СС "ГАЛИЧИНА"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Саша Львовский, 13 тра 2007.

1. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Полковник-ВЫ что не видите-что никто ничего вам толком не скажет и аргументов НЕ приведет.Назовут вас в очередной раз москалем,нахамят и более ничего.Вам это нужно?:scratch_one-s_head:
    P.S.Модератор вместо аргументов,вам клип поставит-с намеком-что у вас мозгов нет!:scratch_one-s_head:

2. Полковник

Полковник миється в бані

Нету, нету мозгов, вот и спрашиваю - сколько человек было в полку дивизии СС "Галичина"?

Я, как россиянин, не чипляюсь.
    Мне интересно - сколько человек было в полку.
    Если Вам про части НКВД интересно, то можно это обсудить в другой ветке.

3. NikolayLW

Да откуда им убогим знать?
    Они что что то читают, или в армии служили?о_О
    Да они даже не знают сколько в роте военнослужащих,не говоря уже о вооружении.Они не догадываются что в 1944г перед бродовским котлом полки получили новые номера 29 30 и 31,про арт. полк даже не слышали про курень флюзелеров(разведчиков)наверно только сейчас от меня услышали.Наверняка даже представления не имеют что такое ФЛАК или состав вермахтовской дивизии!
    Они что Элочка-людоедка обходятся несколькими словами-МОСКАЛЬ СОВОК ГАМЕРИКА и ЛЬВИВ, а еще ЖИДЫ!:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

5. Dimex

Dimex Well-Known Member

При бажанні ви поцілували б мене в одне місце. Я вам тикаю в те, що ви самі собі протиречили 25 сторінок теми волаючи про ОДНЕ. А коли я вам показав що ви уявлення немаєте про що говорите то ви зразу даєте слово що більше не будете обговорювати. Мені навіть старатися не треба я просто взяв вашу зброю і показав як вона діє проти вас. Не полінуюся і конкретно процитую вас
    Ви кричали жирними і великими літерами про те що дивізія розгромила вщент село. І в тих же книгах "наших побратимів" ми бачимо, що написано зовсім інакше а саме: "полк ЗАХОПИВ село і після короткого відпочинку рушив далі" і потім:"Після ВІДХОДУ дивізійників у поселення ввійшов німецький підрозділ і "повністю знищив село"".

6. NikolayLW

7. Dimex

Dimex Well-Known Member

Нас там не було. Загадковій дивізії - загадковий полк. І не вам зараз судити про їхню тактику і стратегію. І без вас було кому керувати.

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

ой як гарно...ви у всій красі!

8. Полковник

Полковник миється в бані

Ещё раз.
    Тема как называется?
    Прочитали?
    Я задаю вопрос - сколько человек было в полку, который сначала наступал, потом отступил, а потом прорвал оборону противника.
    Я никого не сужу.
    Я спрашиваю.
    По теме?
    По теме.

9. NikolayLW

Ну так посмотрите на ваш ответ:
    Да вы 0 без палочки,хотя я вам выше подсказку дал по полкам дивизии СС-галиция.:crazy:
    Хотя бы знаете сколько куреней(батальонов)в полку то было?

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колись моя мама (лікар-невропатолог) чергувала у відділенні лікарні. Раптом її запрошує бригада "Швидкої допомоги".
    Випадок був унікальний: бабуська в комунальній квартирі мало не задихнулася у ... брезентовому мішку.
    Ось що бабуська розповіла, коли її привели до тями:
    - Сусід хоче мене отруїти газом. Я сама бачила в його кімнаті балон. Вночі він пускає газ через он той отвір під стелею. Ну так я дістала цей брезентовий мішок, залазю туди, кладу біля себе кицьку, собачку, зав"язую мішок і ми так спимо!"

Чи не викликає певних асоціацій?

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот - нормальный вменяемый человек - поставил наконец-то все на свои места, напомнив. что сс "галичина" - это те-же самые загони НКВС, только с другой стороны. И что "храбро сражаться" они могли только по хатах та клунях, когда противостояли им мирные жиди,росіяни,поляки і інші... А первое-же соприкосновение с настоящей армией развеяло их в пыль... В этом - они уж точно копия нквд - те тоже не любили бывать на "передке" - все больше по-за спинами, в заградотрядах...

• Подобається Подобається x 3
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

levandivka
    а чи можна схвально і вдячно обговорювати дії модераторів?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А це - предмет теми?
    Оно Вам треба?

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Ага. Ще можна Варфоломіївську ніч приторочити...
    Нє? :)

14. Dimex

Dimex Well-Known Member

давайте без своїх цих "характериних рис"
    Ось вам посилання. Прочитайте уважно. Дуже уважно. Зіставте з тим, що пише в книзі і ви все зрозумієте і стане не важливо скільки в тому "загадковому" полку було вояків. Та й насправді важко сказати скільки їх там було.
    http://komb-a-ingwar.blogspot.com/2008/10/4_19.html

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Где-то были прямо сканы из журнала - их уже разбирали...А вообще - селяне - гады, свою самооборону имели, "жидов" прятали... фольксдойчи - гады, АК - гады, болшевистские партизаны - гады, немецкие офицеры - гады - только сс-ы украинские - чисто архангелы...Постреляли часок при штурме, спалили село - загнав всех оставшихся в живых в костел - и пошли себе по холодку - пока подготвленных ими к смерти людей окремий німецький відділ вщент спацифікував... Как там - на львовских улицах было на плакатах -
    приведенный текст - просто самое красноречивое подтверждение этому утверждению...

Не. За offtop тут - русская баня, а я люблю сауну (финскую)...ТАК шо - воздержусь. :)

• Подобається Подобається x 4
  16. Dimex

Dimex Well-Known Member

та шо там і говорити

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

За поляків відповісти дуже просто.
    В справі Галичині є у Польщі відкрити слідства
    Okręgowa Komisja Badania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu Ж
    сілдство S 67/06/Zi - пацифікація смт Прегориле
    сілдство S 68/06/Zi - пацифікація смт Смолігів (Smoligów)
    ІПН+Okręgowa Komisja Badania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu (Краків)
    Гута Пєняцька

Росія і Україна відказались від допомогі у слідствах із приводу "відсутності будь яких документів у справі". У слідстві користується допомогою з боку Німеччині.

Свідчення 60-х з мешканьців Гути из 160-х що прожили, не позволяють підтвердити версії про пацифікацію села німцями, ані про "штурмі" села у дні пацифікації (зіткнення польської самооборони с вояками 4-го поліцейського полку СС"Г" мало місце декілька днів раніше).

У нормальних умовах відносін між країнами, справа Галичині вже давно не взбуджала б особливих емоції, якщо б її історія була предметом чесної співпраци істориків.

Чомусь між поляками і німцями вже давно нема таких проблем, хоча кількість жертв і крові на порядок вижча ніж між поляками і українцями.
    Сумно.

і тупо.

Останнє редагування: 23 лип 2010
    • Подобається Подобається x 6
  18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тому що німці і поляки давно усвідомили, що до спільного майбутнього треба іти через правду.

Українці і росіяни - цього не усвідомили. А немає правди - немає майбутнього.

19. Agaton

Agaton Well-Known Member

Уявіть собі, що завдяки тзв "комісії Ротфельда", що працює вже якесь 10 років, прогрес у пояснені "критичних проблем" з Росією на плані історії далеко вижчи ніж з Україною.

А ще у початку 2000-х здавалось, що буде інакше.

Правда - рівень емоції вже усе таки набагато ніжчий ніж колись, більше справа іміджу країн одної у другої.

• Подобається Подобається x 2
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Зараз, відчуваю, знову впадуть звинувачення на адресу Європи, що вона краще відноситься до "поганої Росії", ніж до "хорошої України".

А справа дуже проста, як виїдене яйце - це відомий донедавна заклик "Україна - для українців". Причому саме українців, а не "громадян України". Саме такою мала бути українська "демократія" у варіанті Ющенка.

Завдяки його "старанням" ворогам демократії навіть не потрібно було докладати зусиль, щоб дуже легко виховати у свого електорату впевненість, що "демократія в Україні" = це "укронацизм".

Наслідки - відомі, і вони наростають.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)