СС "ГАЛИЧИНА"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Саша Львовский, 13 тра 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Это кто так на расстрел ходил?

А почему строевым?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А расстреливающие всегда строем и в ногу ходили. Им это близко, на генном т.с. уровне передается...

3. Полковник

Полковник миється в бані

Честь строем давно уже не отдают.
    Отдают воинское приветствие.
    Вы шпак?

4. Bogun

Bogun Well-Known Member

Сподобалося, отже

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Так, на генному рівні від родичів, які брали Берлін, Прагу воювали у Фінляндії, на Кубі, в Афганістані, "допомагали" країнам пострадянського табору передалася пам*ять ще яка.

VasMT, особисто для Вас частина вірша Тараса Шевченка:
    Поки батько встане
    Та розкаже по-нашому
    Про свої гетьмани.
    А то дурень розказує
    Мертвими словами
    Та якогось-то Ярему
    Веде перед нами
    У постолах. Дурень! дурень!
    Били, а не вчили.
    Од козацтва, од гетьманства
    Високі могили —
    Більш нічого не осталось,
    Та й ті розривають;
    А він хоче, щоб слухали,
    Як старці співають.
    Дарма праця, пане-брате:
    Коли хочеш грошей,
    Та ще й слави, того дива,
    Співай про Матрьошу,
    Про Парашу, радость нашу,

• Подобається Подобається x 2
  5. terrible

terrible Well-Known Member

послухайте, Ви ж доросла людина. а такі запитання задаєте... невже не зрозуміло?:sad:

6. pohgejib

pohgejib Member

дивно що тему про Галичину автор почав з розповіді про Нахтігаль)
    скажу вам коротко: Нахтігаль мав чіткі накази що їм робити у Львові і в погромах він не брав участі.
    ніхто ніколи не зможе підтвердити протилежне. принаймні на двох судах: на післявоєнному трибуналі та в 1960-му не було доказано причетність Нахтігалю.
    в поргромах брали участь українські поліцаї, це люди, родичів яких, кілька днів назад розстріляли НКВДшники. наводжу фотки, люди із зброєю та без форми - українські поліцаї (кін червня - поч липня 1941-го, Львів):

7. XOXOL

XOXOL миється в бані

А кого они громили?Своих же братьев-украинцев галичан?

8. pohgejib

pohgejib Member

як всім відомо серед більшовиків було немало, а той більшість євреїв. так от, веду я до того, що прийшовши у Львів, німці побачили тисячі розстріляних українців у в'язницях НКВД(тоді розстріли були по всіх містах ЗУ), після чого розгорнули пропаганду серед населення: "вбиваючи жидів ви боретеся з більшовизмом, який у вас забрав усе і вбив ваших синів та дочок". тому тут же зголосилися українські хлопці, які погодилися із задоволенням мстити всім євреям.
    на рахунок Нахтігалю, так перед вступом у Львів вони мали чітке завдання захопити стратегічні пункти: радіостанцію, установи і тд.
    під час погромів Шухевич закликав не піддаватися на німецькі провокації, не брати чужу кров на себе, і слухати виключно українських командирів.

• Подобається Подобається x 3
  9. XOXOL

XOXOL миється в бані

И они его послушали?
    А кто же тогда расстреливал мирных львовян?Только немцы?

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

БАТАЛЬЙОН „НАХТІҐАЛЬ”: БИТВА ПІСЛЯ ВІЙНИ

Я ж забув...вам ж ніпонятно...

---------- Додано в 01:58 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ----------

І,зрозуміло,що це даремно,але,може прочитаєте...

ПРАВДА ПРО "НАХТІГАЛЬ"

• Подобається Подобається x 3
  11. VasMT

Нічого особистого...
    Дуже швидкий був той Гольцман... Кругом встигав...

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

Хм..
    чому я маю вірити комуняцьким бредням,котрі мене запевняють,що мій дід,вуйко,до речі офіцер СС "Галичина",вся моя родина - були бандитами?
    Те ж саме про "Нахтігаль"...чергові бредні,що набили оскомину...

13. VasMT

Ні чОму... Чесно! Більше того... І я не вірю... Чому я маю вірити чиїмсь словам? І, до речі, Вашим не вірю... Хоча Вам вірю... Ви ВІРИТЕ в свої слова.

14. Romko

А я вірю в те,що бачив,чув,відчував,вірю в реальні події,які відбувались тоді і відбуваються тепер. Реальні,а не придумані совдепівськими казкарями. Вірю розповідям своїх рідних. Вірю розповідям тих людей,що вижили в тій м'ясорубці. Вірю в реальність тисяч розстріляних гебістами,бо власними очима бачив захоронення з останками тисяч людей. Як і переконаний,що будь-який совіцький "історичнй документ",як і вся ота їхня "історія" - є брехнею від початку і до кінця.

15. VasMT

16. pohgejib

pohgejib Member

давайте не офттопити, тема вкінці-кінців про Галичину. якщо є бажання почитати, що робив Нахтігаль в Львові, то візьміть книжку "Нахтігаль в питаннях та відповідях", в якій автор відповідає на питання інтернет-користувачів.

17. Romko

Для "апанєнтов" без різниці...

Ворон,таки має рацію...:dntknw:
    Для них,що ОУН(б),що ОУН(м),що УПА,що СС "Галичина",що "Нахтігаль",що УНА-УНСО - то всьо злилося в їдну купу...."страшниє буржуазниє націоналісти","фашистскіє пріхвостні" і теде...:preved:
    Яких тут тільки "перлів" не було...:nea:
    І про знищення бандерівцями півтора мільйона євреїв...і про замордованих дітей...фотка навіть є в "Жечі Посполітей"...і купа всякого бздуру...:sorry:

18. XOXOL

XOXOL миється в бані

А мой дед рассказывал мне как в середине июля 1944 года под Бродами дивизия в которой он воевал в пух и прах разбила "вояк" дивизии СС"Галичина"!

Рассказывал как только красноармейцы пошли в атаку эти "гребанные эссесовцы "разбегались в разные стороны,бросая все свое вооружение и технику!

Как сдавались пачками, срывая с себя знаки отличия и молили о пощаде, говоря что их заставили взять в руки оружие,а они любят товарища Сталина!

Как ссались и срались в штаны, когда их ставили к стенке!

19. VasMT

Любой ус(какается)ся... Не показатель...

20. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

А він (дід) не розповідав, як гвалтували і грабували "звільнені" міста і села? Чи Ваш дід був вийнятком і з війни трофеїв не привіз?

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

Пан Полковник іномовно виправдовував дії радянських вояків помстою за аналогічні дії німців. Так само можна виправдати будь-які військові дії Нахтігалю і Галичини за пороблене радянською владою за 2 роки "возєднання" і епілог - в майже усіх тюрмах (не лише Львівських).

а де твій аватар? :)