Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" иллюстрации к теме. http://uaimages.com/images/402135jidi.jpg http://uaimages.com/images/78491jid03.jpg http://uaimages.com/images/339840jid01.jpg
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Одессите, я бачу вам сказати сьогодні нема чого, то Ви малюнки постите по декілька разів? Модератори в захваті будуть, повірте ...
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" А тут колись був такий "LL" - чи то мент, чи то пожежник з Луганська - так він тільки постив картинки і - жодного свого слова. Соломія його прозвала "аналфабетиком".
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" про действия 14-й дивизии СС "Галитчина" с опросом очевидцев и непосредственных соучастников. "Мы всегда поражались мужеством и беспредельным отчаянием этих парней." - Отто Фрайберг, ветеран СС. "Если на участке фронта наступала дивизия "Галитчина" всегда, непременно, войскам на этом участке придавалось двухкратное усиление, потому что всегда, постоянно существовала угроза прорыва фронта - что неоднократно и происходило" - зам. коммандующего Южным фронтом генерал-майор Гамарин "Когда мы сидели в окопах под обстрелом - эти парни постоянно ходили в атаки - более достойных солдат я в жизни своей не видел!" Гельмут Шайхнер, ветеран СС, дивизия "Адольф Гитлер" "Если мы знали, что на нашем участке фронта наступает 14-я дивизия СС (Галитчина - прим. ред.) - то принимали повышенные меры к обороне, с других участков фронта снимались целые танковые соединения" - М.Ю. Коротков, начальник политотдела Южного фронта ---------------- немчики рассказывают.
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Я дуже вдячний Саші Львовскому за те, що він виклав на початку вітки таку скурпульозно проаналізовану і змістовну інформацію про "срєднєстатистических бандєровцев", почерпнуту з не менш поважного ресурсу. Це, з одного боку, показало, за кого він має всіх присутніх на даному форумі (тупі і примітивні лохи), з іншої сторони відобразило й його власну суть (***). Здається, всі аспекти даної теми вже обговорили. Чим так цікава ця тема особисто вам? Ви хочете компенсації від Шухевича за всіх замордованих в світі євреїв? Взагалі, чому завжди ставлять питання так: євреї в Україні мають рівні з іншими права? Може пора поставити питання так: надати українцям такі ж права, які мають євреї?
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Очень показательная фраза. Хочется отметить, что Википедия в частности (не смотря на очень хорошую информацию относительно отдельных тем) и интернет вообще изобилуют массой мягко говоря неправды. Поэтому советую с осторожностью приводить ссылки, особенно на русскую и украинскую вики. А насчет ссылки на Полищука, то, поверьте мне, этот автор не стоит внимания, поскольку известен подтасовкой фактов. Не одноразовой.
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Наприклад http://www.lvov-emmigrant.sitecity.ru/ltext_2611110338.phtml?p_ident=ltext_2611110338.p_2201145459 Ну і де тут серед німців хоч одне українське прізвище?
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" А кто как относится к Нюрнбергскому процессу, который осудил фашизм, а соответственно и СС Галичину, этого решения никто до сих пор не отменил.
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" У самому рішенні процесу ніде не згадується пряме засудження дивізії "Галичина". Крім того, як би він засудив її, то чому тоді американці не видали воїнів цієї дивізії Сталіну, як це вони зробили із значною частиною власовців?! Щиро кажучи, такі питання на маю думку повинні обговорити прямі нащадки воїнів дивізії та її "жертв". Потім це все опрацювати, поставити остаточну крапку і заборонити більше порушувати цю тему з таких позицій.
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Полковнику,та почитайте: Але у повоєнні часи на Заході "бойовий шлях" дивізії ретельно перевірили на предмет встановлення за нею воєнних злочинів. Після перевірки військовослужбовцям дозволили проживання в США. Слід додати, що дивізія СС "Галичина" з порядковим № 14 у військах Waff en — SS нічим не нагадувала елітні есесівські частини, які формувалися з фанатично відданих нацистській доктрині німців і заплямували себе воєнними злочинами. Вона нічим не відрізнялася від інших дивізій СС, укомплектованих уродженцями окупованих гітлерівською Німеччиною країн. Історія дивізії СС "Галичина" висвітлена у багатьох книгах, тоді як про існування двох російських дивізій СС (порядкові номери 29 і ЗО) мало хто здогадується. http://www.poshuk-lviv.org.ua/press/oun-upa2-10.htm#9
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Видимо, это второй ключик! Ув. Ромко. НИКТО об этих "русских" дивизиях в России даже не вспоминает. Да, был ПОЗОРНЫЙ случай. Да, давно был. Что об этом СЕГОДНЯ говорить? Лично Я своих сыновей не буду воспитывать на "подвигах" РОА! Я про прадеда и про деда рассказывать буду - офицерах Красной - Совктской Армии! Это МОЯ позиция. А Ваша - Бог Вам судья. ИМХО.
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" А моя - з гордістю згадувати про мого діда - провідника ОУН-УПА. Так що залишимось на своїх позиціях.
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Не хотел отвечать...., НО, позвольте вопрос? Насколько долго Вы будете историю своего Деда передавать Вашим потомкам? Насколько ЭТА История будет способствовать объединению НАРОДА УКРАИНЫ?
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Я тільки що приїхав з Польщі.Так ось у них варто повчитися,як зберігати історію своїх предків.Кожен поляк пам"ятає історію кількох поколінь свого роду. Прошу Бога,щоб так було в нас.Народ,що забуває свою історію,своїх предків,перетворюється на бидло,яким легко керувати.