Я був правий. Припинити галас і всі забудуть... Бо це тільки шоу і піар псевдопатріотів... Так було з ДН Я.Стецко в Стрию - не те що квітів покласти, якусь акцію, мітинг... Навіть сніг не прибрали... Так і днем заснування ССГаличини... Видно забули, про інше голова болить... Тут свою шкуру треба пильнувати, нє? Нагадаю... 28 квітня — день створення Української Дивізії військ СС „Галичина”. Львів спромігся хіба на парад вишиванок. Як не згадати Скорпіонів. Ніби про нас. На Львівщині до 9 Травня драють пам’ятники, до яких 20 років ніхто не підходив
Мені цікаво стало, Михайлович - а як там наш стрийський солдат? Так себе в груди били хлопці, що демонтаж заплатять... Навіть не здивуюсь, якщо вони перемалюються замість пам"ятника...
Будьте спокійні! Все гаразд. Щороку військові приводять до порядку Пам'ятник Загиблим на цвинтарі і могили солдат. Не тільки радянських (це для ... до уваги всіх). Той що на площі - стоїть, стоять вінки. З того (Ви пам'ятаєте) часу все гаразд. Ідіотів поменшало, або затаїлись... На відміну від Львівського Бандери, міліція його не охороняє... Може перед 9-им охорону поставлять, хоча наврят... Спитаю в знайомого з міськвідділу МВС. Йой, я Вас прошу... Вони заплатять... Тільки галас і гавкання... Та Ви ж самі знаєте, читали... А це аж бігом... Бо замість честі в них щось інше виросло... І то, певно, маленьке
Там люди збираються. А від кого охороняють Бандеру у Львові? А чо дотепер парканом закритий? А чо на паркані об'яви висять, як постерунковий не пускає?
VasMT, зная Вас по предыдущим сообщениям, как здравомыслящего человека, что то в данном сообщении говорит о том, что Вы уже начали праздновать Первомай. Нет?
Нет! И завтра рабочий. В воскресенье - да! Шашлык-машлык, зелень, водочка на кедровых орешках (дамам Шампанское). Но настроение хорошее. Погода - класс, все получается в строительстве, да и вообще - жизнь бурлит, чего и Вам желаю. А то, что Вы приняли за "веселящее действо вина" - это давняя история про наш, Стрийский памятник, что стоит на площаде Рынок. По этому, мы с Un.Known, говорили как-бы о своем, нам понятном с полуслова...
Пане докторе, мушу Вас запевнити, VasMT цілком здравомислящій, просто носить мені через цей форум новини з рідного міста. ) Свого часу ми з Михайловичем старались донести частині стрийської громади, що історія - добра тітка, але час від часу зле жартує. І тих, хто носить пам"ятники воїнам на смітник з особливою вервою, без розбору, без огляду на біль ще живих солдат, може одного дня віднести слідом за цими пам"ятниками. І справа не у нашій прихильності до котроїсь з ідеологій, а у елементарному вихованні. В тому числі і наших дітей та внуків, котрі дивлячись як ми поводимось з чиєюсь пам"яттю, будуть колись поводитись так само і з нашою.
К УПА у меня одно отношение а к СС-галиция другое.Хотя дивизийники своё присутствие в дивизии объясняют тем-что типо многие пошли из за того что Украине нужна своя армия,а у немцев они научатся всему необходимому,сразу возникает вопрос-почему 3000 вышедших с котла не остались на Украине и не присоединились к УПА, а пришли к немцам?Конечно уже никто точно не узнает сколько погибло,сколько в плен попало,а кто и к УПА присоединился,но 3000 это многовато.
Ну это каму как повезет. Что ж ему так не везло? М.М.Жванецкий Свиня болото завжди знайде. (укр.прислів'я) Рыбак рыбака видит издалека. (русск. поговорка)
Бачу що ви хам. Коли нема що розумного сказати, то ліпше мовчіть. Щодо монументу слави у Львові то біля нього завжди прибирають перед 9.05. солдати-це річ нормальна), а коли збирається купа ну дуже "розумних" людей і хамлять в сторону людей які хочуть відпочити в Стрийському парку, або парку Б. Хмельницького- це річ ненормальна.
Я Вам кажу, як хмельниччанин, ну і що. На 9 травня, я піду в церкву та поставлю свічку за упокій душі свого дідуся-фронтовика, який пройшов всю війну, брав Берлін і Прагу та всіх вояків радянської армії. Чи Ви бажаєте, щоб я влаштовував танець на могилах? ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ---------- Пусти холопа в хату, то він на стіл вилізе...
Нет. Не надо. А вот строевым шагом по центру города Хмельницкий с поворотом головы направо пройтись не заважило бы. ИМХО. ---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ---------- Спасибо за поддержку, Шановный!
Раби, подножки, грязь Москви, Варшавське сміття – ваші пани, Ясновельможнії гетьмани. Чого ж ви чванитеся, ви! Сини сердешної України! Що добре ходите в ярмі, Ще лучше, як батьки ходили. Не чваньтесь, з вас деруть ремінь, А з їх, бувало, й лій топили. Так от як кров свою лили Батьки за Москву і Варшаву, І вам, синам, передали Свої кайдани, свою славу! Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають Заміс[т]ь пива праведную Кров із ребер точать. Просвітити, кажуть, хочуть Материні очі Современними огнями. Повести за віком, За німцями, недоріку, Сліпую каліку. ---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ---------- Так, таким чином йдуть на розстріл.
Нет так на параде ходят и в армии строевым-когда старшему офицеру строем честь отдают!А вам,извиняюсь-все расстрелы мерещатся!!!