они для путешествий нужны, а не для войны. ;)

9. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Один раз сбрехнул кто-то и пошли копипастить.Никто его не переименовывал,разве что сами "оппозиционные СМИ"

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан Ярема! Я уже несколько раз говорил Вам кто здесь "пише таку дурницю". Если не хотите верить мне, проверьте Гудериану, фамилия которого Вам должна быть знакома. С удовольствием приведу цитату из его книги: Дать ссылку на его книгу "Воспоминания солдата", откуда эта цитата взята, или поверите, что она оттуда?
    Вы хорошо так написали о достоинствах и преимуществах Пантеры, как будто сравниваете Мерседес и Жигуль. Я, поверьте, не хуже Вас знаю и достоинства, и недостатки наших и немецких танков. Между прочим, немцы лучшим своим танком считают всё-таки Тигр. Так вот, на Пантере с её плавностью хода и комфортом всё-таки не в гости ездили. И пушка у неё была с бОльшей скоростью снаряда, и прицелы лучше, и система аэрации башни после выстрела. Только не Пантера проехала по улицам Москвы, а Т-34 - по Берлину. Там я его видел в Трептов-парке. Видел и Пантеру в Москве - в музее на Поклонной горе. Если у Вас есть аргументы на сей счёт, с удовольствием их опровергну.

• Подобається Подобається x 1
  11. сотник

сотник Well-Known Member

Цитата: "Правда" об их якобы равенстве в монстропалачности не объяснит их выбора союзника во Второй мировой...=== кінець цитати

Це ствердження Невстранця зразковий приклад маніпуляції, до якої постійно прибігають дійові особи, зокремо на державнім рівні, - адвокати Сталіна і сталінізму, який зараз, не отримуючи відсічі, міцніє в Росії. Вони змушені прибігати до маніпуляцій – тобто брехні, бо бояться правди, тому що «живут по лжи».
    За підтримкою СРСР, вступив в війну з Францією, Англією..., а потім випередив нападом свого спільника, Гітлер сам визначив союзника західних держав.

---------- Додано в 10:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

Для адвокатів Сталіна і сталінізму. Наразі стосується особисто вас.

Російський пісьменник, фронтовик Віктор Астаф’єв колись написав: «Усі ми, всі наші гени, кісточки, кров, навіть гімно наше просякнуті були часом і повітрям, створеним Сталіним».

12. Чупага

Чупага Well-Known Member

Це (моно)російськомовних, які не мали доступу до емігрантських авторів стосується.
    Внього інформаційна безпека діяла може і терміна такого не знав але працювало.
    Деякі товариші хочуть повернути. Сталіна лають але методи управління одобряють.Іншимі методами управляти не виходить.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Парадокс ситуации в том, что наши ура-патриоты ярко выраженные сталинисты по духу.

14. iso

iso Well-Known Member

сказав Степанич, вішаючи черговий ярлико_О

• Подобається Подобається x 1
  15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Это Вы сами придумали или Вам сказал кто-нибудь?

16. сотник

сотник Well-Known Member

Виключно до поширення вашого кругозіру:
    Чаадаєв: «Росія – це цілий особливий світ, покірний волі, бажанню, фантазії однієї людини… У всіх випадках – це уособлення сваволі. На противагу всім законам людського співжиття Росія простує тільки в напрямку свого власного поневолення і в напрямку поневолення інших народів».
    Изречение Петра Первого, перед датским посланником Юлием в 1710 году:"хочу сделать из скотов людей"( это, он о своих подданых).Цитаты из русской книги. За триста лет поменялась только одежда.
    Тургенев: «Русский есть наибольший и наинаглейший лгун во всем свете.»
    Аксаков: «Ох, как тяжко жить в России, в этом смердючем центре физического и морального разврата, подлости, вранья и злодейства.»
    Патріарх Кирило: : «Ми визначаємо, що добре, а що погано, виходячи з цінностей руского миру».
    Ленин: : «Морально все, що служить справі пролетаріату».
    Горький: «Наиважнейшею приметою удачи русского народа есть его садистская жестокость.»
    Пушкин: «Народ равнодушный до наименьшей обязанности, до наименьшей справедливости, до наименьшей правды, народ, что не признает человеческое достоинство, что целиком не признает ни свободного человека, ни свободной мысли»; «розташування Росії в Європі — помилка географії».
    Як до мене, то важко писати. Досить.

17. Степаныч

Чому ярлик? Назвав речі своїми іменами. Якщо людина вважає себе істиною у останній інстанції і вважає, що усі повинні жити так, як вона це бачить, це і є сталінізм/ленінізм/більшовизм... Диктаторство, одним словом.

18. Romko

Я завжди кажу - істина є факт.
    А трактування цього факту істиною не є.
    Мій дід вбивав ворогів.
    Енкаведистів,совєцьких солдатів,сексотів....
    Для мене і тих,хто боровся з совєцьким режимом - він герой.
    Для потомків тих енкаведистів і сексотів - він бандит.

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Здесь в Бендерах главный начальник комендант крепости генерал-лейтенант Ольшевский, человек добрейший, толстейший, русский человек в полном смысле, т.е. представляющий в себе соединение мужества, добродушия, радушия, простоты, смирения с тем, что составляет необходимую принадлежность всякого русского человека действующего, не в крестьянской общине живущего. -- Ах, как тяжело, как невыносимо тяжело порою жить в России, в этой вонючей среде грязи, пошлости, лжи, обманов, злоупотреблений, добрых малых мерзавцев, хлебосолов-взяточников, гостеприимных плутов -- отцов и благодетелей взяточников! Не по поводу Ольшевского написал я эти строки, я его не знаю, но в моем воображении предстал весь образ управления, всей махинации административной.
    Аксаков.
    Переводы на советскую бывают очень кривые .Лучше уж с ятями читать.

Останнє редагування: 28 лют 2011
  20. Степаныч

Немає логіки. У такому випадку для нащадків Чикотило чи Онопрієнко міліціонери, які їх заарештували, бандити? Та й взагалі. Не нам, нащадкам, судити тих, хто боровся за радянську владу, і тих, хто боровся проти. "Пани чубуться, а у холопів чуби тріщать"(с). І з того, і з іншого боку було багато ідейних, багато обдурених, багато заляканих... Не про цих простих людей мова. Мова про негідників-поводирів, які заради втілення у життя своїх ідей йшли по трупам.

а де твій аватар? :)