СС "ГАЛИЧИНА"

Discussion in 'Історія' started by Саша Львовский, May 13, 2007.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Будь який плакат несе якийсь зміст, якийсь заклик, якусь думку.

І в концтаборах Бельзен, Бухенвальд, Дахау, Майданек, Собібор, Треблінка та інші. Ми і фашистські побачили б у Дойчланд Сібірія, не дали.

• Подобається Подобається x 3
  2. terrible

terrible Well-Known Member

І ти, Брутт...слухайе, чому мене сьогодні всі в чомусь звинувачують і псують нерви???
    добре, Ви мене дістали!:ireful1:
    1. Ви таки маєте відношення до цього ресусру, раз так захищаете.
    2. нашо мені всі оті реквізити? я аплодую Вашим знанням та ерудиції, але нашо воно мені все здалося?
    3. я щасливий що ТОВ працює з 2004 року, але я звик довіряти документам та серйозним дослідженням, а не ТОВ...
    4. якщо я бачу лажу, і я знаю, що то лажа, то я так і кажу. навіть якщо це не відповідае світогляду Вашого сайту. слава Богу, я вже 7 років цікавлюсь темою українців у другій світовій війні і користуюсь нормальними джерелами.
    5. Ви карще притримуйтесь теми, а не піарте ТОВ...тошнить від нього:bad:
    6. зсилайтесь. що хочте те і робіть.
    :ireful1: доки в нас будуть свято вірити інету і вчити історію з писульок журналістів, доти і буде те, що є.:ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Мабуть в ЗУ, і тільки тому, що Distrikt Galizien мав на фоні території колишнії РП статус абсолютно виняткови в розуміннію німецької політики стосовно словяньского населення.

А ось маємо..у Варшаві вимордували протягом 2 місіці (ліпень - серпень 1944) біля 200 тис. мірних мешканьців. Поголовне з рук Ваффен СС.
    Не рахуючі повстаньців вбитих у боротбі. Це більше ніж Гірошіма і Нагасакі разом...

А почали свою місію сразу у 1939-му.

Last edited: Feb 5, 2009
    • Подобається Подобається x 5
  4. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Прошу пана, не полінуйтеся і пошукайте дані, скільки замордовано українського люду у МИРНИЙ час тоталітарним режимом СРСР... Рахунок на мільйони, прошу пана...

• Подобається Подобається x 3
  5. Agaton

Agaton Well-Known Member

Николи не заперечувал - не мусите мене переконувати а самі сердитися
    - і поляки постраджали так само від німців і советів.
    Звернить будь ласка увагу... так само...

Мій допис на рахунок того що
    просто неправда, котра ображає память усіх , котріх протягом 6 років війни вважалі не-людьмі, а унтерменшен ....

Last edited: Feb 6, 2009
    • Подобається Подобається x 5
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нихт щисен - нихт шисен ...
    - спасибо за допис !:good::good::good:

эт как-то оправдывает фашистов?

Last edited by a moderator: Feb 6, 2009
  7. S_Fighter

Мій допис стосувався до вищеприведеного плану фашистів щодо Галичини. Я аж ніяк не вигороджую гітлерівський режим, який був таким же жорстоким як і сталінський. Але я намагаюся пояснити ЧОМУ для жителів Галичини німці були визволителі. Тому, що гіршого окупанта ніж СРСР на момент початку війни німців з совітами у 1941 році галичани не знали. Тому радо йшли в СС Галичину мстити за себе і свою родину.

Це виправдовує простих галицьких хлопців, які брали в руки зброю і йшли воювати у лави СС Галичина проти того режиму, який їм заподіяв найбільше зло.

8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Жаль,что эти простые хлопцы только на пропаганду немцев велись.Почитали бы "Майн кампф" , хотя бы.Относительно планов Гитлера по отношению к славянским народам

• Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

Сподіваюсь, після 41 року відношення до гітлерівців змінились докорінно! Але щось не чувати ні гвавту, ні алярму, ні ганьби і прокльонів! І німців швабами я щось давно не чув щоб називали "об"єктивно" висвітлюючі історію особи.

10. iso

iso Well-Known Member

А Вас не дивує, що і до поляків галичани терпимо відносяться, незважаючи на пацифікацію ...

11. terrible

сподіваетесь - чи знаете?

майн кампф-блеф... не більше. так шо, Ваш допис-просто емоція.
    доречі, Ви самі її читали?

Last edited by a moderator: Feb 6, 2009
  12. S_Fighter

Населення тодішньої Галичини не читало масово "Майн Камф", тому їх відношення до німців залежало від того, як німці ставилися до них же самих.
    Мій покійний дід у 39-му був призваний до Войска Польського і воював проти німців. Потрапив у полон. Причин любити німаків у нього не було, тому говорив про них об"єктивно.
    Отже, по його словах, ставлення їх до українського населення Галичини було дуже лояльним. Особливо лояльно німці ставилися до працьовитих фермерів. Тут німці не палили села і не проводили масових розстрілів. Мало того - не вилучали безконтрольно майно (!). Причина дуже проста - українці вороже ставилися до поляків, за ті утиски, які останні спричиняли протягом часу співіснування, а німці вороже ставились до поляків по тій же причині (ще з часів Грюнвальдської битви).

13. VasMT

Я твердо знаю про своє відношення до фашизму, комунізму, нацизму і націоналізму.

14. S_Fighter

Гм... Дійсно відношення змінилося... Після 41-го українське населення Галичини було дуже вдячне німцям за те, що вони вигнали під три чорти совєцьку заразу...

15. terrible

і через призму свого відношення оцінюете історичні події та людей іншої епохи! гучні аплодисменти! :good:

16. VasMT

Так як і Ви! Оплески!

17. terrible

:)))
    я не оцінюю історичні події через емоції. до емоцій мене змушують такі знавці, як Ви;)

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я понимаю, что толкало простых галицких парней в леса... Я - не понимаю, почему некоторые пошли в сс. Если они - как принято сейчас утверждать - боролись за независимость - то какя разница между оккупантами? Значит - в лес, в схрон! А уж если - в сс - то не надо говорить о независимости, Украине и Родине. Продался оккупантам - и ничем не лучше прислуживавшихся нквд.

19. VasMT

Емоції тут нідочого! Ми, як і Росія, країна з непередбачуваним минулим! Я вже питав, чому у державі, в якій "відсутні всі таємниці" (В.Ющенко) дотепер закриті архіви? Щоби хоч наші діти вчили б у школі ПРАВДУ, бачили її навколо себе і змогли би за цю правду стояти насмерть!

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звернув увагу.
    А ще звертав увагу, що за багатьма польськими версіями, на вибухах висоток в США 11 вересня "постраждали і поляки так само...", і...
    Чи не ТАК само? ;)

а де твій аватар? :)