СС "ГАЛИЧИНА"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Саша Львовский, 13 тра 2007.

1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Вы моей смерти желаете? О_о :cry:
    Посмотрю конечно, спасибо за ссылки! :)

• Подобається Подобається x 2
  2. terrible

terrible Well-Known Member

та ні, там і то і то згадувалось!
    Hightower, та ну! в жодному разі!.. там просто багато цікавого))))

• Подобається Подобається x 3
  3. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Вірю і ще раз дякую! :give_rose: Просто якщо від недосипання не загину, то дружина приб"є, бо як в анекдоті інколи: "повертається чоловік ранком до дому із інету" :))

• Подобається Подобається x 5
  4. terrible

бачить Бог не хотів того:sad::blush:
    :))):good:

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чесно? Не зрозумів я, пане Жахливий, а при чому тут Дегрелль?

6. terrible

у Вас неприязнь до мене? самі винні...;)
    а на рахунок Дегреля... подумайте, за що боровся Дегрель (крім рексизму:))
    зрештою, може і не зовсім вдалий приклад. але я виправлюсь миттево-як Вам прибалтійці?;)

7. VasMT

Неприязнь? З чого б це.

А Дегрелль що, сам вів боротьбу? В нього був свій окремий фронт, військо? Дубовим листям з рук просто так не нагороджують. Їм памятник в Нюрнберзі поставили.

Останнє редагування: 8 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Немає на ЛФ ТАКого ніку...

9. terrible

у нього була ціль і він за неї боровся-гарний приклад, як на мене. а щодо листочків...так то бойова нагорода. Ви і цього не знаете? це нічого...отже-Дубовим листям до Лицарського хреста нагороджували військових та членів военізованих партійних організацій за видатні военні заслуги. умови нагородження:
    -був раніш нагороджений Лицарським хрестом
    -за виконання особливо важких завдань та проявлену відвагу в бою.
    де тут політика?)))

10. VasMT

Ви не зрозуміли. Вся фашистська Німеччина у війні мала ОДНУ ціль, одну мету. І за це боролись кожен по мірі можливостей.

Я поважаю достойного ворога! 70 рукопашних, це достойно поваги.

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

И как один умрём в борьбе за это... (с)
    :))):))):)))
    Цікава позиція, стройова.

12. terrible

нууу... він хотів Великої Бельгії... не зовсім за ідеали нацизму й боровся, хоча багато в чому його погляди співпадали з націонал-соціалізмом. для мене-він приклад цілеспрямованості.
    якась дивна думка...по Вашому, і Дегрель нацисьтська Німеччина, і естонець Ребане - теж нацистська Німеччина і боровся він за процвітання націонал-соціалізму на землі...дивно...і якаж то ціль?
    а на рахунок достсйного ворога...Ви знаете, що коли в Черкасьссьокму котлі Дегрель очолив командування бригади...то серед легіонерів сильно впав його авторитет-командиром Дегрель виявився слабким.

13. VasMT

А про третій рейх і "велику німеччину" він щось чув? Чи він як Штірліц, тільки вигляд робив, вислужуючись до генерала, щоб навчившись воювати боротись потім за Велику Бельгію. :))) І сам Гітлер хотів, щоб його син боровся за якусь Бельгію? :)))
    Щось підказує мені, що це проведення Вами паралелі до СС "Галичина". Ті теж, за вашими словами, йшли в СС, щоб боротись за Велику Україну.

Командирами не народжуються. Авторитет - справа наживна. На війні ,як на війні. Сьогодні ти, завтра можуть тебе. І чим більше ТИ, тим менше тебе. Так і стають великими полководцями. Але я про рукопашні.

Більше 70 боїв. Достойний противник.

До Вас пане з Левандівки.
    А на рахунок стройової, ну що ж. Послухавши Вас, також робиш висновок, що все населення Галичини споконвіків прагнуло і боролось, та й дотепер бореться, за Вільну та Незалежну. Так що квити.

Перепрошую, а з котла не він вивів?

Останнє редагування модератором: 8 лют 2009
    • Подобається Подобається x 3
  14. terrible

а доведіть, що то було не так;)
    я не спорю, що з Дегрелем може і не зовсім вдалий варіант, з огляду на його надто різкі погляди. але він рішуче ішов до мети.
    прикладів можна навести немало. це і Хорватія, і прибалтійці. так вони повязали своє сьогодення з Третім Райхом, але чого ж вони бажали?

далі... а що то за фото? може, Ви не здогадуетесь, але то не відноситься до 2 світової... Вам смішно, а мені сумно... :blush:

а валлонців вийшло з котла чи не 632 з 2 тис. і не без допомоги Дегреля їх так поменьшало;)

15. terrible

а навіщо вони ішли до дивізії?
    і ще, хтось відповість на питання вкінці кінців-як мали повести себе українці в 2-й світовій?

16. VasMT

Фото дійсно не має відношення до другої світової. Поклав його для емоційного підкреслення. Покладіть інше.
    Про валлонців... Паульс і стільки не вивів. Не хочу ображати, але легко судити. Важко прийняти рішення і нести за нього відповідальність. Особливо за життя підлеглих.
    Давайте припинемо турбувати душу усопшого Дегреля. Думка ваша мені зрозуміла, зрозумійте мою.
    Час, любий друже, тільки час.

17. terrible

Паулюсу не дали нікого вивести, не плутайте. але факт залишаеться фактом-авторитет Дегреля після того впав. та Бог з ним.
    а час...для Вас час покаже одне. для мене - інше. тут інше, глибше-ким бути, субьектом чи обектом?

18. VasMT

Я прислухаюсь до Вашої поради.

19. Zervas

Zervas New Member

Не совсем так.
    Из Сталинградского котла все-таки вышел к своим 1 (ОДИН!) немецкий ефрейтор :)
    Который, впрочем, на следующий день после выхода он был убит шальной пулей.

Кстати: Рейберт - форум хороший.
    Особенно рекомендую дискуссии про Катынь и Ризуна-"Суворова" :)

Останнє редагування модератором: 14 лют 2009
  20. terrible

я на рейбеті вже два роки...;) перечитано і переговорено все, що можна...
    а на рахунок мілуа укрейн-зря Ви так. в багатьох аспектах він краще рейбета:good:

а де твій аватар? :)