авжеж...проходять роки, віка, епохи...чого б не змінюватися...? ви мене що екзаменуєте? ничего он не может...только в своем мирке...
тебе мало примеров? 1 человек может перевернуть ту или иную сторону мира... и это может сделать каждый... просто нужно до конца идти
до какого конца нужно идти человеку. чтобы изменить ход событий, истории? разве, что ты обладаешь исключительными познаниями в построении мира...это ближе к богу, на мой взгляд..
Да при чем тут ваш бог? при чем? изобретения выдуманы всем сообществом, или личностями? великие произведения искусства сделаны всеми, или отдельными личностями? раскрыть себя надо, а не на диванах жопы греть. когда все работают - появляется та самая стабильность, ибо каждый занят СВОИМ делом.
Зміни можуть відбуватися ривками, то швидше, то повільніше, іноді і зовсім зупинятися. Стабільність - це добре налагоджений процес. Може бути з поступом уперед, а може і тупотінням на місці.
На мою думку, реформи і стабільність - антиподи, реформи порушують стабільність, але реформи проводять заради майбутньої стабільності більш якісного рівня. (Ой, Гранде, щось ви мене провокуєте висловлюватись як професор!
Як провокатор прошу відповісти. Ви знаєте хоча б один нарід, країну які б мали одну кінцеву мету, досягнувши якої можна було б констатувати, що все омріяне досягнено і в подальшому реформуванні більше потреби не виникатиме ніколи? Тобто, наступає повна і остаточна стабільність?
Ви надто тупенький щоб приймати участь в дискусії на завдану тему. Хоча я і не в праві вам забороняти. Дякую за увагу.
Ваш страх перед "мєнтами" показовий. Навіть перед колишніми. п.с. А тупіше колишнього прокурора і трошки судді ?
Ні, не знаю. Повна і остаточна стабільність - це застій. (Не знаю, чи застій це правильно, але ви зрозуміли.)
Вот лучше скажи- что такое " Сталий розвиток "..??? Уж больно это словосочетание полюбилось ПРдунам...повторяют ..денно и нощно... Но ни один не сказал-шо ж это такое...???
Це те ж саме що і стабільність (в політиці та економіці) в тупих савєцьких головах. Тобто пустий звук, в суть якого ніхто вникати не хоче, або не здатен. Не дивно. Бо це слово сполучення звучить більш солідно чим наприклад "всьо путьом" чи "косити лаве".
Не можна. Не маю потреби, хоча і володію кац.язіком. А те що ви не розумієте слов"яноських мов і українською як однією із них, зайве свідчення того, що ви до слов"яноства не маєте жодного стосунку. До речі, це також багато що пояснює відносно вас. Ну там освіта, і т.ін.