Полковник-ВЫ что не видите-что никто ничего вам толком не скажет и аргументов НЕ приведет.Назовут вас в очередной раз москалем,нахамят и более ничего.Вам это нужно? P.S.Модератор вместо аргументов,вам клип поставит-с намеком-что у вас мозгов нет!
Нету, нету мозгов, вот и спрашиваю - сколько человек было в полку дивизии СС "Галичина"? Я, как россиянин, не чипляюсь. Мне интересно - сколько человек было в полку. Если Вам про части НКВД интересно, то можно это обсудить в другой ветке.
Да откуда им убогим знать? Они что что то читают, или в армии служили? Да они даже не знают сколько в роте военнослужащих,не говоря уже о вооружении.Они не догадываются что в 1944г перед бродовским котлом полки получили новые номера 29 30 и 31,про арт. полк даже не слышали про курень флюзелеров(разведчиков)наверно только сейчас от меня услышали.Наверняка даже представления не имеют что такое ФЛАК или состав вермахтовской дивизии! Они что Элочка-людоедка обходятся несколькими словами-МОСКАЛЬ СОВОК ГАМЕРИКА и ЛЬВИВ, а еще ЖИДЫ!
Пан Терибле, тот знал! Ох, как знал. Но Человек оказался железным. Дал слово и уже почти 24 часа его не нарушает. Молодец-таки!
При бажанні ви поцілували б мене в одне місце. Я вам тикаю в те, що ви самі собі протиречили 25 сторінок теми волаючи про ОДНЕ. А коли я вам показав що ви уявлення немаєте про що говорите то ви зразу даєте слово що більше не будете обговорювати. Мені навіть старатися не треба я просто взяв вашу зброю і показав як вона діє проти вас. Не полінуюся і конкретно процитую вас Ви кричали жирними і великими літерами про те що дивізія розгромила вщент село. І в тих же книгах "наших побратимів" ми бачимо, що написано зовсім інакше а саме: "полк ЗАХОПИВ село і після короткого відпочинку рушив далі" і потім:"Після ВІДХОДУ дивізійників у поселення ввійшов німецький підрозділ і "повністю знищив село"".
Угу надолго ли? Жаль я уже не смогу им достойно ответить-обещал однако,да и бесполезно тупым созданиям что либо доказывать!
Нас там не було. Загадковій дивізії - загадковий полк. І не вам зараз судити про їхню тактику і стратегію. І без вас було кому керувати. ---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ---------- ой як гарно...ви у всій красі!
Ещё раз. Тема как называется? Прочитали? Я задаю вопрос - сколько человек было в полку, который сначала наступал, потом отступил, а потом прорвал оборону противника. Я никого не сужу. Я спрашиваю. По теме? По теме.
Ну так посмотрите на ваш ответ: Да вы 0 без палочки,хотя я вам выше подсказку дал по полкам дивизии СС-галиция. Хотя бы знаете сколько куреней(батальонов)в полку то было?
Колись моя мама (лікар-невропатолог) чергувала у відділенні лікарні. Раптом її запрошує бригада "Швидкої допомоги". Випадок був унікальний: бабуська в комунальній квартирі мало не задихнулася у ... брезентовому мішку. Ось що бабуська розповіла, коли її привели до тями: - Сусід хоче мене отруїти газом. Я сама бачила в його кімнаті балон. Вночі він пускає газ через он той отвір під стелею. Ну так я дістала цей брезентовий мішок, залазю туди, кладу біля себе кицьку, собачку, зав"язую мішок і ми так спимо!" Чи не викликає певних асоціацій?
Вот - нормальный вменяемый человек - поставил наконец-то все на свои места, напомнив. что сс "галичина" - это те-же самые загони НКВС, только с другой стороны. И что "храбро сражаться" они могли только по хатах та клунях, когда противостояли им мирные жиди,росіяни,поляки і інші... А первое-же соприкосновение с настоящей армией развеяло их в пыль... В этом - они уж точно копия нквд - те тоже не любили бывать на "передке" - все больше по-за спинами, в заградотрядах...
А це - предмет теми? Оно Вам треба? ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- Ага. Ще можна Варфоломіївську ніч приторочити... Нє?
давайте без своїх цих "характериних рис" Ось вам посилання. Прочитайте уважно. Дуже уважно. Зіставте з тим, що пише в книзі і ви все зрозумієте і стане не важливо скільки в тому "загадковому" полку було вояків. Та й насправді важко сказати скільки їх там було. http://komb-a-ingwar.blogspot.com/2008/10/4_19.html
Где-то были прямо сканы из журнала - их уже разбирали...А вообще - селяне - гады, свою самооборону имели, "жидов" прятали... фольксдойчи - гады, АК - гады, болшевистские партизаны - гады, немецкие офицеры - гады - только сс-ы украинские - чисто архангелы...Постреляли часок при штурме, спалили село - загнав всех оставшихся в живых в костел - и пошли себе по холодку - пока подготвленных ими к смерти людей окремий німецький відділ вщент спацифікував... Как там - на львовских улицах было на плакатах - приведенный текст - просто самое красноречивое подтверждение этому утверждению... Не. За offtop тут - русская баня, а я люблю сауну (финскую)...ТАК шо - воздержусь.
За поляків відповісти дуже просто. В справі Галичині є у Польщі відкрити слідства Okręgowa Komisja Badania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu Ж сілдство S 67/06/Zi - пацифікація смт Прегориле сілдство S 68/06/Zi - пацифікація смт Смолігів (Smoligów) ІПН+Okręgowa Komisja Badania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu (Краків) Гута Пєняцька Росія і Україна відказались від допомогі у слідствах із приводу "відсутності будь яких документів у справі". У слідстві користується допомогою з боку Німеччині. Свідчення 60-х з мешканьців Гути из 160-х що прожили, не позволяють підтвердити версії про пацифікацію села німцями, ані про "штурмі" села у дні пацифікації (зіткнення польської самооборони с вояками 4-го поліцейського полку СС"Г" мало місце декілька днів раніше). У нормальних умовах відносін між країнами, справа Галичині вже давно не взбуджала б особливих емоції, якщо б її історія була предметом чесної співпраци істориків. Чомусь між поляками і німцями вже давно нема таких проблем, хоча кількість жертв і крові на порядок вижча ніж між поляками і українцями. Сумно. і тупо.
Тому що німці і поляки давно усвідомили, що до спільного майбутнього треба іти через правду. Українці і росіяни - цього не усвідомили. А немає правди - немає майбутнього.
Уявіть собі, що завдяки тзв "комісії Ротфельда", що працює вже якесь 10 років, прогрес у пояснені "критичних проблем" з Росією на плані історії далеко вижчи ніж з Україною. А ще у початку 2000-х здавалось, що буде інакше. Правда - рівень емоції вже усе таки набагато ніжчий ніж колись, більше справа іміджу країн одної у другої.
Зараз, відчуваю, знову впадуть звинувачення на адресу Європи, що вона краще відноситься до "поганої Росії", ніж до "хорошої України". А справа дуже проста, як виїдене яйце - це відомий донедавна заклик "Україна - для українців". Причому саме українців, а не "громадян України". Саме такою мала бути українська "демократія" у варіанті Ющенка. Завдяки його "старанням" ворогам демократії навіть не потрібно було докладати зусиль, щоб дуже легко виховати у свого електорату впевненість, що "демократія в Україні" = це "укронацизм". Наслідки - відомі, і вони наростають.