О, Господи...Что за бред... Это как - превратил в заложников? Может пархатые большевистские казаки гнали перед собой мирных жителей в виде живого щита? А как надо было - сдать город - на "милость победителя"? ТАК этот победитель показал свою милость - в том же Львове - уничтожая его мирных жителей... Или - вам про это ничего не известно?
і полонені були, і власівці були, але ж НІХТО ЇХ НЕ ГЕРОЇЗУЄ !!! Відчуйте різницю ---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ---------- Як це?! А , зрозумів, кровожадні москальскі війська поїдали мирне населення, і завдяки цьому були спроможні стримувати німецькі дивізії. Я правильно вас зрозумів?
Я теж стримано ставлюсь до дивізії "Галичина". Ну на форумі "Свободи" люди протилежної думки, довго доводили мені що дивізія самотужки стримувала наступ ледь не десяти радянських армій, а потім забанили.
Ну і Хтось вважає СС Галичина героями, замовив рекламні щити, його справа Он Путен пам"ятник Маннергейму відкривав
Наконец-то Вы оценили свои посты... Молча, людоеду Сталину на людей было наплевать... Хуже, они морили их голодом... Надо было эвакуировать мирное население, но Ваша любимая Красная Армия драпала так, что... Ну, сами знаете. Дуже смішно... Прочитайте, може не будете задавати цинічних запитань. http://otherreferats.allbest.ru/history/00077698_0.html Промышленность Ленинграда в годы блокады (сентябрь 1941 г. - декабрь 1943 г.)
Ну, понеслось, давай теперь блокадников обгаживать. Я тоже Вам рекомендую почитать. Почитайте первый пост этой ветки. Земеля Ваш написал.
Рапортую . Сьогодні, напередодні девятого мая, у пошуках історичної правди чесно сходила "у тил до врага" . Закачала собі серію документалки "Война в лесах", Росія, 2008-2009, присвячену розслідуванню участі республік колишнього СРСР у співпраці з нацистською Німеччиною у другій світовій. Отже Фільм 1. "Зимнее волшебство. Неизвестная трагедия" - про "поганих латишів". Фільм 2. "Оккупация по-эстонски" - про "поганих естонців" Фільм 3. "Под литерой «D»" - про "поганих литовців" Фільм 4. "Белый орёл против чёрной свастики" - "про поганих поляків" Фільм 5. "Позорная тайна Хатыни" - "про поганих українців" Фільм 6. "Роман Шухевич: Герой или злодей?" - "про поганого українця" На третьому фільмі відчуття дежавю було вже стійким і непереборним - однотипні фрази, кліше, маніпулювання фактами, передбачувані висновки, один і той самий сценарій фільму, гасла і т.д. Соромно признатися (мільйони ж людських життів загублено), не могла стримати усмішки. Шкода потраченого часу, а хотіла отримати якусь нову інформацію. Професійно треба проводити пропаганду, господА! Або не проводити взагалі, бо має зворотній ефект. Вкотре переконалася, що "правда" у кожного своя.
Не тільки "МЬІ" і не тільки СС Галичину) Москалів за німців воювало набагато більше,навіть у % до населення
Там не ходять парадами в честь прихвостнів а тут зато не героїзують Сталіна, на чиїй совісті початок другої світової ніхто не ідеальний
А что за день вчера был? Постный? ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- Я - сталина не героизирую. А "мы" - вполне и к моей семье относится - оба деда и старший брат отца - воевали в КА.
Так і я СС не героїзую просто не варто дивуватися що якщо в РФ/сході України знаходяться люди які вважають Сталіна героєм, чекістів, то такі самі і тут знайдуться, тільки для них герої будуть СС Галичина