Відповідь: США vs Канада В нас перевіряють. Набрешуть - вішають. Дуже добре пиво між іншим. А Бельгійські є і на 14-16. А я випробовую на свій шлунок, він у мене найкращий деґустатор.
Відповідь: США vs Канада Та на здоров*я, я ж нічого проти не маю. Просто вважаю направду що більше 5-5,5% алкоголю в пиві то вже не пиво, а щось трохи інше, не кажу що то погано, але просто інше. А стосовно бельгійських, колись частували такими мене, і ще там були з різними присмаками...:no: Ну не подобається то мені, то як кава є зі смаком того, зі смаком сього. Кава має бути кавою, а пиво пивом.
Відповідь: США vs Канада Щось від Гамерики перейшли на пиво насправді "кожна жаба своє болото хвалить". чув, що українські емігранти називають себе: - в америці "ukrainian americans" - в канаді "canadian ukrainians" Тобто в штатах нарід більше уніфікується, ложе руку на серце і співає гимн, а в канаді троха інше. народу приїжджого повно, але він не стає зразу кимось іншим. То і двомовні програми уряду і все таке. Нюанси є всюди. Але те що вони "не любляться" то факт.
Відповідь: США vs Канада http://www.youtube.com/watch?v=BRI-A3vakVg Додано через 31 хвилину http://www.youtube.com/watch?v=9vxDDcTc64c&feature=related
Відповідь: США vs Канада а я про що? вони не соромляться, що "місцевих" в них не дуже більше як в Австралії а гамерикани - то ні. вони всі один народ.
Відповідь: США vs Канада Та аж такої сильної різниці немає. Між Мексікою і США там вже справді дуже сильна різниця. А самі люди в Америці поколіннями тримаються своїх коренів. Греки є греками, вірмени вірменами, німці німцями і.т.д. Вже тільки ті що дуже намішані на протязі 150-200 років то вже більше американці хоч більшість з них протестанти. Сімя моєї бувшої нареченої з штату Висконсин; то вони туди драпа дали ще 19 ст з Прусії від Фредеріка І, не знаю що у них там зашло але мусіли тікати дуже далеко. Так вони до цих пір прусаки хоч і католики. І живуть в католицкій частині штату де в основному німці, поляки і французи. Вже моя бувша наречена була сумішшю прусько-французькою. А решта її родичів таки були такі німці що аж ну. Так мені зраділи казали покійний дід вернувся. Веселі люди... :D
Відповідь: США vs Канада Та проблема була тою що вона мене не любила а її не любив. Крім того вона боялась їхати жити до Львова. Жінки з Європи менше бояться, а американки таки бояться. Я розумію... тяжко.
Відповідь: США vs Канада A Little Canadian Humo(u)r, Forget Rednecks, here is what Jeff Foxworthy has to say about Canuckians If your local Dairy Queen is closed from September through May,you may live in Canada. If someone in a Home Depot store offers you assistance and they don't work there, you may live in Canada. If you've worn shorts and a parka at the same time, you may live in Canada. If you've had a lengthy telephone conversation with someone who dialed a wrong number, you may live in Canada. If 'Vacation' means going anywhere south of Detroit for the weekend, you may live in Canada. If you measure distance in hours, you may live in Canada. If you know several people who have hit a deer more than once, you may live in Canada If you have switched from 'heat' to 'A/C' in the same day and back again, you may live in Canada If you can drive 90 kms/hr through 2 feet of snow during a raging blizzard without flinching, you may live in Canada. If you install security lights on your house and garage, but leave both unlocked, you may live in Canada. If you carry jumpers in your car and your wife knows how to use them, you may live in Canada. If you design your kid's Halloween costume to fit over a snowsuit,you may live in Canada. If the speed limit on the highway is 80km -- you're going 90 and everybody is passing you, you may live in Canada. If driving is better in the winter because the potholes are filled with snow, you may live in Canada. If you know all 4 seasons: almost winter, winter, still winter, and road construction, you may live in Canada If you have more miles on your snow blower than your car, you may live in Canada. If you find 2 degrees 'a little chilly', you may live in Canada If you actually understand these jokes, and forward them to all your Canadian friends & others, you definitely live in Cana
Відповідь: США vs Канада От тема така цікава, так нє, треба англійською писати... а я через кожне друге слово шпортаюсь...
Відповідь: США vs Канада Переклад для Самойловича(довільний, мій) - забудьте про рагулів(Rednecks), ось що Jeff Foxworthy має сказати про канадійців. - якщо ваш Dairy Queen(морозиво , соки , гамбурґери)є закритий від вересня до травня - ви живете в Канаді. - Якщо хтось в Home Depot (господарський і будматеріали магазин)запропонував вам допомогу ,але не працює там- ви живете в ...й - якщо ви вбрані в шорти і в parka(пухова куртка з капюшононом, по- нашому "Аляска")одночасно - ви живете ... - якщо ви мали продовжену телефонну розмову , з тим хто помилився номером -- ви ..... - якщо " вакації"( в значенні - тепло)означає поїхати де небудь південніше Детройту - ви .... - якщо міряєте відстань годинами - ви .... - якщо ви знаєте кілька людей, що збили(автом) оленя(колзулю)більше ніж раз - ви ... - якщо ви (в авті) міняєте від тепла до кондиціонеру , в цей самий день , і назад - ви ... - якщо ви їдете 90км/г через 2'(приблизно 36см) снігу під час завірюхи добровільно(довільний переклад) - ви... - якщо ви поклали сигналізацію в гаражі і в хаті , але залишили це незачинене - ви .... - якщо ви залишили теплий светер в авті і ваша жінка знає ,як користуватися ним -ви.. - якщо знак на дорозі показує 80км/год - ви їдете 90 , а всі решта вас обганяють -ви... - якщо зимою їзда приємніша , тому що , ями заповнені снігом - ви ....(від себе- дурний жарт , бо в Канаді добрі дороги) - якщо ви знаєте 4 пори року : майже зима , зима , ще зима і дорожні роботи - ви ... - якщо на вашій снігоочистній машині більший кілометраж ніж на вашому авті - ви ... - якщо +2С ви ввжаєте "трохи прохолодно" , то ви ..... - І якщо ви зрозуміли ці жарти і послали дальше до всіх ваших канадійських друзів і інших , то ви точно живете в Канаді.