нормальная мысль, одни убийцы и вторые убийцы , ничем не лучше друг-друга, размах конечно не сравним ..
Нормальна..? Ну... ТАК! Бачив у Вікіпедії: От для дальтоніків не бачити різниці кольорів - нормально. Доречі, читав далі - плакаль. От вам і пояснення засилля совків/москалів: вони синьо-жовтий "на дух" не сприймають, а червоного не бачать. Не всі нині при пам'яті, як бачимо.
вероятно, из франц. héros "герой", как и герои́ня -- из франц. héroïne (-иня по аналогии боги́ня и т. д.). Форма герои́ческий соответствует франц. héroïque и нем. heroisch. В XVIII в. вместо них -- иро́й, ирои́ческий под влиянием ср.-греч. и нов.-греч. произношения слова ἥοως; На скільки пам'ятаю у греків Герой пішов у невідоме повернувся з небаченими, інакше не герой-охфяра.
Шо в лоб, шо по лбу... Вояки дивізії "Галичина" - герої! Більшість з них полягла в боях проти більшовицьких загарбників.
Ви б ото краще знімали бухий народ з кранів...і не напружувалися Ви знаете, коли людина бере в руки зброю і опиняеться на війні... то вона мимоволі стає вбивцею. не напружуйте свою сіру масу моя Вам порада. нічо гарного з того не виходить. вибачте заради Бога, свято... а я тут...
Я теж хотів ці кадри німецької хроніки викласти, але бачу, мене вже випередили. Для тих, хто не з Галичини - дуже повчальний матеріал. При відступі совіти вбивали всіх в'язнів, закопуючи живими в землю, кидаючи гранати в тюремні камери і т.п. З приходом Вермахту люди отримали можливість повиносити тіла з в'язниць, опізнати своїх рідних і поховати. На більшості тіл були сліди катувань. Ці кадри - шанс для негаличан зрозуміти, чому в нас таке ставлення до совітів.
На момент свого приходу в Галичину, який і показують дані кадри хроніки, вони нічого поганого ще не зробили, натомість прогнали совітів, які масово вбивали наших людей. То як вояків Вермахту, по-Вашому, мали б зустрічати? Кривити писки? До речі, як рідних, їх зустрічали не тільки в нас, але і у вас теж: http://www.youtube.com/watch?v=OkzoBY2FZmo
Чув що найкраще німців на сході в Мінську вітали , зазвичай комуняки Ригу чи Львів показують, баццка ж іхній друг. Є кадри?
Ага... А як наці з своїми союзниками,совєтами в десна лобизалися в Бресті...любо глянути... Комбриг Кривошеїн там в екстазі під нацистським прапором навитяжку стоїть...