Сподобалося, отже ---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ---------- Так, на генному рівні від родичів, які брали Берлін, Прагу воювали у Фінляндії, на Кубі, в Афганістані, "допомагали" країнам пострадянського табору передалася пам*ять ще яка. VasMT, особисто для Вас частина вірша Тараса Шевченка: Поки батько встане Та розкаже по-нашому Про свої гетьмани. А то дурень розказує Мертвими словами Та якогось-то Ярему Веде перед нами У постолах. Дурень! дурень! Били, а не вчили. Од козацтва, од гетьманства Високі могили — Більш нічого не осталось, Та й ті розривають; А він хоче, щоб слухали, Як старці співають. Дарма праця, пане-брате: Коли хочеш грошей, Та ще й слави, того дива, Співай про Матрьошу, Про Парашу, радость нашу,
дивно що тему про Галичину автор почав з розповіді про Нахтігаль) скажу вам коротко: Нахтігаль мав чіткі накази що їм робити у Львові і в погромах він не брав участі. ніхто ніколи не зможе підтвердити протилежне. принаймні на двох судах: на післявоєнному трибуналі та в 1960-му не було доказано причетність Нахтігалю. в поргромах брали участь українські поліцаї, це люди, родичів яких, кілька днів назад розстріляли НКВДшники. наводжу фотки, люди із зброєю та без форми - українські поліцаї (кін червня - поч липня 1941-го, Львів):
як всім відомо серед більшовиків було немало, а той більшість євреїв. так от, веду я до того, що прийшовши у Львів, німці побачили тисячі розстріляних українців у в'язницях НКВД(тоді розстріли були по всіх містах ЗУ), після чого розгорнули пропаганду серед населення: "вбиваючи жидів ви боретеся з більшовизмом, який у вас забрав усе і вбив ваших синів та дочок". тому тут же зголосилися українські хлопці, які погодилися із задоволенням мстити всім євреям. на рахунок Нахтігалю, так перед вступом у Львів вони мали чітке завдання захопити стратегічні пункти: радіостанцію, установи і тд. під час погромів Шухевич закликав не піддаватися на німецькі провокації, не брати чужу кров на себе, і слухати виключно українських командирів.
БАТАЛЬЙОН „НАХТІҐАЛЬ”: БИТВА ПІСЛЯ ВІЙНИ Я ж забув...вам ж ніпонятно... Сергей Вейгман БАТАЛЬОН «НАХТИГАЛЬ»: СРАЖЕНИЯ ПОСЛЕ ВОЙНЫ ---------- Додано в 01:58 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ---------- І,зрозуміло,що це даремно,але,може прочитаєте... ПРАВДА ПРО "НАХТІГАЛЬ"
Хм.. чому я маю вірити комуняцьким бредням,котрі мене запевняють,що мій дід,вуйко,до речі офіцер СС "Галичина",вся моя родина - були бандитами? Те ж саме про "Нахтігаль"...чергові бредні,що набили оскомину...
Ні чОму... Чесно! Більше того... І я не вірю... Чому я маю вірити чиїмсь словам? І, до речі, Вашим не вірю... Хоча Вам вірю... Ви ВІРИТЕ в свої слова.
А я вірю в те,що бачив,чув,відчував,вірю в реальні події,які відбувались тоді і відбуваються тепер. Реальні,а не придумані совдепівськими казкарями. Вірю розповідям своїх рідних. Вірю розповідям тих людей,що вижили в тій м'ясорубці. Вірю в реальність тисяч розстріляних гебістами,бо власними очима бачив захоронення з останками тисяч людей. Як і переконаний,що будь-який совіцький "історичнй документ",як і вся ота їхня "історія" - є брехнею від початку і до кінця.
давайте не офттопити, тема вкінці-кінців про Галичину. якщо є бажання почитати, що робив Нахтігаль в Львові, то візьміть книжку "Нахтігаль в питаннях та відповідях", в якій автор відповідає на питання інтернет-користувачів.
Для "апанєнтов" без різниці... Ворон,таки має рацію... Для них,що ОУН(б),що ОУН(м),що УПА,що СС "Галичина",що "Нахтігаль",що УНА-УНСО - то всьо злилося в їдну купу...."страшниє буржуазниє націоналісти","фашистскіє пріхвостні" і теде... Яких тут тільки "перлів" не було... І про знищення бандерівцями півтора мільйона євреїв...і про замордованих дітей...фотка навіть є в "Жечі Посполітей"...і купа всякого бздуру...
А мой дед рассказывал мне как в середине июля 1944 года под Бродами дивизия в которой он воевал в пух и прах разбила "вояк" дивизии СС"Галичина"! Рассказывал как только красноармейцы пошли в атаку эти "гребанные эссесовцы "разбегались в разные стороны,бросая все свое вооружение и технику! Как сдавались пачками, срывая с себя знаки отличия и молили о пощаде, говоря что их заставили взять в руки оружие,а они любят товарища Сталина! Как ссались и срались в штаны, когда их ставили к стенке!
А він (дід) не розповідав, як гвалтували і грабували "звільнені" міста і села? Чи Ваш дід був вийнятком і з війни трофеїв не привіз? ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ---------- Пан Полковник іномовно виправдовував дії радянських вояків помстою за аналогічні дії німців. Так само можна виправдати будь-які військові дії Нахтігалю і Галичини за пороблене радянською владою за 2 роки "возєднання" і епілог - в майже усіх тюрмах (не лише Львівських).