Так от в тому і суть що їх тре шукати. А на радіо ринку нема. Де ще можна з користю пошукати не знаю. І до речі я підозрюю що ферорезонансні суттєво дорожчі. Я розумію що хороша річ не може коштувати дешево але стільки я не готовий платити.
Можу дати запит. Напишіть в приват яка потрібна потужність цікавить. Ферорезонансні дуже важкі і гудять при роботі, ціна набагато вища від релейних чи серво.
Уважаемый фантом скажите Вас с какого курса выгнали с вашего технического образования ШИМ это широтно импульсная модуляция и как правило преобразование напряжения в подобных схемах происходит с частотой 10-30кГц и скорость реакции там соотвецтвующая. Помехи в сети вызванные сваркой или другим прибором немогут пролететь на выход стабилизатора так-как он гальванически развязан. Если у вас они пролетают то это так называемый ступенчатый стабилизатор (на реле, симисторах, тиристорах) а плавная регулировка выходного напряжения навено делаеться ещо на одном симисторе, только это называеться не ШИМ а фазовое управление. Если это так то ваш прибор сам вносит икажения в сеть и неменее 5%. И последнее как Ваш стабилизатор может реагировать на изменение входного напряжения со скоростью 10мс эсли только на измерение напряжения необходимо затратить не менее 20мс (методы измерения сигналов 2курс пту техникума института)
релейні - то недобре, бо недовговічні, а серво - інерційні, феро - шумлять. Залишається єдине - тиристорні.
Кому потрібно купити стабілізатор, можу втюхати китайського виробника FORTE. Стабілізатори різної потужності, однофазні та трифазні, релейного типу і з сервоприводом. Переваги з поміж інших це невисока ціна. Є гарантія і сервіс у великих містах України в т.ч. у Львові.
Не треба, мав я такого -- "дестабілізатор напруги" при чому конкретний. Моїх нервів вистарчило рівно на два тижні, далі -- повернув назад у магазин, де купував. ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Вони гудучі, мають вузький діапазон стабілізації, спотворюють синусоїду і працюють лише під навантаженням, без нього гріються. Мій знайомий на Драй-Хмари теж думав, що то річ. Дістав ще радянський, думав ого-го, сила! А потім вирішив -- краще жити без стабілізатора, ніж зійти з розуму від гудіння (він його з підвалу чув). І з тих пір його стабілізатор пішов по руках.
ну в місті вони практично не потрібні, хіба що під час грози. А десь на хуторі де напруга скаче 180-250 v це навіть дуже потрібна рі.ч. ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ---------- Кому треба можу продати три дуже гудучих, але надійних радянських стабілізаторів напруги від 180 до 320вт.
Настав час і для мене. Тре стабілізатор і я зупинив поки свій вибір на ось цьому: http://accent.lviv.ua/index.php?productID=198 на 10 квт. Має хтось досвід використання такого стабілізатора?
я теж такий купляв на сайті силка гуугля.ком.уа там доречі є і непоганий опис про нього на українські! ---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ---------- Непогані стабілізатори, правда вони спотворюють синусоїду вихідного сигналу, китайські лампи можуть гудіти, хлібопечі перестати працювати, і ще різні приколи, тому вибери краще ступеневий, і все буде гуд На оцьму сайті є широкий вибір різних виробників, матимеш бажання подивись гуугля.ком.уа рекомендую!
Себе на дачу поставил этот Стабилизатор напряжения однофазный бытовой АМПЕР 12-1/32A Элекс купить от производителя, боялся, в основном, за холодильник, так как он работает даже когда уезжаю. Минус оказался в том, что, оказывается, стабилизаторы хавают киловаты даже без нагрузки.
ось такий треба для холодильника АСН-600 - lvt.ua ось такий для телевізора і компютера Стабілізатор напруги - lvt.ua або враховуючи не велику різницю в цінуі можна всі брати АСН-600 - lvt.ua хоча хто трошки багатший оже брати такі АСН-350 С - lvt.ua Автоматичний сімісторний регулятор напруги АСН-350 C призначений для роботи з побутовими електроприладами з потужністю споживання до 350 Вт від мережі 220 В, 50 Гц забезпечує автоматичний контроль і регулювання напруги мережі, а також захист від зниженої і підвищеної напруги та високовольтних імпульсів. АСН-350 C призначений у першу чергу для покращеного захисту систем керування автономного опалення та іншої електроапаратури з асинхронними електродвигунами загальною потужністю споживання до 350 Вт (пусковою до 900 Вт). Усе львівське - тка що підтримуй наших. І доречі це реально найкращий варіант на ринку ! і його варто брати не тільки тому що це Львів
а можна не парити собі мозок і просто вткнути вилку 220 інше положення, експерементально визначивши в яке.
Огляд стабілізаторів напруги – типові моделі Ферорезонансні однофазні стабілізатори напруги Один з найстаріших типів побутових стабілізаторів напруги. Ферорезонансний стабілізатор складається з дроселя з насиченим сердечником, дроселя з ненасиченим сердечником (що має магнітний проміжок) і конденсатора. В даний час застосуються досить рідко через цілий ряд істотних недоліків. Недоліки: Високий рівень шуму Вузький діапазон вхідної напруги (176-256В) Спотворення синусоїдальності вихідної напруги Високий рівень завад в мережу Велика маса Великі габарити Обмежена перевантажувальна здатність Недопустимість перевантаження Обмеження по типу навантаження Високий рівень споживання електроенергії.
це не стабілізатор , це відсікач. Стабілізато це щось ось таке Стабілізатор напруги РЎРќ-300-С… для холодильника або таке АСН-350 С - lvt.ua