СС "ГАЛИЧИНА"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Саша Львовский, 13 тра 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви самі таке можете уявити? Хіба що з десяти метрів стріляти - буде 100% попадання. А так зубилом орудувати - вашим морякам самим руки-ноги повідриває. Я розумію що людей не жаліли за тов. Сталіна і техніки мало було, але не до такої ж степені.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пан хоч приблизно уявляє систему запирання ствола в артилерійських гарматах?

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, уявляє пан, а пан?

4. VasMT

Так, тому і можу припустити, що ініціювання капсюля могло проводитись за допомогою "зубила".

• Подобається Подобається x 1
  5. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Із більшості останніх дописів можна створити нову гілку:"Легенди радянської доби". Я нехочу образити тих, хто в це вірить, адже багато легенд створювалися на основі реальних подій, але як і всі легенди вони оздоблені великою кількістю вигадок.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вірю, а ви би таким займались? Розказують що по траншеям всі розбігались, але той що з кувалдов мабуть не встигав ніяк.

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Та це навіть не легенди, а тріпотня якась пацанська на військову тематику, при чому всі страшно ділові, ради немає, хоч комісовані через поганий зір.

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Можна! Бо танкова гармата є закінчений вироб, з механізмом відкату...Але доведеться робити саморобний лафет...До речі, колись читав, що у партизанів, в великих з'єднаннях були і непогані ремонтні майстерні, що ремонтували зброю і, навіть, робили власну, винайдену народними умільцями...

8. Полковник

Полковник миється в бані

Ладно.
    Специально для Вас.
    Танк УПА, надеюсь, Вы трепотнёй не назовёте.

http://maximrussia.net-genie.co.uk/entertainment/weapons/487599/article.html

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ----------

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І що? В чому тут може бути міф? Якби написали що цим танком вояки розстрілювали ворога з 100% попаданнями протягом двох місяців, приводячи в дію смолоскипом і кремнієвим замком і його не могла розбомбити авіація, бо він просто перевертався як ванька-встанька - то це був би міф.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Не.
    Никаких мифов.
    Использовали для уничтожения польских поселений.
    Т.е. стариков, женщин и детей из него расстреливали.
    Как обычно, короче.
    Без всяких мифов.

11. Moskva

Moskva Well-Known Member

А кстати, хорошая идея! Спасибо, господин Чернобылец!:)
    Вот сейчас уже от имени примерно сотни Россиян, которых лично знаю (я показывал им эти обсуждения. Половина из них - Москвичи) приношу искренние и глубокие извинения Украинцам за Ленина, за Сталина, за жесточайшие репрессии, за коллективизацию, за депортацию, за два жесточайших голода (это в хлеборобном-то краю!).

P.S. Ко всем вышеперечисленным безобразиям мои предки никакого отношения не имели. Наоборот, - и самим досталось аж по самое "не могу".

12. VasMT

В таком случае почему бы не извинится и за Мамая, Карла и Адика? Делов то... Извинился и спи спокойно...

• Подобається Подобається x 3
  13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  14. Moskva

Moskva Well-Known Member

Мамай - не наш.
    Кто такие "Карл" и "Адик" - не понимаю.
    А сплю я и так спокойно.:)

15. Moskva

Moskva Well-Known Member

ВА-А-АУ!:)
    Из твоих уст это звучит, как комплимент.:good:
    Спасибо, Полковник!

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

17. Moskva

Moskva Well-Known Member

Напоминаю, это - Украинский форум. И мой пост обращен прежде всего к Украинцам. На Белорусском форуме я точно так же извинился бы перед Белорусами, на Казахском форуме - перед Казахами, и т. д.
    Вы же сами идею подали:). Она показалась мне вполне здравой.

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А перед свиньями, курами, рыбой, солнцем и землёй. Извинится не забудьте.:)

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це стрийський вар'ятський діалект.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)