СС "ГАЛИЧИНА"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Саша Львовский, 13 тра 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Прочитал внимательно.
    Командир дивизии посылает ПОЛК атаковать крепость (фортеця - это ведь крепость?) с гарнизоном в 1000 человек.
    ПОЛК атакует укреплённое село, теряет ДВУХ человек и атака захлёбывается.
    Вопрос - какова численность полка?

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Читаю-читаю.

Передруковувати, правда, ліньки з фотографій.

Я от тільки не можу зрозуміти - чому Ви на моє питання "Що мало довести розташування другого куреня навпроти кубла більшовицьких партизанів?" не можете відповісти.

То що?

3. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Пани Ольга-не умничайте!
    А теперь представляю еще одну книгу-надеюсь сомнений нету-что НЕ москальская а ваших же побратимов!
    А теперь внимательно читаем-что собой представляет-галицкое вояцтво с СС-галиции!!!А по форуму то как заметно-менталитет то НЕ изменился!!!

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ніколай, не пхайте свого наглого москальського носа в НАШУ історію!!!
    Ми жили з поляками більше 500 років. Бувало всяке, але ми якось собі раду давали, як і поляки. Хто захотів бути українцем - був ним, хто поляком, теж не був скривджений. Зберегли свою мову, звичаї.
    І якби ви не сунули свого невмитого москальського рила, ми б і далі якось свої справи полагодили.
    Що зробили ви з українцями? Подивіться на Схід цієї багатостраждальної країни. Вона була під вашою окупацією 350 років.
    Ви винищили майже все!
    Тож прохання не сунутися до нашої історії. Зрозумів?

• Подобається Подобається x 1
  5. Полковник

Полковник миється в бані

"Вин здибный на глыбшу любов, але так само, на безмежну, тилькы почуттям керовану, ненавысть."

Хорошо написано!

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

6. Dimex

Dimex Well-Known Member

Люди такими стають коли в них нема найменшої надії на завтра, на світле майбутнє, на те, що дітки не зможуть спокійно гратися в дворі і радіти життю, нема своєї їди, води, мови, звичаїв, землі, нема свого нічого!! тому такі люди повинні придумувати собі ідеал і до нього йти.за будь-яку ціну, зціпивши зуби від болю і страждань. звідси породжуються сильні емоції(звучить надто просто...) ситий голодному не товариш. Ніколи кацап не зрозуміє українця. бо, як писав Куліш то є грубий і ні до чого високого нездатен народ. Він привик прийти випалити, винищити, виморити і не вступитися а продовжувати...На те він і кацап.

7. - пан что-то попутал. Речь о галичанах, которые за Польщи а тем более Австро-Венгрии как сыр в масле катались, спросите у любого. Ваша ненависть к кацапам хоть и будет отмечена суспильством благосклонно, тут ни до чого. :)

8. NikolayLW

Во первых-не занимайтесь ОФТОПОМ,вы бы лучше историю Украины изучали.
    Во во вторых-не вам мне указывать-в отличии от вас живу на Украине.
    Галичина-это территория Украины а не поляков.
    По поводу-москальского рыла-как всем известно Украины- в период казачества украинского-НЕ существовало и никто насильно НЕ тянул восток, к нам-москалям!
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Хмельницкий,_Богдан_Михайлович
    8 января 1654 г. в Переяславле была собрана рада, на которой после речи Хмельницкого, указывавшего на необходимость для Украины выбрать кого-нибудь из четырёх государей: султана турецкого, хана крымского, короля польского или царя русского и отдаться в его подданство, народ закричал: «волим (то есть желаем) под царя русского»!
    Так что мы здесь живем на своей земле и НЕ вам указывать и диктовать свои условия.А хотите к Польше идти-вперед собирайте манатки и валите,держать НЕ будем,хотя вам это не грозит-иносРанец!:crazy:;)

9. Dimex

Dimex Well-Known Member

та невже?? а я то думав що мова йде про галичан часів СС!! Ти ба який я роззява!
    Я так написав?)

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

так можна і померти від сміху)))))))))

10. Полковник

Полковник миється в бані

Галичане и эмигранты вконец меня запутали.
    Как называться надо?
    Москаль или кацап?
    Или вместе как-то?
    Москацап, может?
    Га?

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Хоть бы от чего-то. Уже без разницы.

• Подобається Подобається x 2
  11. Dimex

Dimex Well-Known Member

Та як вам буде завгодно! Вас же ніхто конкретно не називає) Так що можете вибирати))

Не звучить взагалі

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, а взагалі - про що гілка?
    "СС "Галичина"" ?
    СС - це Совєццкий Союз?
    Як жилося в Галичині за часів совєццкого союзу?

13. NikolayLW

А по теме есть что сказать???
    Может пан галичанин-тернопольчанин сможет мне какие аргументы привести по поводу моих постов насчет вашей дивизии СС-галиция?
    А то ведь кроме минусов в карме и трепа ничего не наблюдается с вашей стороны!:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Борис-тогда может ВЫ что то мне- в ответ на мои факты,приведете свои???:)

14. Dimex

Dimex Well-Known Member

Дуже гарно...

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

З приводу ваших публікацій я висловився в пості оцьому:
    Мінуса поставив тільки через те, що вважаю пост критично неадекватним. Можу забрати якщо вам так неподобається.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Почнемо.
    1. Оце - літера "А". Оце - "Б". Б-А-Б-А...
    2. У Васі було 3 яблука. Одне він з"їв сам, друге віддав братику. Скільки яблук залишилося у Васі?

16. Dimex

Dimex Well-Known Member

факти чого, що ми не такі люди? так ви ж живете поміж "такими", чого кривити душею? скажіть скільки раз вас вішали на гіляці чи ще щось в тому роді? зі скількома тернополянами переговорили? скільки раз вас катували в штабі бандерштадта?

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Миколо! Вкотре прошу...

І відразу кажу - так, я читаю Ваші пости. :)

18. - не, я за Вас додумал, каюсь.
    - я бы таких ненавидел. :russian_ru:

• Подобається Подобається x 2
  19. Dimex

Dimex Well-Known Member

go ahead!;)

20. NikolayLW

Ясно-это типо ответ по теме,а сказать то нечего-ибо факты-вещь неоспоримая-когда других нет и быть НЕ может!;)
    Так что пани Ольга,опять УПС-Тцьіхо?:crazy:
    Да ладно-вам не привыкать!:give_rose:

а де твій аватар? :)