мені Вас жаль...розуміете...націоналістині течії були необєднані... смішно вважати, що всі думали... та що я кому пояснюю??? розумна людина все давно б зрозуміла! промінюсячив я всі ваші дописи. тому що дістали Ви вде мене, якщо чесно. чи Ви ото так знущаетесь? гарних снів)))
Бо сі треба було вчити... І зброю десь здобувати.. Та й кормили файно... Вуйко Бенусь розказував(най з Богом спочиває...) ну шо тут ніпонятного?
А Вам не здається, що ці погляди і переконання не всі поділяють? Нема в природі чистих кольорів - білого, чорного.
Я просил ДВА раза - не давать оценок мне - а писать по теме. Посмотрите на написанное паном Ромкой - четко и понятно.Вышкол для борьбы - и с немцами, и с большевиками.
Ті що йшли в СС Галичина не йшли воювати за Україну, так само як і ті хто воював за СРСР. Вони йшли воювати ПРОТИ. Проти ненависних їм ворогів - радянських окупантів. Йшли воювати в лави армії, яка мала міць, яка мала добру зброю, могла дати їм можливість для помсти. Звичайно ж не всі. Нащадки окупантів, наприклад. Але ж винятки тільки підтверджують правило.
добре...бачу що не дочекаюся відповіді, що то собі придумав Дальневосточник, розвинувши мою незакінчену, обірвану на півслові фразу. то його проблема. стосовно чому хто куди ішов... Дальневосточник з світорозумінням радянської людини просто не сприйме пояснень, хто б що йому не пояснював. тому трохи смішно дивитись на його спроби. УРСР не Україна, і РККА не наша армія. для нього то все навпаки. повторюсь-ішли, щоб здобути навчання. досвід. щоб боротись за незалежність. самостійницький рух був розєднаний, тому -УВАГА!-смішно вважати, що людність думала б однаково. кожен бачив мету, а шляхи до неї бачив різні. невеселий вечір. прошу вибачти за свою поведінку
От пока такая постановка вопроса будет - не будет и единства! ((((( Тогда можете меня нащадком окупантив вважаты, у меня два прадеда в боях с немцами погибли в рядах РККА! Только вопрос - для большинства населения Украины что является вынятком, а что правилом? Очень думаю, что как раз наоборот дело в том что!
единства не буде до тих пір, доки такі як Дальневосточник вважатимуть героями молодовгвардійців, які сиділи на гачку в СД і довести справу есдешникам завадила лише місцева поліція, що поспішила і позаарештовувала їх. доки РККА вважатиметиься армією України. доти і не буде єдності.
Ну значит ее никогда не будет! ((((( Я тоже молодогвардейцев считаю героями дело в том что. Причем для меня они больше герои чем Шухевич, как это Вас возможно не шокирует! И дивизию СС "Галичина" армией Украины тож не воспринимаю, уж извините!
от в тому то і справа. а зрозуміти, що молодогардійці були іграшкою в руках гансючих спецслужб, і ті терпіли їх доти, доки не закінчили б виявлення всієї радянскої агентури-Вам заважає те, що Ви сказали вище. міф, в який Ви чомусь вірити. не розчаровуйте мене, будь-ласка(((