СС "ГАЛИЧИНА"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Саша Львовский, 13 тра 2007.

1. Змейка

Змейка Well-Known Member

Ну почему же не знают? История с Иваном Демьянюком уже сколько лет длится?
    Скажи мне, кто твой друг, и я скажу тебе, кто ты.
    Вояки 14. Waffen-Grenadier-Division der SS. Galizische, как преданные гитлеровцы, не освобождаются от ответственности.
    Во время проведения Нюрнбергского процесса материалы процесса однозначно заявляют, что физически невозможно выделить хоть какую-нибудь отдельную часть СС, которая бы не участвовала в преступных акциях, и объявляют любого и каждого члена СС военным преступником, а СС — преступной организацией. (Лондон, 1951, стр. 78-79, «Обвинительного Заключения Международного Военного Трибунала по Главным Немецким Военным Преступникам»).

• Подобається Подобається x 1
  2. Максим

Максим Well-Known Member

Я вже не знаю, плакати чи сміятися. :crazy: Між іншим, я так і думав чомусь, що Змійка зараз Дем'янюка згадає. Змійко, ну а він тут коким боком? (с)

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я ТАК розумію: дивізія називалася "Галичина", значить, всі злочини, що творилися тут - на совісті "галичан".
    Нє?

"Ну... тупиє!" (с) Задорнов

• Подобається Подобається x 3
  4. Змейка

Змейка Well-Known Member

Смешного здесь как раз мало. И Демьянюк и войска СС - военные преступники. См. моё собщение №660.
    Во время проведения Нюрнбергского процесса материалы процесса однозначно заявляют, что физически невозможно выделить хоть какую-нибудь отдельную часть СС, которая бы не участвовала в преступных акциях, и объявляют любого и каждого члена СС военным преступником, а СС — преступной организацией. (Лондон, 1951, стр. 78-79, «Обвинительного Заключения Международного Военного Трибунала по Главным Немецким Военным Преступникам»).

5. Максим

Максим Well-Known Member

Я хужею, дорогая редакция... о_О Я свій допис і подав у відповідь на цей Ваш пост №660. Катастрофа... :wacko:

6. terrible

terrible Well-Known Member

а... можна поконктретніше? я наприклад не по матеріалам трибуналу...а знаючись в темі...можу назвати які злочини скоїла яка дивізія...навіть дрібні... "галичина"-:pardon:
    і між іншим... кожен злочин має свою історію і причини. те що рота 4 штандарту "Фюрер" (Змейка...з якої дивізії полк? :))) ) знищила Орадур-так. але була спровокована партизанен...

перевірки на рахунок "галичини" провадились-в 1950 та 1984-86 роках. жодного злочину не виявлено:)

доречі... а що про інше з мого посту № 654 скажете? аааа...забув...Ви ж спец по трибуналу лише...

• Подобається Подобається x 3
  7. levandivka

Аби, не москаль! (с)

8. terrible

terrible Well-Known Member

:))) тільки помітив... Змейко...а доказ можна, що вони були беззавітно віддані справі Гітлера та націонал-соціалізму?
    ;):)))ну дуже прошу...

9. Змейка

Змейка Well-Known Member

Пожалуйста, свежачёк.
    Отгадайте с трёх попыток - кто сжег живьём население польской деревушки?
    Не вписались по времени. Гута-Пеняцку сожгли 28 февраля 1944 года. Так кто из нас не в теме?
    Насчет "дивізія вийшла формально з території СС 25 квітня 1945, коли вояки склали присягу на вірність Україні", странно, что не 9-го мая. Из серии "поздно пить Боржоми".

10. Максим

Максим Well-Known Member

Дем'янюк звісно, хто ж іще.

11. юстас

юстас Well-Known Member

Конечно, нет. Но плакаты-то в Галичине развесили,а не в Венгрии,Австрии и других местах,где это фашистское формирование "отметилось".

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Або наці,а швидше за все,совєти.

13. levandivka

Вгадувати? о_О

14. юстас

юстас Well-Known Member

Точно, переодетые в нацистскую форму:haha:

15. Змейка

Змейка Well-Known Member

Неправильно. Даю наводку - слова Ющенки на траурном митинге... "Президент Украины Виктор Ющенко сообщил, что несмотря на сложное совместное прошлое.." и ещё одна наводка - Гута Пеняцка 28 февраля 1944 года находилась под оккупацией гитлеровцев....
    Думайте, думайте!

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Змейка, Ви мені нагадуєте пані Вітренко - та також махає фактами, котрі їй потрібні, а непотрібні замовчує.

Я для Вас повторю:

Дайте, будь ласка.

Ну і в наступному пості там багато цікавих фактів для Вас Danilo наводить (якщо захочете перечитати).

Я вже мовчу про об"єктивність судового процесу - чомусь ніде не згадується яких таких 9 пунктів і про що на вимогу СРСР процес не розглядав. "Победителей не судят?"

http://easyget.narod.ru/read/samoybistvo/glava18.html

• Подобається Подобається x 4
  17. levandivka

Глянув аватар [​IMG] - ржав! :)))

• Подобається Подобається x 5
  18. юстас

юстас Well-Known Member

По вашим же правилам установленым на форуме, обсуждение аватара запрещено, але якщо пан так сильно ржав... То на здоровля!

19. levandivka

А коли завершилася "Волинська різня" не нагадаєте?

ТАК я ж не про аватар, а про замашки НКВДшні.

20. юстас

юстас Well-Known Member

А-а! Я,я - натюрлих!

а де твій аватар? :)