Це винятки. Якщо у Вас є знайомі, яким за 80 років і які дитинство і юність провели в Галичині, вони Вам зможуть розповісти, тут, у нас, весілля на 300 чоловік обходилося двома пляшками горілки. А пияки були рідкістю і над ними всі насміхалися, або шкодували як хворих.
отаманщина. всі оті його теліпання лише шкодили іншим. УНР. і червоним, і добровольцям. а сам він чічо створити був не в змозі. так, талановитий командир. так створив добру Повстанчу армію. але-не більше...
Чому ветерани РККА можуть бути героями в Україні а ветерани СС Галичина - ні? І одні і інші воювали в окупаційних арміях, одні - у РККА (СРСР) другі - у Вермахті (Третій рейх)?
А де я говорив, що менталітет на Житомирщині інший? От в "рассийскай глубінкє", в "зауральє" - інший, факт. Пи.Си. Гм... Стрий і на Житомирщині є?
Не надо подменять понятия - к востоку от Збруча РККА была армией их страны - а к западу от Збруча - нет.А немцы - не были их армией - не там, ни там.
Для меня пример Героев, боровшихся с оккупацией своей земли - мои земляки - Молодогвардейцы из Краснодона.Они были на оккупированной территории, никаких большевичков над ними не было. Но они не пошли в сс - а стали бороться с немчурой...И били зверски ими убиты.
А Ви в своїй сліпій вірі в Галицьку винятковість, не можете повірити, що люди з Житомирщини можуть мешкати у Стрию!
браво! ну що сказати на Ваш бубняж про Молоду Гвардію? й так з ними все ясно живіть собі далі совдепівськими оріентирами. доречі, ось Вам відповідь, мому Вам не дають адекватних відповідей на прості запитання: Ви їх просто не можете бачити та втямити
СРСР окупував УНР і це факт. А те, що Ви, особисто, сприймаєте СРСР як "свою" країну і РККА як "свою" армію цього факту не відміняє.
Та понятно...Есть люди, которые за свою землю были живьем сброшены в шурф шахты, а есть - пошедшие в услужение к этим изуверам...С мечтой, что за хорошую службу барин что-нибудь кинет со своего стола...Конечно - как тут понять... Простите, УНР оккупировала Германия - вернее - УНР сдала свою территорию...А вот Донецко-Криворожская республика - не входила в УНР и не сдалась без боя немчуре...И Луганск - где я живу - входил в состав этой республики. Вообще - заметьте параллели - все время сдаваться немцам...
Сліпа віра... Той хто мешкає серед галичан і зневажає їх погляди та переконання дійсно мусить її мати...
розумієете, те що було між УНР та Німеччиною...те не можна назвати окупацією... швидше введенням союзних військ. браво...не перестаю дивуватись глибинам ваших глибин
Господа, ну что Вы все время тычете - то власов, то УНР...а я просто хочу понять - почему оккупационная немецкая армия считается не оккупационной, и служившие в ней - героями.Ну если для Вас - что красные, что белые - грабители и оккупанты - то почему для сс "галичина" делается исключение? Кто и когда в германской армии - или в политическом руководстве рейха обещал независимую державу? А если не обещал - почему пошли - зная, что не будет? Сейчас можно рассказать все - но тогда? Почему не пошли в лес - бороться с новой напастью? Которые разогнали Центральную Раду....И арестовали часть министров...Действительно - союзники...Хотя - и не татары...