СС "ГАЛИЧИНА"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Саша Львовский, 13 тра 2007.

1. Змейка

Змейка Well-Known Member

Ой, признайтесь, что просто боитесь бана. Стыдиться-то чего? Собственного хамства и невежества? Не стесняйтесь, а обо мне не переймайтеся - у меня устойчивая психика.:)
    Чем ругаться, расскажите о подвигах ваших героев.

Я вообще считаю, что необходимо учредить какой-то если не орден, то опознавательный знак - типа "герой СС-Галичина", и "сын героя СС-Галичина" и "внук героя СС-Галичина", что бы благодарные потомки погли опознать, поймать и отблагодарить.:good: по полной!
    Ну что бы не было таких недоразумений, как с Васылем Когутом.

• Подобається Подобається x 1
  2. terrible

terrible Well-Known Member

:blush: я радий за Вас... знаете...після... "цього"... краще закурити та просто ніжно обійняти комп і так заснути... :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы на что намекаете?
    Лично я не пью, не курю, и вообще у меня традиционная ориентация....С компами не обнимаюсь......

Вы бы женились бы....

И вообще, поближе к теме.... Так как Вы насчет опознавательных знаков думаете? Ато с Васылем Когутом как-то неудобно получилось..?:good:

Опа! Ещё один герой!
    Молодец! Героически утёк в Мюнхен...
    Что-то новое в истории георизма... Но мы, украинцы - уникальная нация. Я бы сказала - нетрадиционная.

• Подобається Подобається x 2
  4. terrible

:scratch_one-s_head:
    вже ;)

та Господь з ним з тим Когутом:))) Ви вже отримали задоволення... досить на сьогодні ;)
    гляньте, доречі, там вечір Пугачевщини закінчуеться:sad: :)))

• Подобається Подобається x 3
  5. Змейка

Змейка Well-Known Member

да ну? А что ж всё з гвинтівкой та з гвинтівкой? ,Я, допустим, тоже АК в своё время за 40 сек. разбирала и собирала, но пора и взрослеть!
    Реклама...

Когут не в моём вкусе. Мне сейчас друге герои "СС -Галичины" интересны. Читаю и смакую....:good:
    Вот где герой! Из серии "вовремя предать - не предать, а предвидеть!"
    И на кого он только не работал! И кого он только не предал!
    1. 1913 р. Під час Першої світової війни - штабс-капітан російської царської армії.
    2. початку квітня 1920 року - командир бриґади 3-ої Залізної дивізії Корпусу Запорожців, і разом з польською армією брав участь у поході на Київ ("Wyprawa Kijowska")
    3.В 1925 році дістає ранґу генерала-хорунжого від екзильного уряду УНР, а в 1927 - призначений начальником штабу при його Міністерстві Військових Справ.
    4.1928 року на доручення уряду разом з групою українських старшин пішов до польського війська як контрактовий старшина
    5. В 1936 р. був прийнятий до Академії Генерального Штабу Війська Польського, яку успішно закінив в 1938 р. Перед початком Другої світової війни дістав командування 28-ою бриґадою польської армії, відзначився у боях проти німців під час Вересневої Кампанії ("Kampania Wrześniowa"), і був нагороджений найвищим орденом Польщі Virtuti Militari від польського екзильного уряду в Лондоні, а також почесною шаблею (дарунок польських офіцерів).
    6. Поранений дістався в німецький полон; звільнений в 1940 році. В березні 1945 року німецький уряд визнав УНК як офіційного репрезентанта українців.

Наш пострел везде поспел.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Змейка, я от кажу - навіщо?

Не мають сенсу жодні розповіді, якшо слухач a limine знає свою відповідь (і ті, хто розказують, знають його відповідь теж).

До речі...

Це горезвісне фото, котре часто використовується при ілюстрації звірств у Гуті Пеняцькій насправді взято з підручника психіатрії 'Psychoza szałowo-posępnicza w kazuistyce sšdowo-psychiatrycznej' 1928 року.

А щоб Вам відразу не прийшло на язик, що це вигадка...ммм, навіть не знаю, який цього разу виберете варіант, то ось Вам джерело http://www.ivrp.pl/viewtopic.php?t=3816 - це польський форум.

І я пропоную модераторам не видаляти ліричні відступи - "дабы дурь каждого видна была"...

• Подобається Подобається x 6
  7. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы, шановный, отстали от темы. Это фото уже обсудили и всё выяснили несколько дней назад. Сейчас идёт горячее обсуждение подвигов СС-Галичина. Подключайтесь!
    Расскажите мне о героизме бойцов СС-Галичина. Вдруг я по ссылочкам пана terrible не всё изучила и выяснила. Помогайте соотечественнице!
    Вот интересная информация...
    Вот за что я люблю нашу диаспору вообще и Конгресс украинских националистов в частности...:good:

8. terrible

:crazy: кому тільки фото тих нещасних діток не приписували... :sad:

а Змейка...є таке іспанське поняття - локо... тому про щось говорити з нею далі-ні... :scratch_one-s_head:
    а все дякуючи СФО... щоб йому гикнулось :)))

• Подобається Подобається x 5
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Початок теми датується роком 2007. "Наша песня хороша"?

100%

Ви навіть не намагались.

• Подобається Подобається x 5
  10. Змейка

Змейка Well-Known Member

А вы попробуйте говорить по делу.... Ну какие-нибудь конкретные даты, подвиги, герои... Иначе мне приходится в одиночку изучать ваши ссылочки....
    Страна должна знать своих героев!
    Если Вы утверждаете, что "СС-Галичина" - герои - аргументируйте! А не так, просто, взагали...
    Перечитала... Сначала писал абсолютно по делу Саша Львовский, потом пошёл неприкрытый антисемитизм.... От сторонников "СС-Галичина" по делу ничегошеньки. Какой-то у вас тайный героизм, - и что б никто не догадался, в чём он, собственно, заключался. Прислуживали, как умели, Гитлеру - и усё. Проводили в тылу карательные акции. По окончании войны, кто уцелел, - геройски сбёгли на запад. :sad: Где подвиги?:cry:

11. terrible

локо...воно і в Україні локо :haha:
    набридло читати маячню...:))) і ігнор;)

PS і дихати легше стало...

12. Змейка

Змейка Well-Known Member

Не боец!:)
    Оно и понятно. :) Отдыхайте, молодой человек. Наращивайте "весовую категорию". ;)

• Подобається Подобається x 2
  13. terrible

:) я передумав і вимкнув ігнор...
    виходячи з того, що Ви вже пішли дивитись концерту...то я роблю висновок-все це було лише заради мене. навіщо? не знаю. Ви просто певно намагались познущатись з мене, не відаючи, що дівчатка а-ля Вітренко лише смішять мене. але мені прикро. за той час, що я витратив читаючи дописи цієї божевільної :sad:
    мені прикро, що ця людина в першу чергу обіклала лайном себе, виказавши всю свою мілку і підлу душонку.
    мені знов прикро, що ця дівчина, не знаючи елементарних речей, змусила мене вийти з розмови-бо вона вимагала зпуститись до свого рівня.

Змейка, Ви добиваетесь розмови зі мною? але по понеділкам я не подаю:)
    вести з Вами дискусію-не поважати себе, свого часу. тому що мені чудово відомо весь сценарій розмови.
    я не поновлю ігнор. але Ви для мене назавжди зникли. і мені соромно, що я змушений сперечатись з вАМИ:sad: і гидко, що дізнався про вАШЕ існування:sad:

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Принаймні, не продовжувати діалог.

Не мусите. Най придурки тим займаються.

Кіко можна!?
    Цілковита дурь лишається.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

...І з'їсти!

16. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Герої та СС чи герої та НВС речі не сумісні.

СС - це карателі. Це не проста люди, які булі в німецький армії. Це карателі.

УПА - інша річ.

17. Ronin

Ronin Active Member

Взагалі то іноземні СС створювались лише тому, що за законами Німеччини іноземці не могли служити в Вермахті, а ось про СС закон нічого не казав. Тому, всі іноземні підрозділи воювали під прапором СС, а не тому, що вони створювались як карателі.

18. Максим

Максим Well-Known Member

А що таке карателі і як вони відрізняються від просто людей? :scratch_one-s_head:

19. terrible

:) дивно... а солдати не як всі, правда? карателі...черний орден СС, так? а це значить не Танковий корпус СС (з 1.06.1943 - 2-й танковий корпус) в складі ЛАГ, "Дас Райх" та "Тотенкопф" в 1943 році в дуже важких боях повернув Харків? а це значить не 12-а дивізія "Гітлерюгенд" за місяць в кошмарних боях на Півночі Франції влітку 1944 втратила 60% складу? потім потрапила в Фалезький котел і прорвались звідти одиниці?.. а "Дас Райх" мав найбільше Лицарьских хрестів в армії-певно, за каральні акції... так...всі вони... і в Харкові... займались лише каральними акціями... недолюдки...що з них взяти... навіть в назві офіційно мали назви "каральна дивізія"... :)))
    вчіть матчасть. розбирайтесь. потім пишіть такі твердження ;)

20. Полковник

Полковник миється в бані

ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫЕ СЛОВА!!!!
    Когда ЛИЧНО начнёте?

а де твій аватар? :)