СС "ГАЛИЧИНА"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Саша Львовский, 13 тра 2007.

1. Max_

Max_ кл. москаль

"Потребуется - вспомним ! " (с)
    А что касается связи между израильским и канадским подходом... Видите ли, СС не была направлена против канадцев (ну насколько я знаю, конечно. Может у Гитлера и были какие то антиканадские идеи). Она занималась - среди прочих преступных дел - уничтожением евреев. Может быть именно на этом основывается разница в отношении к бывшим эсэсовцам со стороны Израиля и Канады.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тоді вже і "СС" з СССРії туліть! Чаво уж..?
    І жидів у СССРії теж побили багацько.

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Глупості.
    Канада , як і інші держави антигітлерівської коаліції , (а після війни це зробили майже всі інші держави) підписала одну з багатьох Женевських угод , про видачу військових злочинців.І не має значення проти кого злочини були , а проти кого не були.Для військових злочинів не має діїї часу , ні місця.
    Були би ці люди винуваті , то встали би перед судом.Тим більше , що в Канаді є велика єврейська громада.
    В вас просто є предвзятий підхід до них.І це все.

4. Max_

Max_ кл. москаль

2 Patrick
    Да, действительно, мое отношение к дивизиям СС несколько предвзятое.

• Подобається Подобається x 1
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Гм-м-м...
    Ви намагаєтеся його (своє відношення) подолати?

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

типовий підхід людини,яка нічого,крім совєцьких міфів не чула..

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну да, ну да... Это наше всьо!!!

8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

СС "ГАЛИЧИНА"
    А я не стараюсь закломплексуватись...і прочитую назву з патріотичним відчуттям,яке бійці-стрільці з Галичини несли у серці по-відношенні до своєї мети і цілі звільнення Галицького Краю від різних поработителів.І звучить це для мене як: Січові Стрільці "Галичина",тобто стратегічні цілі бійців Галичини,які готові дати відсіч ворогові.А в складі,яких армій і сторін,то вже тактика.
    Бо так воно було на самім ділі!

9. Max_

Max_ кл. москаль

Не исключено, что причина в этом. Однако есть нюанс - большинство россиян как то не очень верят версиям о том, как упомянутые дивизии несли свет и добро в массы. И имеют для этого основания. Мне, например, как жителю Ленинграда-Петербурга очень мешает верить в свет и добро эсэсовцев
    сохраненное с военных времен объявление на д. 14 по Невскому пр. -"Граждане! при артобстреле... " надеюсь, все знают полный текст.

К чему весь этот пафос - к тому, что дело обеления дивизий СС не имеет перспективы.

• Подобається Подобається x 2
  10. Romko

Відбілення комуняцької зарази має ще менше перспектив...
    І совковим міфам у світі невірить ніхто.

• Подобається Подобається x 5
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А фіннам ви теж добро несли у 1939 ?

12. Max_

Max_ кл. москаль

Да коммунистическая зараза тут ни до чего.
    А насчет мифов... Пожалуй, как раз все связанное с войной как раз исключение из советского мифотворчества.

13. Romko

А кому вони взагалі несли щось крім брехні, крові,болю,страждань,смерті?

14. Yurko NOTOCO

СС "Галичина" - це зо-о-овсім інша історія,боротьба,війна...

Aлe...До чого весь цей пафос - коли справа обілення діяльності КГБ не має перспективы Абсолютно ?
    До чого і для чого Це на Львівському форумі,на Галичині,на Україні...?

15. Max_

Max_ кл. москаль

Нет. Но и с мирным населением не воевали. Нужна была буферная территория - иначе Ленинград оказывался в опасной близости от границы. Не оправдываю ту войну, но придерживаюсь в этом вопросе известного английского правила : Right or wrong - my country.

• Подобається Подобається x 3
  16. Yurko NOTOCO

Добре сказано!Приблизно таким визначенням керуємось і Ми на Україні.Це Наш Край,Наші Турботи,Наші Герої і наша Біль.І не дивно,що Вас нічого з Того,та і не болить! За виключенням супротиву січових стрільців з СС"Галичина".Але мусuте пережувати і проковтнути Це!Головне не поперхнутися в цім ділі!

• Подобається Подобається x 5
  17. Max_

Max_ кл. москаль

Да я не обеляю и не поливаю грязью КГБ - ибо никаких дел с ним не имел и вообще КГБ ушел в нирвану пока я еще маленький был ))

К чему это на Львовском форуме - ну тему начал не я, там без меня много написано. Прочитал, высказываю свою думку на сей счет. На истину в конечной инстанции не претендую ))

А что касается Галичины - мое отношение к дивизии СС совершенно не есть попытка опорочить собственно Галичину - Львовщину - Западную Украину.
    ----
    на ночь глядя развернулась оживленная беседа )

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось воно - справжнє обличчя ЗАГАРБНИКА.
    "Нужна буферная территория" - ось і все благодійництво щодо України, країн Балтії, Польщі.....

Дякую, МАХ, що це саме Ви написали - я давно чекав.
    Сам я давно знаю про таке формулювання політики ссср.

МАХ, а Ви знаєте такий сайт http://around.spb.ru ?
    Там стільки правдивих матеріалів про "зимову кампанію" - корисно почитати.

Останнє редагування: 23 жов 2008
    • Подобається Подобається x 3
  19. Patrick

Patrick Well-Known Member

Дивізію не відбілюють! Вона чиста.Пенсіонери доживають свій вік з непоганою пенсією і ЧИСТОЮ СОВІСТЮ , як перед своїми людьми так і перед чужими .Було би краще звичайно , щоб це була Україна , про яку вони мріяли.
    А ви її пробуєте очорнити . Але кидання лайна на вентилятор (який крутиться) , черевате поганими наслідками в першу чергу для кидаючого.

• Подобається Подобається x 6
  20. Romko

Абсолютно
    все...міф...
    а правду старанно замовчували...
    всю.
    починаючи з підтримки,фінансування,навчання нацистської армії.спільної агресії,анексії Польщі,співпраці гестапо і НКВД,спільних парадів і багато чого ,що старанно приховувалось.

а де твій аватар? :)