Може і так....хоча коли наступали німаки то кухні поспівали вчасно....а швидкість відступу совЄцкої армії теж була феноменальна....
Кого - с кем? Вы, случаем, не ассоциируете себя с немцами? Я никогда не писал, что немцы - плохие солдаты. Однкож - война - не олимпийские игры. Тут надо побеждать, а не участвовать. А мое замечание о "вшивом воинстве" - касалось исключительно "сс галичина", которая в превом же бою с КА - под Бродами была практически уничтожена...
По-моєму найкращі в світі. Це правда, але вони насправді не кидали все на світі і розбігалися, як румуни і італійці. Я думаю стримувати хоч пів-дня атаку, коли лавина свинцю і осколків сиплються з усіх сторін - це вже неабищо, не кожен здатен на це.
Вопрос подразумевает два ответа - а) немцы и не собирались его брать - а просто пугали... б) немцы его ТАКи взяли - но "москали" эасекретили этот факт...
Це не критерій, я себе завжди намагаюся поставити на місце того, про кого говорю. А ви себе поставте, не напудите в штани?
Вот, честно, лично я напуду. Идёшь себе лесом, а тут, бац, удавочка сзади и тянут, тянут сильно из-за спины. Напуду, точно.
ще варіант: викладаєте ви в школі математику, а тут у віконечко граната бац. ви вже уявили себе на місці вчетеля?
Та то такий товаріщ що йому все одне й те ж. УНР-УПА, СС-УСС, то все зле, а радянська влада, атеїзм, православіє, то файне
Ой! Неужели напутал? Удавочкой это УПА? Верно? А СС Галичина, это которые разбежались, Советский Флаг увидев? Спасибо. Исправлюсь.
ахахаха як тішить отакі речі читати Особливо про "разбежались" Та стільки москалів, скільки здалося в полон в 1941 році, напевно взяти всіх полонених за всю історію людства докупи, то й то їх буде менше, чим полонених москалів сорок першого. СС Галичина хоч не дезертирували, хоча такий вчинок міг би бути логічним
Есть ещё третий: Сталин за счёт голода и жизней мирного населения, которое превратил в заложников,сдерживал немецкие дивизии. Потом это назвали Великим подвигом. Но мёртвым от этого легче не стало....
Та, безкінечна розмова. Як завжди логічно виходить що пальма першості по відвазі і героїзму належить військам НКВС - якби не вони, то вперед ніхто не біг би з радянським прапором, і відповідно ніхто не "розбігався" б.
Откуда дровишки? Вы про заградотряды? Там не было НКВД. Читать надо больше, а не жидовские байки слушать.
По любе. Виключно любов до товариша Сталіна вела на ворожі амбразури. Ну ще може трохи комісарські 100 грамів